Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιώργος Παπανδρεου Giorgos Papandreou το έχασε νωρίς ''το παιχνιδι ''


Ο Γιώργος Παπανδρέου Papandreou Giorgos βρίσκεται πολύ κοντά στην προοπτική να γίνει ο πιο αποτυχημένος εν Ελλάδι Πρωθυπουργός όλων των εποχών όχι μόνο λόγω της βάρβαρης πολιτικής που ασκεί η κυβέρνησή του στους πολίτες, αλλά εξαιτίας και των παιδαριωδών λαθών που συνεχώς υποπίπτει.

Δυστυχώς, ο Γιώργος Παπανδρέου μοιάζει περισσότερο με... ερασιτέχνη Πρωθυπουργό, που το «παλεύει» κάνοντας ένα τσουβάλι γκάφες, παρά με έναν στιβαρό ηγέτη που ανέλαβε τα ηνία της χώρας για να σώσει την παρτίδα σε αυτή τη δύσκολη και κρισιμότατη στιγμή της ιστορίας της. 
Βλέπετε, το να είσαι ικανός ηγέτης δεν είναι θέμα DNA και.....

Υποψήφιοι Δημοτικών Περιφερειακών εκλογών. Το μόνο κριτήριο είναι αυτό , το κομματικό τους


Φέρτε λίγο στο μυαλό σας τα πεζοδρόμια της βρώμας, θυμηθείτε το «περάστε προσεχώς» που σας λένε όταν ζητάτε ένα κωλόχαρτο απ την δημοτική αρχή, δείτε τις μαύρες τρύπες της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν καταστήσει τους δημοτικούς μας άρχοντες ασυναγώνιστους υποψηφίους στη διεκδίκηση των «τίτλων» των πρωταθλητών διαφθοράς (με επίσημα στοιχεία) αλλά και πρωταθλητών ζητιανιάς κρατικών επιδοτήσεων (θυμηθείτε τα πρόσφατα ξεφτιλίκια του εκπροσώπου τους υπερ-ζήτουλα «Ομερ Πριόνη») 
Δείτε τα ξεχαρβαλωμένα πεζοδρόμια λόγω προεκλογικών έργων – βιτρίνα  απέναντι απ το σχολείο του παιδιού σας στο οποίο δήμος ΔΕΝ αποδίδει τα κονδύλια θέρμανσης, αλλά έχει χρήμα για έργα-βιτρίνα,  ρίξτε και μια ματιά στην φουσκωτή ......

Παγκάλια κύκνεια άσματα. Στείλτε τον μία ώρα νωρίτερα σπίτι του


Μαζέψτε τον κε Παπανδρέου και  Βενιζέλο!
"Ο ποιό αντιπαραγωγικός κλάδος του Ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας"! Δηλώσεις Πάγκαλου στην εκπομπή "ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" της ΝΕΤ προ ολίγου!

Κατά τα λεγόμενα του κου Πάγκαλου: "Ο ποιό αντιπαραγωγικός κλάδος του Ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας"!

Ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος συνεχίζει το τροπάριο, ένας διπλωμάτης καλύτερος από ένα σύνταγμα, και προσβάλλει τις ΕΔ και τα ΣΑ.
Όλοι αυτοί που φυλάνε τα σύνορα, αυτοί που θαλασσοδέρνονται για την....

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Γκολκίπερ της Λαρισας Σεμπαστιάν Βιέρα και η sexy ωραία του Πατρίσια Φέρο



Στα δίχτυα του Μάριο Σεμπάστιαν Βιέρα Γκαλαϊν της Λαρισας η sexy Patricia Fiero
Η κουκλάρα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η Πατρίσια Φέρο,
η αγαπημένη του γκολκίπερ της Λάρισας, Σεμπαστιάν Βιέρα. Έχει «καυτή» εξέδρα η ΑΕΛ, τι νομίζατε; 

Η δεσποινίς αυτή λοιπόν που εργάζεται ως μοντέλο, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «El Pais» όπου μίλησε τόσο για τον άντρα της ζωής της αλλά και για τη δική της ζωή στην χώρα μας παρότι δεν είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας.

«Ο Σεμπαστιάν είναι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα. Προσπαθώ να μάθω λίγα ελληνικά, πηγαίνω και τον επισκέπτομαι, αλλά εκεί είμαι απλά η.....

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ναι Υπάρχουν πετρέλαια στην Κρήτη-Ρόδο Kriti-Rodo Είμαστε πλούσιοι !


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεράστιων ποσοτήτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο υπέδαφος της Ελλάδας, κάνει ο Καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Γ. Φώσκολος, ο οποίος είναι και σύμβουλος της Καναδικής Κυβέρνησης στην αναζήτηση και εκμετάλλευση γαιανθράκων.

Τα στοιχεία που δίνει στo newsbomb.gr ο κ. Φώσκολος (και στηρίζονται σε επίσημες επιστημονικές έρευνες) παρουσιάζουν μία Ελλάδα που μπορεί να γίνει μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου – αν την άφηναν όμως να εκμεταλλευθεί τον ορυκτό της πλούτο.


Χωρίς σχόλια και παρεμβάσεις δίνουμε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του κ. Φώσκολου: «Yπάρχουν τρεις περιοχές κοντά στην Κρήτη, με.....

Γιάννης Μαχαιρίδης '' Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας '' Δωδεκάνησα-Κυκλάδες



Γιάννης Μαχαιρίδης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου -Δωδεκάνησα Κυκλάδες
Μπροστά στη νέα πρόκληση της Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν αδύνατο για εμένα προσωπικά και όλους τους συνεργάτες μου να είμαστε απόντες.
Ποτέ δεν φοβηθήκαμε τις προκλήσεις. Το ίδιο κάνουμε και τώρα διότι πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή στην αναγέννηση και αναζωογόνηση της Αυτοδιοίκησης.

Ήμαστε παρόντες και στην πρώτη γραμμή ενός συλλογικού αγώνα για να κερδίσουν τα νησιά μας όσα αξίζουν και τους οφείλουν. Για να κατακτήσουν τη θέση και τον ρόλο που τους αρμόζει στον νέο.....

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ομιλία της Χαράς Νικοπούλου Xara Nikopoulou για το Έπος του 1940



Ημέρες σαν τη σημερινή αναρωτιέμαι πάντα:
Πως να δείξεις σε έναν τυφλό το μεγαλείο του Παρθενώνα για να νιώσει την Ελληνική περηφάνια;..
Πως να βάλεις σε έναν κωφό να ακούσει την ενάτη συμφωνία του Μπετόβεν και να ονειρευτεί;..

Πως να μιλήσεις σε έναν ξένο για το Ελληνικό έπος του 1940 για να αντιληφθεί τον ηρωισμό των Ελλήνων;..
Γι αυτό και εγώ σήμερα δε θα απευθυνθώ σε κανέναν άλλο παρά μόνο σε αυτούς που η καρδιά τους χτυπά ακόμη Ελληνικά και κυρίως σε εσάς σύγχρονα Ελληνόπουλα, σε εσάς που όλη η Ελλάδα στηρίζει το μέλλον της..

Σαν σήμερα λοιπόν πριν από 70 χρόνια ακριβώς ο Έλληνας για μια ακόμη φορά ξύπνησε μέσα του τον Λεωνίδα, μα τότε πιο λακωνικός από .....

Παρέλαση μαθητών ή επέλαση μηδενιστών;



Τον τελευταίο καιρό η κοινωνία μας , οι θεσμοί μας, η Ιστορία μας, οι παραδόσεις μας δέχονται μία επέλαση μηδενιστών, οι οποίοι θέλουν να τα καταργήσουν όλα χωρίς να μας εξηγήσουν με τι θα τα αντικαταστήσουν

Στην προσπάθεια κατακρημνίσεως των πάντων έχουν τεθεί στο στόχαστρο και οι μαθητικές παρελάσεις. Προσωπικά είμαι ριζικά αντίθετος στην κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων. Και θα εξηγήσω γιατί:

Ισχυρίζονται οι αρνητές ότι τις μαθητικές παρελάσεις καθιέρωσε το καθεστώς του Ιωάννου Μεταξά το 1936. Άρα είναι μέτρο μιλιταριστικό και αντιδημοκρατικό. Και αν ήταν έτσι τα πράγματα - που δεν είναι- έχω μία απλή επισήμανση: Και το ΙΚΑ ιδρύθηκε από τον Μεταξά. Κανείς, όμως, από τους φωνασκούντες δεν αρνείται την σύνταξη και την περίθαλψη.

Παρελάσεις μαθητικές, πάντως, υπήρχαν και πριν από τον Μεταξά. Στην τουρκοκρατούμενη Σμύρνη οι μαθητές παρήλαυναν μπροστά στον .....

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η ιστορία της ιαχής « Αέρα » « Αέρα » του 1940



Λίγες λέξεις της Νεοελληνικής γλώσσας κρύβουν τη μαγεία της ιαχής αέρα! Μεγάλωσαν και μεγαλώνουν ελληνόπουλα που συγκινήθηκαν, δάκρυσαν, θαύμαζαν τον ηρωισμό των παλικαριών στα ελληνοαλβανικά σύνορα, το 1940. 

Ο παλμός αυτής της συγκίνησης δονούσε στην ιαχή αέρα και σε ό,τι αυτή αντιπροσώπευε στη μεταπολεμική Ελλάδα. Καμία λέξη δε συγκέντρωσε την ορμή και το δυναμισμό της νιότης, όσο η ιαχή αέρας.

Ελάχιστοι, όμως, γνωρίζουν ότι πρωτοακούστηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης 30 χρόνια πρίν από το έπος του ΄40. Συγκεκριμένα, πρωτοχρησιμοποιήθηκε το 1908 από το 2ο τάγμα της Κρητικής πολιτοφυλακής του πρώτου....

Bin Laden Μπιν Λάντεν Έτοιμος για απαγωγές σύμφωνα με το Al-Jazeera Αλ Τζαζίρα



Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν  Bin Laden απειλεί τη Γαλλία σε νέο μήνυμά του. Το ηχογραφημένο μήνυμα μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα Al-Jazeera και σε αυτό ο αρχηγός της Αλ Κάιντα al kainda al-Qaeda, απαιτεί από τη Γαλλία να αποσύρει τα στρατεύματά της από το Αφγανιστάν.

«Ο μόνος τρόπος για να διαφυλάξετε την ασφάλειά σας είναι να αποσυρθείτε από τον πόλεμο του (πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ) Μπους στο Αφγανιστάν». «Όπως σκοτώνετε, σας σκοτώνουν. Όπως συλλαμβάνετε αιχμαλώτους, σας συλλαμβάνουν και εσάς ομήρους. Όπως απειλείτε την ασφάλειά μας, απειλούμε την.....

''Βουλγαροπροδότης'' εναντίον "μουτζαχεντίν" Μπουτάρης - Άνθιμος. Δε ντρέπεστε και οι δυο σας


"Πόλεμος" ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Μπουτάρη και τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επίθεση του υποψήφιου δημάρχου στον Άνθιμο.

Ο κ. Μπουτάρης, μιλώντας σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε τον ιεράρχη της πόλης "μουτζαχεντίν", αφού -όπως είπε- δεν κηρύσσει την αγάπη, αλλά το μίσος.

Έντονα ενοχλημένος, ο μητροπολίτης Άνθιμος βρήκε αφορμή από την παρουσία του πρωθυπουργού στο ναό του Αγίου Δημητρίου και αμέσως μετά τη δοξολογία εξέφρασε στον Γιώργο Παπανδρέου τα παράπονά του.

Ο κ. Άνθιμος, μάλιστα, απέφυγε να χαιρετήσει τον κ. Μπουτάρη όταν μετά το τέλος της τελετής, τον πλησίασε για να τον.....

Επίθεση του Μικη Θεοδωράκη mikis Theodorakis κατά Γιώργου Παπανδρέου


Ο διεθνής Έλληνας συνθέτης, μεταξύ άλλων,  ανακοίνωσε την απόφασή του να προχωρήσει στην ίδρυση ενός κινήματος ανεξάρτητων πολιτών  εάν ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης οδηγήσει τη χώρα και σε εθνικές εκλογές.

Φραστική επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε χθες το βράδυ ο Μίκης Θεοδωράκης, σε ομιλία του στον κύκλο συζητήσεων του Ιδρύματος Θεοχαράκη με συντονιστή το δημοσιογράφο Γιώργο Π. Μαλούχο. 

«Ο Γιώργος Παπανδρέου με τη διακαναλική συνέντευξή του, εκβιάζει τον ελληνικό λαό, ότι αν δεν ψηφίσουμε τους δικούς του, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Σε αυτές τις συνθήκες οι εκλογές είναι θάνατος για την.....

Ένα ακόμη σχόλιο δια τη διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου ....δε βλάπτει !


Έχουν γίνει πολλά σχόλια και αναλύσεις σχετικά με την «διακαναλική» συνέντευξη του πρωθυπουργού. Ένα παραπάνω από ένα απλό πολίτη δεν βλάπτει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός σχολιαστής με πτυχία για να αντιληφθεί την συμπαιγνία πολιτικάντηδων όλων των κομμάτων και των ΜΜΕ σε βάρος του λαού.
Οι επικρίσεις μερικών δημοσιογράφων, για την επιλογή των ερωτήσεων απ’ τους συναδέλφους τους, που μετείχαν στο «θέατρο», συγνώμη στην συνέντευξη ήθελα να πω του πρωθυπουργού, έγιναν για λόγους ανταγωνισμού. [[Αλήθεια γιατί αποκλείστηκε ο Αλέξης των ΗΠΑ;;; Τον έφαγε η ξανθιά; και μετά λέμε ότι οι ξανθιές είναι χαζές. Ο Πεταλωτής άμα σκηνοθετήσει ταινία θα πουλιέται σαν......

Κύριοι Δημοσιογράφοι κάνατε πάλι .....το καθήκον σας



Ο δημοσιογράφος έχει υποχρέωση όταν μάλιστα ευρίσκεται ενώπιον του πρωθυπουργεύοντος της χώρας, να εκτελέσει την αποστολή του αντικειμενικά, με συνέπεια και διερευνητικό τρόπο ώστε να παράγει ειδήσεις. 

Συνεπώς όταν κάποιος συνεντευξιάζεται μετά του πρωθυπουργεύοντος της τρόϊκας, έχει ιερό καθήκον να τον ερωτήσει πάνω σε οποιοδήποτε θέμα χειρίζεται αυτός και που αφορά την Ελλάδα.

Με την σκέψη αυτή θα περιμέναμε από τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στην διακαναλική συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός, να τον ερωτήσουν και για θέματα που δεν αφορούσαν μόνο και μόνο τις.....

Tι γίνεται όταν κόψετε το τσιγάρο…


Σε 20 λεπτά:  -Η πίεση του αίματος και οι…σφυγμοί πέφτουν στο κανονικό.
-Η θερμοκρασία των άκρων ανεβαίνει στο κανονικό.
Σε 8 ώρες:
-Το μονοξείδιο του άνθρακα στο αίμα πέφτει στο κανονικό.
-Το οξυγόνο ανεβαίνει στα φυσιολογικά επίπεδα.
Σε 24 ώρες:
-Μειώνεται η πιθανότητα αφνίδιας καρδιακής προσβολής.
Σε 48 ώρες:
-Ενδυναμώνει η γεύση και η όσφρηση.
-Αναγεννούνται οι νευρικές απολήξεις σε....

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κάνει .....αντιπολίτευση nikos xatzinikolaou video






Τα' χουν παίξει μέχρι και οι δημοσιογράφοι...

Ο Χατζηνικολάου, σε μια κρίση ειλικρίνειας τοποθετείται για το.....

Η συνέντευξη-ολόκληρη- του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου 25-10-10


Η διακαναλική συνέντευξη της 25-10-10
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ:
ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ – MEGA
ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ  – ΑΝΤ1
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ  – STAR
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ – ALTER
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ – ALPHA
ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ – ΣΚΑΙ
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΟΥΚΑΣ – ΝΕΤ


Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, βρισκόμαστε εδώ απόψε, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, για τη διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ενόψει των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Καλωσορίζουμε τους δημοσιογράφους, που θα απευθύνουν τα ερωτήματα προς τον Πρωθυπουργό: την κυρία Τρέμη  από το MEGA, την κυρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1, τον κ. Λιάτσο από το STAR, τον κ. Κωνσταντάτο από το ALTER, τον κ. Σρόιτερ από τον ALPHA, την κυρία Κοσιώνη από το ΣΚΑΙ και τον κ. Δούκα από την ΝΕΤ.
Θα ήθελα καταρχήν να σταθώ στο τυπικό της διαδικασίας. Πρόκειται για μία.......

Ο ορισμός της πολιτικής κολοτούμπας η συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου


Η κυβέρνηση, που μέχρι πρότινος επέμενε να αναδεικνύει τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά των εκλογών, αίφνης μετέτρεψε, τις τοπικές εκλογές σε εθνικές. 

Αναγκάσθηκε να συρθεί από την αντιπολίτευση στο γήπεδο της Οικονομίας και να ζητήσει από τους πολίτες να ψηφίσουν έτσι ώστε να ενισχυθεί η δια του Μνημονίου πολιτική της.

Αυτή δεν είναι στροφή, είναι ο ορισμός της πολιτικής κολοτούμπας!
Επί της ουσίας αποκαλύπτει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση. Μέσα σε ένα χρόνο απώλεσε και τα τελευταία.....

Ομάδες της FRONTEX θα αναπτυχθούν στον Έβρο, με απόφαση της Κομισιόν


Δεκτό έγινε το αίτημα που υπέβαλε η χώρα μας, διά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, να αναπτυχθούν ομάδες ταχείας επέμβασης μέσω της FRONTEX στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μαζική εισροή παράνομων μεταναστών.

Σύμφωνα με την Ευρωπαία επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Σεσίλια Μάλμστρομ, οι δυνάμεις θα αναπτυχθούν και θα τεθούν υπό τις οδηγίες των ελληνικών αρχών.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί σε....

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Oι ηλίθιοι είναι ανίκητοι !



«Βλάκας είναι αυτός που προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλο αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του ή ακόμα και υφίσταται ζημιά και ο ίδιος...».

«Δύο πράγματα είναι ατελείωτα: το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου, όμως για το σύμπαν δεν είμαι ακόμα σίγουρος». Αυτή η φράση, που αποδίδεται στον Άλμπερτ Αϊνστάιν, εκφράζει μια πανάρχαια ιδέα. Άλλωστε ο πρώτος βλάκας της ιστορίας δεν ήταν άλλος από τον Αδάμ, που έχασε τον Παράδεισο, για να φάει ένα φρούτο.

Τι είναι η βλακεία; Τα αίτιά της είναι βιολογικά ή μήπως έχει να κάνει μόνο με το επίπεδο μόρφωσης; Υπάρχει άνθρωπος παντελώς.....

Τι θα πει και τι θα αφήσει να εννοηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου στη διακαναλική συνέντευξη


Η συνέντευξη του πρωθυπουργού θα φουντώσει τα σενάρια για πρόωρες εκλογές
Θα αποφύγει  όμως  να χρησιμοποιήσει τη λέξη εκλογές
Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάµεσα στην προοπτική σωτηρίας της χώρας ή στην απειλή της χρεοκοπίας

Στήριξη του κυβερνητικού έργου, από τον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, αναμένεται να ζητήσει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διακαναλική συνέντευξη που θα δώσει απόψε στις 9, από το Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο πρωθυπουργός, αν και εκτιμάται πως θα αποφύγει να χρησιμοποιήσει τη λέξη «εκλογές», αναμένεται να στείλει σαφές μήνυμα πως η.....

Διακαναλική. Πρόθεση για τη δημιουργία ενός σκηνικού καταστροφικής επόμενης ημέρας ;




Απόψε ο πρωθυπουργός ωθούμενος από τον τρόμο και μόνο της εκλογικής συντριβής, θα δώσει στα κανάλια της συστηματικής διαστρέβλωσης συνέντευξη με προφανή σκοπό να τρομοκρατήσει. 
Να πει ότι η κυβέρνηση θέλει ψήφο εμπιστοσύνης και σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει αστάθεια, αφήνοντας σαν τον Γκαίμπελς να πλανάται το φάσμα της ακυβερνησίας και της χρεοκοπίας.

Μην ακούτε τις κραυγές. Ο στόχος είναι σαφής, να αποσπάσουν για μια ακόμα φορά τη συναίνεσή μας στη «σφαγή» που μας επιφυλάσσουν για....

Η Αννούλα της Ελληνικής Παιδείας τα έκανε θάλασσα στα Πανεπιστήμια


 

Πανάθλια αποδεικνύεται η …πανάρετη επιχείρηση της Αννούλας του χιονιά της ελληνικής Παιδείας για αλλαγή του γερασμένου και εν πολλοίς διεφθαρμένου μοντέλου διοίκησης και λειτουργίας των Πανεπιστημίων.


Και τούτο γιατί η κυβέρνηση βάζει στόχο της το DNA των πανεπιστημίων και όχι τη βελτίωση της παραγόμενης γνώσης, την ενίσχυση και αναβάθμιση της έρευνας και την αύξηση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Με άλλα λόγια απαξιώνει και ταπεινώνει το δημόσιο Πανεπιστήμιο, ώστε να μεταλλαχθεί σε «Πανεπιστήμιο Α.Ε.», με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Για αυτό στο ψήφισμά τους οι πρυτάνεις, που......

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Παντρεύτηκε τον εαυτό της, σε κρίση απογοήτευσης


Σε κρίση απογοήτευσης από όλους τους άνδρες που είχε γνωρίσει, μία γυναίκα από την Ταϊβάν αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της, να κάνει γαμήλιο πάρτι με τους φίλους της και να φύγει μόνη για ταξίδι του μέλιτος

Μια γυναίκα από την Ταιβάν στην απέλπιδα προσπάθειά της να ντυθεί νυφούλα αποφάσισε πως και τι αν δεν έβρισκε γαμπρό θα πήγαινε στην εκκλησία έστω και μόνη.
Η Chen Wei-yih αποφάσισε να παντρευτεί με τον… εαυτό της!
Έτσι, φωτογραφήθηκε ντυμένη νυφούλα, διόρισε κάποιον υπεύθυνο διοργανωτή του μυστηρίου και ενοικίασε χώρο όπου θα το γλεντήσει με 30 φίλους.

Απογοητευμένη από τους άνδρες που γνώρισε και όντας πιεσμένη να παντρευτεί, η 30χρονη θα το γιορτάσει τον επόμενο μήνα με μια....

Μας πήραν χαμπάρι οι « κουτόφραγκοι » Δε δέχτηκαν διορισμό με «open government».


Ο Χάρης Παμπούκης και ο Δημήτρης Δρούτσας αναγκάζονται να αποσύρουν διορισμό της αρεσκείας τους. Κατά τα άλλα διαφάνεια !
Αυτή είναι η ανοιχτή διαβουλευση ,
που ισχυρίζεται  τη διαφάνεια και το «open government». Αυτή που πάνε να καλέσουν σε στημένο διάλογο πολίτες που ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ σελίδες, με δήθεν αγνές προθέσεις


Εν ολίγης το άρθρο που δημοσιεύει η ελευθεροτυπία και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΡΑΤΟΣ
ME ΤΙΤΛΟ 

Οταν οι κουτόφραγκοι δεν τρώνε open gov...

ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ
λέει
Επιτέλους, ύστερα από πολύμηνες, παρασκηνιακές, βυζαντινού τύπου μανούβρες, ορκίζεται Έλληνας δικαστής στο πρωτοβάθμιο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (Πρωτοδικείο) στις 25 Οκτωβρίου, ο σύμβουλος της Επικρατείας Δημήτρης Γκρατσίας.
Ενώ το ΥΠΕΞ πρότεινε τρεις νομικούς (σ.σ. ο ένας καλύτερος από.....

Αντώνης Σαμαρας-Samaras Ψευτοδίλημμα οι Εθνικές εκλογές του Γιώργου Παπανδρέου



Ως ψευτοδίλημμα που μπορεί να θέσει ο πρωθυπουργός, αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα πρόωρων εκλογών, ανάλογα με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου....
   
Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα ‘‘Πρώτο Θέμα’’, απαντώντας στην ερώτηση αν θα τεθεί ζήτημα εθνικών εκλογών ανάλογα με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, αναφέρει:

 ‘‘Αυτός είναι ένας εκβιασμός, ένα ψευτοδίλημμα που μπορεί να θέσει ή να υπονοήσει ο κ. Γ. Παπανδρέου. Δεν θα πιάσει, όμως, όπως δεν θα πιάσει το άλλο ανόητο ψευτοδίλημμα: σωτηρία ή χρεοκοπία. Γιατί η πολιτική του δεν έχει σωτηρία. Οδηγεί στη χρεοκοπία. Εμείς δεν παίζουμε με τους......

Θέλω να αντιδράσω .....σαν Έλληνας αλλά πώς ;



Αηδιασμένος απ’ την υποκρισία, τα ψέματα και την οσφυοκαμψία των πολιτικών, θέλω να αντιδράσω αλλά πως;
Θυμωμένος απ’ τις συκοφαντίες και τις προσβολές των «φίλων», εντός και εκτός της χώρας, θέλω να αντιδράσω αλλά πως;

Οργισμένος απ’ τη συμπεριφορά και τις απειλές, αυτών που πριν λίγα χρόνια έπιναν κρασί σε νεκροκεφαλές, θέλω να αντιδράσω αλλά πως;
Εξαγριωμένος με αυτούς τους βάρβαρους, που ήρθαν στην Ευρώπη καταστρέφοντας τα πάντα και σήμερα καμώνονται τους πολιτισμένους, θέλω να αντιδράσω αλλά πως;

Αν πω ότι δεν χρωστάμε τίποτε, στους διεθνείς τοκογλύφους, που εδώ και 190 χρόνια έχουν καταληστέψει την χώρα, θα πέσουν όλοι επάνω μου, «υπάρχουν υπογραφές κύριε», «υπάρχουν χαρτιά», μα! Εγώ δεν.....

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Στο ''Νησί '' θα ''πνιγεί'' ο Γιώργος Παπανδρέου




Η κυβέρνηση αποφάσισε να οργανώσει διακαναλική συνέντευξη τη Δευτέρα το βράδυ για τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και ενημερώθηκαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας να ορίσουν τους εκπροσώπους τους δημοσιογράφους που θα μετέχουν στη συνέντευξη.

Ωστόσο, στην κυβέρνηση επικρατεί αναβρασμός καθώς το Mega εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες κάθετα αρνητικό να προβάλλουν τη διακαναλική συνέντευξη, την ώρα προβολής της άκρως επιτυχημένης σειράς “Το Νησί”.

Έτσι στην κυβέρνηση αναζητούν ποιά θα είναι η.....

Δάσκαλε που δίδασκες και....



«....Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρο στίγμα για το που θέλουν να πάει αυτή η χώρα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός σε ομιλία του αυτή την ώρα στην Αλεξανδρούπολη. 

Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας:
«Μην αφήνουμε κανένα να μας θέτει ψεύτικα διλλήματα για προφανή μικροκομματικά οφέλη για να καλύψει ισχυρά συμφέροντα. Είναι ώρα να αναλάβουν όλη την ευθύνη τους απέναντι στη πατρίδα μας».
«Εμείς επιλέγουμε να συγκρουστούμε με τα προβλήματα, να ανοίξουμε το δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου, της αλήθειας και της διαφάνειας».
Μιλώντας με φόντο ένα αριστερό ακροατήριο ο πρωθυπουργός κατήγγειλε ότι ορισμένοι ζητούν την αποδοκιμασία της.....

Με διαστάσεις... κοινωνικού κινήματος ο συνδυασμός του Γιάννη Δημαρά Gianis Dimaras



Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τον συνδυασμό «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», που φαίνεται να προηγείται στις προτιμήσεις των πολιτών, για την Περιφέρεια Αττικής.

Πράγματα τέτοια, που προσδίδουν στον συνδυασμό αυτό χαρακτηριστικά κοινωνικού Κινήματος και Αυτοοργάνωσης πολιτών. Στοιχεία που, μέσα τις τρέχουσες πολιτικές συνθήκες, οι ηλικιακά μεγαλύτεροι τα έχουν ξεχάσει, από την 10ετία του ΄80, ενώ οι νεότεροι τα ζουν πρώτη φορά.
• Η δημιουργία του συνδυασμού αποφασίσθηκε από τον.βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δημαρά, που διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος, επειδή αρνήθηκε να υπερψηφίσει το Μνημόνιο της .....

Δημοτικές Περιφερειακές εκλογές, Η κάλπη θα δώσει την τελική εικόνα μιας κοινωνίας που βράζει !



Ότι και να είναι, γιατί όλοι παίζουν παιχνίδια, η δημοσκόπηση που μετέδωσε το Mega και την οποία πραγματοποίησε η GPO με δείγμα 5.000 ατόμων αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση. 

Δύο στους τρεις πολίτες κρίνουν αρνητικά το έργο της κυβέρνησης, σχεδόν 8 στους 10 πιστεύουν ότι τα πάντα κινούνται με βάση το Μνημόνιο κι όχι κάποιο άλλο σχέδιο, σχεδόν οι μισοί κρίνουν αρνητικά τον πρωθυπουργό ενώ στην Αττική ψηφίζουν πλέον ανοικτά τον Γ. Δημαρά και ο Γ. Σγουρός δίνει μάχη στήθος με στήθος με τον Β. Κικίλια για το δεύτερο γύρο.

Είναι εμφανής πλέον η δυσαρέσκεια του κόσμου για το Μνημόνιο που έχει υποθηκεύσει το μέλλον του. Η ψήφος είναι και ψήφος διαμαρτυρίας και ψήφος αντιμνημονιακή. Οι πολίτες λένε στον πρωθυπουργό «Γιώργο, δεν.....

Η Ζέτα Μακρυπούλια Zeta Makripoulia στην Ταϊλάνδη και ο ...Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Νότια Αφρική





Η Ζέτα Μακρυπούλια, ο make up artist Γιάννης Μαρκετάκης και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη για λογαριασμό της νέας καμπάνιας Raxevsky. 



Την ίδια στιγμή ο φημολογούμενος σύντροφός της,....

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Η μειονότητα της Θράκης στο τραπέζι συνομιλιών Γ.Παπανδρέου και Ρ.Τ.Ερντογάν!


Θέμα μειονότητας στην Θράκη συζήτησαν οι Γ.Παπανδρέου και Τ. Ερντογάν στις συνομιλίες τους σήμερα, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις  του Έλληνα πρωθυπουργού.

Σε δηλώσεις αμέσως μετά την δίωρη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο πρωθυπουργό ο Γ.Παπανδρέου εμμέσως αποