Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ο Χάρρυ Κλύνν ξαναχτύπησε



Ότι και να κάνουν, ότι και να πουν οι ρουφιανοδημοσιογράφοι και τα βοθροκάναλα, όση αβάντα και να παρέχουν στην «κυβέρνηση ανέκδοτο» που μέσα στους εφτά μήνες που βρίσκεται στην εξουσία κατάφερε τα «ακατόρθωτα», δεν είναι σε θέση να αποτρέψουν το μοιραίο… 

...Ο λαός ξύπνησε και είναι αποφασισμένος να βουλώσει τα «μπουκωμένα στόματα» και στραπατσάρει τα σινιέ κουστουμάκια και τα ταγιεράκια… 

Και δεν είναι ούτε οι «αναρχοαυτόνομοι», οι «αντιεξουσιαστές», οι «γνωστοί άγνωστοι» και οι «μπαχαλάκηδες» των....

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Πασίγνωστη ηθοποιός βγήκε στη γύρα προς αναζήτηση....... χορηγού.




Το προσωπικό της δράμα ζει πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία λόγω της κακής διαχείρισης των χρημάτων της, από τα πλούτη βρέθηκε ξαφνικά να μη μπορεί να εξασφαλίσει ούτε τα προς το ζην.

Αναγκαστικά λοιπόν, από εκεί που είχε συνηθίσει να απορρίπτει επαγγελματικές προτάσεις, άρχισε να χτυπά πόρτες και να παρακαλά. Όμως λόγω της κρίσης που πλήττει το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, προς έκπληξή της τις βρήκε όλες κλειστές.

Μη έχοντας άλλη λύση και μη μπορώντας να απαρνηθεί το χλιδάτο τρόπο ζωής της, βγήκε στη γύρα προς αναζήτηση... χορηγού.

Κατά το παρελθόν υπήρξαν πολλοί ευκατάστατοι κύριοι που έδιναν όσα όσα ακόμα και για μια φωτογραφία μαζί της. Έτσι, άνοιξε τις παλιές ατζέντες της ψάχνοντας για τον υποψήφιο που θα τη......

-- Ντροπή σας, για σας των Κρατικών ΜΜΕ οι οποίοι απεργείτε !




Όσοι Δημοσιογράφοι και λοιποί των ΜΜΕ απεργούν σήμερα, εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. 

Ούτε τα δικά σας συμφέροντα εξυπηρετείτε, ούτε τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου. 
Μη ξεχνάτε ότι είστε και οι πιο ακριβοπληρωμένοι του κλάδους σας. 
Μη ξεχνάτε, εσείς των κρατικών ΜΜΕ, ότι εμείς πληρώνουμε τους μισθούς σας και όχι ο ιδιώτης επιχειρηματίας. 

Για Εσάς κύριοι Δημοσιογράφοι και λοιποί των μέσων μαζικής ενημέρωσης, απεργία πρέπει να είναι, η μη συμμετοχή σας στην απεργία. 

Ορισμένοι το κατάλαβαν, ορισμένοι όχι. 
Για όσους δε θέλουν να το .......

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Οι ‘’προστάτες μας ‘’ θέλουν εκτός από τη σοδειά και την παρθένα της οικογένειας




Για να ήταν ευχαριστημένοι παλιά οι τσιφλι­κάδες  θέλανε εκτός απ' τη σοδειά  των οικογενειών και την παρθένα της οικογένειας.
Υπάρχει σήμερα διαφορά με τις απαιτήσεις των  ‘’ μεγάλων αδελφών μας’’  ;

Πετάξαμε τη δραχμή, εκλέξαμε εκσυγ­χρονιστή πρωθυπουργό, βγήκαμε πρώ­τοι στη Γιουροβίζιον, κερδίσαμε το ευ­ρωπαϊκό κύπελο ποδοσφαίρου, υπογράψαμε το σύμφωνο σταθερότητας, παραδοθήκαμε στη Siemens, στείλαμε στρατό στο Αφγανι­στάν, καταχρεωθήκαμε για τους Ολυμπια­κούς Αγώνες, ξεριζώσαμε τα αμπέλια έναντι πινακίου φακής, μετατρέψαμε τις ωραιότερες τοποθεσίες σε τσιμεντότοπους και τα παραλι­ακά χωριά σε κωλάδικα για εγγλέζους μπαρόβιους, πουλήσαμε όλες τις αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες, δημόσιες και ιδιωτικές, σε Ευρωπαίους επενδυτές, σκιστήκαμε για να γίνουμε Ευρωπαίοι όπως - όπως (που λέει κι ο Άκης Πάνου) και τι μας απέμεινε; Ένα εθνικό ερείπιο. Μία παλλαϊκή φτώχεια. Ένα αβέβαιο αύριο. Μια διεθνής ταπείνωση.

Η υπερήφανη Ελλάς φαλίρισε και σέρνεται παρακαλώντας τους.....

Η πρωθυπουργός που παντρεύτηκε τη φίλη της




Η πρωθυπουργός της Ισλανδίας Γιοχάνα Σιγκουρνταρνότιρ παντρεύτηκε τη σύντροφό της χθες Κυριακή, ημέρα που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος που νομιμοποιεί τους γάμους μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου.

Σύμφωνα με το ισλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RUV, η Ισλανδή ηγέτις παντρεύτηκε επίσημα τη σύντροφό της, την Γιονίνα Λεοσντότιρ, μετά την κατάθεση μιας αίτησης μετατροπής της πολιτικής ένωσής τους σε κανονικό γάμο.

Δεν έγινε καμία ιδιαίτερη τελετή, σύμφωνα με το RUV.

Το ισλανδικό κοινοβούλιο υιοθέτησε ομόφωνα στις 12 Ιουνίου τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων και ο νόμος τέθηκε σε.....

Ρούλα Κορομηλά- Γιάννης Λάτσιος: Νέα κόντρα στο προσκήνιο!



Καπνούς έβγαλε η Ρούλα Κορομηλά, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Γιάννης Λάτσιος, αναφέρθηκε στο εγχείρημά της -να παρουσιάσει το Greek Idol- με… όχι και τα πιο κολακευτικά σχόλια.

«Εγώ σαν Γιάννης ήθελα να την δω σε κάτι πιο πρωτοποριακό και κάτι πιο καλό ως προϊόν», είπε συγκεκριμένα ο Γ. Λάτσιος, που την χαρακτήρισε μάλιστα «παλιά καραβάνα».

Η κ. Κορομηλά ενημερώθηκε για την συνέντευξη του κ. Λάτσιου στον «αέρα» της ραδιοφωνικής της εκπομπής και όσο και αν ήθελε να μείνει ψύχραιμη δεν τα κατάφερε!

«Τι είπε πάλι για μένα;», ρώτησε τον συνεργάτη της και όταν.....

Δυστυχώς αυτοί είμαστε !! Του κρεβατιού και του θεάματος




Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Όσο βαθαίνει η κρίση και η οικονομία μας κατακρημνίζεται, έχει κανείς την αίσθηση ότι η χώρα πελαγοδρομεί και αποπροσανατολίζεται από τα πραγματικά της προβλήματα.
 

Ο λαός ψάχνει να βρει διεξόδους σε πράγματα που βραχυπρόθεσμα τον ''απεγκλωβίζουν'' από τα πολύ σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά ουσιαστικά τον κάνουν δέσμιο των παθών του.
Ο Έλληνας ψάχνει να βρει ψυχολογικές διεξόδους, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
''Ξεφεύγει'' πρόσκαιρα με το να ασχολείται όλο και περισσότερο με τον κόσμο του θεάματος και της ψυχαγωγίας, είτε αυτό λέγεται τηλεόραση, είτε αθλητισμός.
Κωφεύει και στρουθοκαμηλίζει απέναντι στην οδυνηρή σύγχρονη πραγματικότητα.
Αντιδρά συλλογικά όταν πρόκειται να χαριστούν κάποια ''εκατομμυριάκια'' για την ομάδα που αγαπά, αλλά δεν αντιδρά όταν καθημερινά του καταληστεύουν το προσωπικό του εισόδημα.
Βανδαλίζει ότι βρει μπροστά του, διαταράσσοντας την.....

Αντώνης Σαμαράς. Από το 8 συνέδριο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας




Η Πολιτική μας δεν είναι μια… ομπρέλα θαλάσσης,
που τη μετακινούμε στην ακρογιαλιά,
πότε λίγο αριστερότερα
για να «πιάσουμε» κάποιους που μας έφυγαν προς το ΠΑΣΟΚ
και πότε λίγο δεξιότερα για να πιάσουμε κάποιους άλλους.

Η Πολιτική μας ανοίγει για να καλύψει όλους, προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δεν μετακινούμε την Πολιτική μας. Τη διευρύνουμε!
Εκφράζει το συμφέρον της κοινωνίας.
Και χωράει την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας.
Κάνουμε αμφίπλευρη διεύρυνση…
Κάνουμε πολύπλευρη και πολύ-επίπεδη διεύρυνση…
Δεν μετακινούμαστε λίγο προς τα δω ή λίγο προς τα κει.
Ανοιγόμαστε!
Στην κοινωνία…
Είμαστε κεντροδεξιό κόμμα. Και χτίζουμε τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.
Και κάτι ακόμα: Χτίζουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα,
για να τα αλλάξουμε όλα στην Ελλάδα.
Αυτό λέμε στους πολίτες.
Είναι έτοιμοι να πειστούν.
Φτάνει να μη φερθούμε αλαζονικά.
Γιατί απ’ όλα τα ελαττώματα που σιχαίνεται ο κόσμος
στους παλιούς πολιτικούς,
το χειρότερο είναι η αλαζονεία!
Και το επόμενο χειρότερο, είναι τα «μισόλογα», τα «ήξεις-αφήξεις»…
Με καθαρές κουβέντες, με καθαρά επιχειρήματα…
Πάμε να τους πείσουμε και να......

Ντόρα Μπακογιάννη : ….Ο Σαμαράς πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης….




Σκληρή ήταν η απάντηση της Ντόρας  Μπακογιάννη στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά από το βήμα του 8ου συνεδρίου του κόμματος.
Η κ Μπακογιάννη  του καταλόγισε, μεταξύ άλλων .... σύνδρομο καταδίωξης.

....Ο κ.Σαμαράς ψηφίζοντας υπέρ της χρεοκοπίας της χώρας επέλεξε να μην συμμετάσχει στη σοβαρή και επώδυνη συζήτηση για τα μέτρα εφαρμογής του μνημονίου του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης. Ακόμη και σήμερα δεν απαντά στο ερώτημα πως θα πληρωνόντουσαν οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων, αν η Βουλή δεν ενέκρινε το μνημόνιο» είπε η κυρία Μπακογιάννη και συνέστησε στον κ.Σαμαρά να μην αγχώνεται με τη στάση της....
...Ας μην αγχώνεται όμως για τη δική μου στάση, θα είμαι συνεπής σε.....

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Το Δ.Ν.Τ θα καταργήσει με εκβιασμούς και τη Δικαιοσύνη της Χώρας μας. Ξυπνήστε Έλληνες !!



Αντιμετώπιση ίδια με της Ρουμανίας επιφυλάσσει και για τη χώρα μας το ΔΝΤ, σε περίπτωση που τα ανώτατα ακυρωτικά δικαστήρια της χώρας, ακυρώσουν δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στο «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» που έχει υπογράψει η χώρα μας.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αναβάλλει την απόφαση για την αποδέσμευση μίας νέας δόσης της βοήθειας που χορηγεί στη Ρουμανία, έπειτα από την ακύρωση ενός τμήματος του σχεδίου λιτότητας της κυβέρνησης από το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας. προειδοποίηση. Αναμένοντας την εξεύρεση μέτρων αντικατάστασης, η σύνοδος του Συμβουλίου διοίκησης του ΔΝΤ", η οποία αναμενόταν να εγκρίνει τη......

Η Σάσα Μπάστα ψάχνει για ….άντρα. Όσοι έχετε τα προσόντα προσέλθετε !



Σάσα Μπάστα καλεί άνδρες... όβερ!
« Είμαι μόνη σαν το λεμόνι », είπε στην κάμερα του Star και εξέφρασε την επιθυμία της να βρει άντρα!

 Άντρα θέλει τώρα τον θέλει η Σάσα, που επιστράτευσε ακόμα και τον δημοσιογράφο μας για να της βρει γαμπρό και, μάλιστα, μέσα στον πανικό που επικρατούσε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.
Μα τι έγινε ο Γιάννης Μανιάτης του Πανιωνίου; Αυτός είναι ποδοσφαιριστής, εκείνη τον σούταρε;
Πάντως, πρόσφατα στην Μύκονο άλλα είδαμε...

Πυροσβεστικό ελικόπτερο στη Ρόδο. Μέτρα αντιπυρικής προστασίας




Στη  Ρόδο  βρίσκεται από χθες το απόγευμα το πυροσβεστικό ελικόπτερο, όπως ενημέρωσε ο αναπληρωτής Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταύρος Παραλούσης τον νομάρχη Δωδεκανήσου, ο οποίος πριν από μία εβδομάδα είχε επικοινωνία και με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η παρουσία του ελικοπτέρου στο νησί  προσθέτει στην αντιπυρική προστασία της Ρόδου, με τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη να ζητά από τους πολίτες, τις συναρμόδιες υπηρεσίες και τους φορείς να είναι σε πλήρη επιφυλακή.
Ήδη έχουν προχωρήσει οι απαραίτητες.....

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Μέγα σκάνδαλο «χτυπά» την πόρτα του Πολεμικού Ναυτικού



Τα δύο συγκεκριμένα προγράμματα αφορούν τις περιόδους υπουργίας των Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου στο Πεντάγωνο

Αναφορά-βόμβα του ΣΔΟΕ, έχει φθάσει στο γραφείο του υπουργού Άμυνας Βαγγέλη Βενιζέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, το οποίο πριν από ένα μήνα έκανε έφοδο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και συγκέντρωσε υλικό για την αγορά των τεσσάρων υποβρυχίων και τον εκσυγχρονισμό έξι φρεγατών έχει εντοπίσει:

- Τιμολόγια ύψους περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ από εταιρείες του εξωτερικού προς τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά για «παροχή υπηρεσιών», οι οποίες αμφισβητούνται από το ΣΔΟΕ.

- Τα χρήματα αυτά διακινούνταν μέσω ελληνικής εταιρείας η οποία .....

Βόμβα που δεν ανιχνεύεται από ακτίνες Χ




Μη ψάχνουμε να βρίσκουμε ενόχους εκεί που δεν μπορούν να υπάρχουν.

Η τεχνολογία μπορεί να αθωώσει ανθρώπους αλλά και να αναπτύξει νέους κινδύνους.

Γνωρίζοντας από υλικά και ακτίνες-Χ σχεδίασα μια βόμβα που να περνάει χωρίς πρόβλημα από συσκευές ακτίνων-Χ με σκοπό να ....

Οι επενδύσεις τους 4 εκατ. ευρώ "έκαναν φτερά". Οικονομικό σκάνδαλο στη Ρόδο



Ενώπιον του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ Στυλιανού Γκρόζου, Προέδρου της Επιτροπής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος), της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κ Κωνσταντίνου Μπούτσικου και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικών Εγκλημάτων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προσέφυγε η ασφαλιστική εταιρεία, που βρέθηκε αντιμέτωπη, με το οικονομικό σκάνδαλο "μαμούθ", που φέρεται να εκτυλίχθηκε υπαιτιότητα ασφαλιστικού πράκτορα στο υποκατάστημα της στη Ρόδο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της "δ" πέραν της απόλυσης του συγκεκριμένου υπαλλήλου και της υποβολής αναφορών σε βάρος του, από την έρευνα που έχει διενεργηθεί από αρμόδιους προς τούτο επιθεωρητές της εταιρείας, προέκυψαν νέα στοιχεία που δίνουν και άλλη διάσταση στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το νησί.
Φέρεται να προκύπτει συγκεκριμένα ότι ο καταγγελλόμενος ως "εγκέφαλος" του σκανδάλου, πρώην συνεργάτης της, δεν είχε καμία........

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ποια βραζιλιάνα τραγουδίστρια ξετρελάθηκε με τον τερματοφύλακα της Εθνικής μας ;




Αυτή είναι η sexy Βραζιλιάνα τραγουδιάρα που ξετρελάθηκε με τον Έλληνα τερματοφύλακα

“Αυτός είναι ο Έλληνας τερματοφύλακας; Νόμιζα πως είναι μοντέλο των Dolce & Gabbana” γράφει στο Twitter η ερωτοκεραυνοβολημένη τραγουδιάρα και μοντέλα Claudia Leitte για τον γκολκήπερ της Εθνικής μας ομάδας Αλέξανδρο Τζόρβα. Εκτός από τα σουτ που μπλόκαρε σαν αίλουρος, μάζεψε στα… δίχτυα του και την καρδιά της κατά δυο χρόνια μεγαλύτερής του τραγουδίστρια. 27 αυτός, 29 αυτή, αλλά δεν δένει το… ρυζόγαλο αφού η νεαρά και παντρεμένη είναι και μωράκι έχει και  γενικώς έχει στήσει… τσαντήρι.

Από τότε που έκανε την… παγκόσμια πρώτη της ως.....

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται σε ……




Όλα τα ενδεχόμενα για το πώς έφτασε το παγιδευμένο με εκρηκτικά δέμα στο γραφείο του άτυχου υπασπιστή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, εξετάζουν οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής.

Ένα από τα βασικά σενάρια είναι το παγιδευμένο δέμα να εστάλη μέσω των ΕΛΤΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, από το καλοκαίρι λειτουργεί στην είσοδο του κτιρίου, γραφείο των ΕΛΤΑ. Η αλληλογραφία του ταχυδρομείου δεν ελέγχεται εκτός εάν προκύψει κάτι που να προκαλέσει υποψίες, καθώς έχει περάσει από το σύστημα ελέγχου των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το δέμα εστάλη κατά πάσα πιθανότητα χθες και εξετάζεται εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Το μηχάνημα ελέγχου για τα δέματα, με το πάτημα ενός κουμπιού αποθηκεύει στη μνήμη που διαθέτει όλα τα δέματα και τους φακέλους που έχουν....

Άρης Καζάκος καθηγητής εργατικού δικαίου : Δραματικός αναχρονισμός οι αλλαγές στο ασφαλιστικό.



Για «δραματικό αναχρονισμό» έκανε λόγο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο καθηγητής εργατικού δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Άρης Καζάκος, αναφερόμενος στις κυβερνητικές αλλαγές σε εργασιακά και ασφαλιστικό.

«Το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης δεν θεραπεύεται αν δεν μπαίνουν εισφορές όσες παροχές και να κόψουμε. Περάσαμε σε ένα μοντέλο εργασίας προσωρινής, ανασφαλούς, κακοπληρωμένης επομένως εάν στο σύστημα μπαίνουν τέτοιες τοξικές εισφορές από την άλλη πλευρά του συστήματος θα βγουν σκουπίδια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Φυσικά, οι υποθέσεις αυτές, θα απασχολήσουν τα δικαστήρια» πρόσθεσε.

«Η βασική υπόθεση είναι ότι για να λάβεις σύνταξη θα πρέπει να συμπληρώσεις 40 χρόνια δουλειάς σε αυτό το ζοφερό σύστημα ποιος θα έχει έστω πετσοκομμένη ασφάλιση;» διερωτήθηκε.

Σύμφωνα με τον κ. Καζάκο, για τα εργασιακά οι αλλαγές που θα.....

Βόμβα από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το ασφαλιστικό!




Αντισυνταγματικές κρίνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου βασικές διατάξεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου για το Συνταξιοδοτικό, το οποίο δεν φαίνεται να αντέχει τη βάσανο του δικαστικού ελέγχου καθώς έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα, τις διεθνείς συμβάσεις, αλλά και στη νομολογία ελληνικών και ευρωπαϊκών δικαστηρίων.

Ειδικότερα, μέλη της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου, επικαλούμενα τα άρθρα 73 και 98 του Συντάγματος, φέρονται να κρίνουν καταρχάς πως το επίμαχο νομοσχέδιο για να τύχει επεξεργασίας το νομοσχέδιο από το Ελεγκτικό Συνέδριο θα έπρεπε να αφορά μόνο συνταξιοδοτικά ζητήματα των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα.
Επιπλέον, η Ολομέλεια φέρεται να διατυπώνει ενστάσεις όσον αφορά τη συνταγματικότητα διάταξης του νομοσχεδίου που καταργεί το....

Μαθητής δημοτικού : Θεέ μου θέλω να με κάνεις τηλεόραση !!




«Θεέ μου, πόψε σο ζητάω κάτι πο τ θέλω πάρα πολύ.
Θέλω ν μ κάνεις τηλεόραση! Θέλω ν πάρω τ θέση τς τηλεόρασης πο εναι στ σπίτι μου. Ν χω τ δικό μου χρο. Ν χω τν οκογένειά μου γύρω π μένα. Ν μ παίρνουν στ σοβαρ ταν μιλάω. Θέλω ν εμαι τ κέντρο τς προσοχς κα ν μ κονε ο λλοι χωρς διακοπς ρωτήσεις.

Θέλω ν χω τν δια φροντίδα πο χει τηλεόραση ταν δν λειτουργε.
ταν εμαι τηλεόραση, θχω τν παρέα το πατέρα μου ταν ρχεται σπίτι π τ δουλειά, κόμα κι ν εναι κουρασμένος. Κα θέλω τ μαμά μου ν μ θέλει ταν εναι λυπημένη κα στενοχωρημένη, ντί ν μ γνοε
Θέλω τ΄ δέλφια μου ν μαλώνουν γι τ ποις θ περνάει ρες μαζί μου. Θέλω ν νοιώθω τι οκογένειά μου φήνει τ πάντα στν.....

Βόμβα στα σκέλια του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη





Τη ζωή του υπασπιστή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στοίχισε η έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε εκεί λίγο μετά τις 8μμ το βράδυ της Πέμπτης, στον 7ο όροφο του υπουργείου στην λεωφόρο Π. Κανελλοπούλου 4, λίγα μόλις μέτρα από το προσωπικό γραφείο του ίδιου του κ. Χρυσοχοΐδη.

Η έκρηξη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, ήταν αρκετά ισχυρή και έχει προξενήσει σημαντικές ζημιές, αρχικά έγινε γνωστό ότι υπάρχει ένας τραυματίας σε σοβαρή κατάσταση. Αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι τελικά ο υπασπιστής του κ. Χρυσοχοΐδη, τελικά έχασε τη ζωή του, ενώ υπάρχει και ένας ελαφρά τραυματίας.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι οι άνανδροι δολοφόνοι θα πάνε στη δικαιοσύνη να δικαστούν και συμπλήρωσε ότι έχασε ένα αγαπημένο φίλο και συνεργάτη.
Ο χώρος αποκλείστηκε για να πραγματοποιηθούν έρευνες από τους πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Όπως έγινε γνωστό η έκρηξη......

Ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών




Χαμός γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου από τη στάση που πρόκειται κρατήσουν οι βουλευτές στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.
Ακόμα και το τελεσίγραφο – απειλή του Παπανδρέου “είτε ψηφίζετε το νομοσχέδιο είτε πάμε σε πρόωρες εκλογές” φαίνεται πως δεν είναι ικανό να μετριάσει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, δίνοντας και αυτοί με τη σειρά τους τελεσίγραφο στον Ανδρέα Λοβέρδο πως είτε θα βελτιώσει το ασφαλιστικό είτε δεν θα το ψηφίσουν.
Ο βουλευτής Γιάννης Αμοιρίδης αμφισβήτησε ακόμα και την ικανότητα της κυβέρνησης, και αμφισβήτησε εάν έγιναν σωστά όλες οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τους κοινωνικούς φορείς. Έκανε λόγο και για....

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Δήλωση Δημήτρη Αβραμόπουλου για το ενδεχόμενο νέου κόμματος




«.....Οι πολίτες δεν θα πειραματιστούν με νέα κόμματα....»,
διαμηνύει ο Δ. Αβραμόπουλος, σε συνέντευξή του στο in.gr.

Αβραμόπουλε, αν νομίζεις ότι οι πολίτες θα είναι μια ζωή εγκλωβισμένοι μεταξύ σκύλλας και χάρυβδης κάνεις πάάάάάρα  πολύ μεγάλο λάθος.

Επειδή εσύ όταν δοκίμασες να κάνεις δικό σου κόμμα έφαγες τα μούτρα σου και ξαναγύρισες «στο μαντρί», θεωρείς αποτυχημένη κάθε άλλη προσπάθεια ??

Τα χαϊβάνια που ήξερες πάνε πια. Όλοι ξυπνήσανε. Ίσως αν ήσουν στη Βουλή όταν το πλήθος έκραζε απ΄έξω "να καεί να καεί το μπουρ....η Βουλή" να το είχες καταλάβει.

Τι νομίζεις δηλαδή ότι πάντα θα είμαστε με το...

Η έλλειψη διακοπών μπορεί να αποδειχθεί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ το Φθινόπωρο….




Θερινές Διακοπές; Λαστ γηαρ!... 
ΘΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ
Έκανα λογοπαίγνιο στον τίτλο μου από τη διαφήμιση της «ωραίας» Νατάσσας του «λαστ γηαρ», αν και θα έπρεπε να παραδεχθώ ότι ούτε «λαστ γηαρ» πήγαμε διακοπές, και του πατροπαράδοτου «και διηγώντας τα να…κλαίς!»…

Τα δεδομένα της ύφεσης, της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίας έχουν αγγίξει τέτοια απίστευτα χαμηλά ιστορικά επίπεδα που επιβεβαιώνουν ότι τελικά τα…καταφέρανε οι Πολιτικοί μας έτσι ώστε φέτος οι θερινές διακοπές της μέσης ελληνικής οικογένειας να υπολείπονται σε τέτοιο βαθμό και σε τόσο ψηλά ποσοστά της πιθανότητας πραγματοποίησής τους που να μπορούμε πλέον να μιλάμε όχι για τις πολυπόθητες θερινές διακοπές αλλά για …όνειρα θερινής νυκτός!
Τα θεμελιακά ερωτήματα, πέραν από τον σαφή οικονομικό τους χαρακτήρα επεκτείνονται και σε συγκεκριμένες ψυχολογικές και κοινωνιολογικές διαστάσεις που θα έπρεπε να θέσουν σε.....

Οι πιλότοι μας δυσανασχετούν με τη στάση του Πρωθυπουργού




Έξαλλοι είναι οι Έλληνες πιλότοι με το θέατρο του παραλόγου που παίχθηκε σε Αιγαίο και Κωνσταντινούπολη: Για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός συναντήθηκε και ασπαζόταν τον Τούρκο ομόλογό του, ενώ η τουρκική Αεροπορία κυριολεκτικά όργωνε το Αιγαίο στέλνοντας είκοσι μαχητικά αεροσκάφη, τα περισσότερα που έχουν εισβάλλει τον τελευταίο καιρό, προβαίνοντας σε επτά παραβιάσεις των εναέριων συνόρων μας.  

Οι πιλότοι σε επικοινωνία που είχαν με το defencenet.gr τόνιζαν:
 
"Πως είναι δυνατόν να ασπάζεται και να συνομιλεί επί μία ώρα με τον Τούρκο ομόλογό του, ενώ εμείς είμαστε μέσα στο κόκπιτ και αναχαίτίζουμε τους εισβολείς;  Έχει αποποιηθεί ο πρωθυπουργός τα ελληνικά εναέρια σύνορα των 10 ν.μ.;  Με ποια λογική εμείς να κινδυνεύουμε στον ουρανό και όταν προσγειωνόμαστε να βλέπουμε στη τηλεόραση τον πρωθυπουργό μας να φιλά τον Τούρκο στην Κωνσταντινούπολη;
Πως είναι δυνατόν να συμφωνεί με τον Ρ.Τ.Ερντογάν για «ενίσχυση του κλίματος συνεργασίας μεταξύ των δυο κυβερνήσεων» και τις ίδια στιγμή οι.......

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Νίκος Τασιόπουλος “Τραγουδιστής θέλω να γίνω όχι πορνοστάρ”




Ο Νίκος Τασιόπουλος, ο νεαρός παίκτης που όλοι γνωρίσαμε στα δύο τελευταία live του Greek Idol, μιλάει για το ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνίστησε, δηλώνοντας μετανιωμένος αλλά και πραγματικά στενοχωρημένος με ό,τι έχει συμβεί.

Στην ερώτηση αν θα ξαναγυρνούσε ένα δεύτερο παρόμοιο βίντεο, ο ίδιος, φανερά εκνευρισμένος δηλώνει: “Με δουλεύεις; Όχι βέβαια.

Τραγουδιστής θέλω να γίνω όχι πορνοστάρ.
Άμα ήθελα να γίνω πορνοστάρ δεν θα μπορούσα; Εξάλλου το βίντεο το έχετε δει'!”. Πώς αντέδρασαν όμως οι γονείς του με όλη αυτή την ιστορία; ''Ο πατέρας μου κατάλαβε τι γίνεται και δεν το είδε. Επειδή είμαστε.....

Οδηγίες προς την… Κυβέρνηση, από το Νίκο Χατζηνικολάου και την…. Κάτια




Πολιτική πλατφόρμα για την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που κυριαρχεί στην εσωτερική αγορά και κοινωνία ευρύτερα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σειρά συστάσεων προς την κυβέρνηση που έκαναν οι δημοσιογράφοι του ALTER με μπροστάρη το Νίκο Χατζηνικολάου, στο δελτίο της Τρίτης. 

Παίρνοντας πάσα από τις δηλώσεις του Γιάννη Κωστόπουλου της ALPHA Bank, ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως "πρέπει ενα αλλάξει η ψυχολογία" και πως "δε γίνεται νυχθημερόν να κάνουμε ενέσεις απαισιοδοξίας στους πολίτες" και στη συνέχεια ανέπτυξε πώς αυτό είναι κυρίως ευθύνη της κυβέρνησης, αν και μίλησε και για ευθύνες των ΜΜΕ.

Ο κος Χατζηνικολάου απαρίθμησε τρεις πρωτοβουλίες που κατ'εκείνον θα αλλάξουν το κλίμα στο εσωτερικό της χώρας:
Πρώτον, να προχωρήσουν τάχιστα οι εξαγγελθείσες συγχωνεύσεις και καταργήσεις των ανενεργών και σπάταλων οργανισμών,
δεύτερο να ανακοινωθεί το συντομότερο ο......

Ψάχνουμε για ......Κινέζους και Ιάπωνες Τουρίστες. .....Γεμίσαμε από Ευρωπαίους !



 
«Δεν θα πω ότι θα είναι καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, αλλά ελπίζουμε να ανακτήσουμε πολλές από τις απώλειες»  είπε ο κ. Γερουλάνος
Oι προοπτικές για τον τουρισμό την εφετινή σεζόν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης, είναι λιγότερο απαισιόδοξες από ό,τι τον περασμένο μήνα μετά τις διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας ενώ στρέφει το ενδιαφέρον της σε επισκέπτες από την Κίνα ή την Ιαπωνία, που να ενδιαφέρονται περισσότερο για τον αρχαίο πολιτισμό παρά για τον ήλιο της Ελλάδας, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Π. Γερουλάνου στο Reuters.

«Δεν θα πω ότι θα είναι καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, αλλά ελπίζουμε να ανακτήσουμε πολλές από τις απώλειες», είπε ο κ. Γερουλάνος κατά τη διάρκεια παρουσίασης καμπάνιας για τη χώρα. Πολλοί ξένοι τουρίστες ακύρωσαν τις κρατήσεις τους μετά τις βίαιες διαδηλώσεις κατά των οικονομικών μέτρων τον Μάιο, κατά τις οποίες 3 άνθρωποι, ανάμεσά τους και μία έγκυος, έχασαν τη ζωή τους.

Στο αποκορύφωμα της κρίσης, ο Γερουλάνος είπε ότι η Αθήνα φοβόταν πως η......

Κατάληψη στο λιμάνι του Πειραιά Ένταση και χάος




Χάος επικρατεί από το πρωί στον Πειραιά, όπου συνδικαλιστές έχουν κάνει κατάληψη στο λιμάνι.  

Μέλη από τρία σωματεία έχουν μαζευτεί έξω από τα πλοία και εμποδίζουν τον απόπλου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των καταληψιών και των επιβατών, που δεν θα φτάσουν όπως φαίνεται στον προορισμό τους.
Εν τω μεταξύ, συλλαλητήρια για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και το νέο ασφαλιστικό θα πραγματοποιήσoυν η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ σήμερα, Τετάρτη.
Η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 19:00, ενώ μαζί με την ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη, 29 του μήνα.
Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις....

Η Ελλάδα των ανθέλληνων καλά κρατεί παντού !





Σε κάθε βήμα μας, σε κάθε μας συνάθροιση, σε κάθε σημείο της χώρας μας.

Αιτία και γεγονός το χτεσινό ματς, με την Αργεντινή.
Σημείο αναφοράς μας, η Εμποροπανήγυρη στο Μαρμάρι. Εκεί(όπως και σε όλες τις Εμποροπανηγύρεις της χώρας) που υποχρεωτικά δημιουργείται ένας αχταρμάς ιδεών, εθνών και αντιλήψεων.
Εκεί και κατά τη διάρκεια (πόσο μάλλον στη λήξη του αγώνα) βλέπεις τα σκυθρωπά πρόσωπα των Ελλήνων μικροπωλητών και από την άλλη τα χαρούμενα πρόσωπα και ειρωνικά σχόλια, για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, των Αλβανών υπαλλήλων, των Νιγηριανών μικροπωλητών, των Κινέζων μικροέμπορων που λες και σε κοινή συναίνεση έχουν βαλθεί να μας.....

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Θα χάσει η Αργεντινή ! Έδωσε την ευχή του ο επίτιμος !








Έδωσε την ευχή του ο επίτιμος     Θα χάσει η Αργεντινή !











Εύχομαι στην  Αργεντινή
Καλή επιτυχία,
Πέστε μου ποιός αμφισβητεί
του Μέσι την αξία.

Και μια ευχή προσωπικά
δίνω στον Μαραντόνα,
να τον χαρεί αληθινά
σήμερα τον αγώνα.


Πηγή  :gatzoli.blogspot.com

Καταραμένη 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, να μη ξανάρθεις !!





Καταραμένε Παπαδόπουλε , 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε;

Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα! Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα;

Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο;


Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.

Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να....

Εκτεταμένες "ανταλλαγές" προϊόντων μεταξύ κατοίκων του Καστελορίζου και Τούρκων.




Μικτό κλιμάκιο τελωνειακών και λιμενικών των τουρκικών αρχών συνέλαβε  στο ΚΑΣ τον 70χρονο Γ. Κ., κάτοικο Καστελορίζου, στο σκάφος με την επωνυμία Marco Polo του οποίου φέρεται να βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και συγκεκριμένα φιαλών ουίσκι τα οποία σύμφωνα με την κατηγορία επρόκειτο να διατεθούν λάθρα σε επιχειρήσεις της Τουρκίας.


Στο σκάφος επέβαιναν και άλλοι κάτοικοι του Καστελορίζου που μετέβησαν στα απέναντι παράλια για αγορές και προγραμμάτιζαν να επιστρέψουν αργά το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο νησί. Μεταξύ των επιβαινόντων στο σκάφος του Καστελοριζιού φέρεται να συγκαταλέγεται και ένας αστυνομικός που επέστρεψε στο νησί με σκάφος ιδιοκτησίας του Ν. Μ.

Εν πάση περιπτώσει οι πληροφορίες που υπάρχουν για το συμβάν είναι ακόμη συγκεχυμένες. Κάτοικοι του νησιού με τους......

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η Ελλάδα βρίσκεται « εκτός γηπέδου ». Γιάννος Παπαντωνίου



Ας θυμηθούμε λίγο και το μύθο του Περσέα  από την Αρχαία Ελλάδα



Γιάννος Παπαντωνίου :
….. Η Ελλάδα  δεν ανήκει ούτε καν στην ομάδα των αδύναμων χωρών…..
βρίσκεται  εκτός γηπέδου….. .

….Η γερμανική κυβέρνηση έχει αναφερθεί σε «ελεγχόμενη χρεοκοπία», ακόμα και σε έξοδο από την Ευρωζώνη χωρών που παραβιάζουν συστηματικά το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης…..


Η δημοσιονομική προσαρμογή που είναι αναγκασμένη να προωθήσει η χώρα μας για να αποκαταστήσει την πιστοληπτική της ικανότητα είναι πρωτοφανής. Όπως δείχνουν οι μετρήσεις της κοινής γνώμης, οι μειώσεις εισοδημάτων και η επιβολή νέων φορολογιών έχουν μεταβάλει ριζικά τις προσδοκίες για το μέλλον και έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην ικανότητα των πολιτικών ηγεσιών να διαχειριστούν την κρίση.
Είναι φανερό ότι δεν υπάρχουν αντοχές για λήψη πρόσθετων μέτρων που θα μειώσουν τα εισοδήματα και την αγοραστική δύναμη τα επόμενα χρόνια. Αν επιχειρηθούν, η κοινωνική κρίση θα ενταθεί και θα ......

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Οι ωραιότερες γυναίκες της Νότιας Αφρικής


Τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής




Dominique Piek


















         
Χρειάζεται και λίγη φαντασία !!

Πηγή Υλικού :  
http://exypno.blogspot.com

Οι ωραιότερες γυναίκες της Νότιας Αφρικής Shane van der


Τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής

                                                   Shane van der     

Οι ωραιότερες γυναίκες της Νότιας Αφρικής Candice Boucher


Τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής

                                         Candice Boucher    


Τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής

Οι ωραιότερες γυναίκες της Νότιας Αφρικής Tammin Sursok


Τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής


                                      Tammin Sursok    

Τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής

Οι ωραιότερες γυναίκες της Νότιας Αφρικής Dominique Piek


Τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής




                                        Dominique Piek    


Οι ωραιότερες γυναίκες της Νότιας Αφρικής Jenna Pietersen


Τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής

                                         Jenna Pietersen    

Τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής

Οι ωραιότερες γυναίκες της Νότιας Αφρικής Lorraine Van Wyk


Τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής

                                     Lorraine Van Wyk    

Τα κορίτσια της Νότιας Αφρικής

Ιπτάμενος κατάσκοπος «τσέπης» από Έλληνες Ίκαρους !




Οι δύο Ικαροι Γιώργος Φωτιάδης και Μιχάλης Κατάκης με το δημιούργημά τους, ένα μικρό κατασκοπευτικό μη επανδρωμένο αεροπλάνο που πετάει με ηλιακή ενέργεια

Δύο σύγχρονοι Ικαροι έφτιαξαν το ηλιακό αεροπλάνο του μέλλοντος

Ο Ικαρος στη μυθολογία πνίγηκε στο Αιγαίο όταν παραβλέποντας τις οδηγίες του πατέρα του Δαίδαλου ανέβηκε ψηλά και ο ήλιος έλειωσε το κερί που συγκρατούσε τα φτερά της ελευθερίας του από την Κρήτη.

Σήμερα δύο σύγχρονοι Ικαροι, τελειόφοιτοι της ομώνυμης Σχολής της Πολεμικής Αεροπορίας και αυριανοί πιλότοι, δάμασαν τον ήλιο και με τις ακτίνες του έδωσαν κίνηση σε ένα μικρό κατασκοπευτικό μη επανδρωμένο αεροπλάνο!

Για τους δύο νεαρούς Ικάρους Γιώργο Φωτιάδη και Μιχάλη Κατάκη η περασμένη Τρίτη δεν ήταν μόνο η ημέρα που η......

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Μία άλλη άποψη για το «Στόλο της Ελευθερίας»,




Σε καιρούς χαλεπούς, όπου ο πολιτισμένος κόσμος υποτάσσεται αδιαμαρτύρητα στην ισχύ των όπλων και η κοινωνική αντίληψη περί αλληλεγγύης και ανθρωπιάς τείνει προς εξαφάνιση, 6 πλοία με 800 συνολικά ανθρώπους αποφάσισαν να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια 10.000 τόνων στη Γάζα.
Ο «Στόλος της Ελευθερίας», όπως ονομάστηκε η διεθνής πρωτοβουλία μετάφερε οικοδομικά υλικά και χιλιάδες τόνους ανθρωπιστικού υλικού για τους εγκλωβισμένους κάτοικους της Γάζας. Στελεχωμένος από άτομα αποφασισμένα να δώσουν, χείρα βοηθείας σε μία λωρίδα γης στην οποία το Ισραήλ έχει επιβάλει από το 2007 σκληρό αποκλεισμό και μία ακτίνα ελπίδας σε ανθρώπους που επί 4 χρόνια έχουν αποκοπεί από τον υπόλοιπο κόσμο.

Εγκλωβισμένοι από ένα Έθνος το οποίο ενώ .....

Με δάκρυα το φινάλε της Χαράς Νικοπούλου στο Μεγάλο Δέρειο της Θράκης




Κυρία Χαρά δεν σας χάνουμε, θα σας έχουμε στο μυαλό μας, θα σας φέρνουμε στα όνειρά μας, της είπε ο μικρός Τζαφέρ που έδωσε γράμμα εκ μέρους των συμμαθητών του.

Δάκρυσαν και οι πέτρες με την σχολική γιορτή των μαθητών του δημοτικού σχολείου του Μεγάλου Δερείου, εκεί στο τέρμα Θεού στον Έβρο. Πρωταγωνιστές για μια ακόμη φορά τα μικρά παιδιά, τα Πομακόπουλα, αλλά και οι γονείς τους. Νέες μητέρες που μέσα στο λιοπύρι, εκεί στον ταπεινό αυλόγυρο του σχολείου επί ώρες απολάμβαναν όλα όσα η δασκάλα έμαθε με κόπο στα παιδιά τους, να απαγγέλουν ποιήματα και να τραγουδούν Θεοδωράκη.
Στο επίκεντρο και οι ίδιες που εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό. Εκεί και κόσμος που ήλθε σχεδόν απ’ όλα τα σημεία της Ελλάδας, να δει την γιορτή της Χαράς Νικοπούλου που αφήνει το Δέρειο με πόνο ψυχής. Με μια ομιλία του δονούσε τα στήθια, αναφέρθηκε στο ρόλο της ως εκπαιδευτικός και στην πολεμική που δέχθηκε όταν κάποιοι την είδαν σαν......

Δωρεάν γεύμα μόνο για ...ερωτευμένα ζευγάρια !






Είμαι  ιδιοκτήτρια  ενός εστιατορίου στην Αθήνα,  αποφάσισα να προσφέρω δωρεάν γεύμα σε ζευγάρια, τα οποία θα επισκεφτούν ξανά  το εστιατόριο μου,  μετά από ένα χρόνο και θα είναι ακόμα  μαζί και ερωτευμένα !

Με τον τρόπο αυτό,  θα επιβραβευτεί η μακροχρόνια σχέση,  με μια απλή διαδικασία: Όσα ζευγάρια επιθυμούν να λάβουν μέρος, φωτογραφίζονται μαζί και ένα αντίτυπο της φωτογραφίας κρατάει το κατάστημα,  ενώ το άλλο,  το ζευγάρι. 

Όσοι απ' αυτούς επιστρέψουν στο κατάστημα μου 12 μήνες μετά  και εξακολουθούν να είναι μαζί και ερωτευμένοι,  δικαιούνται να.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat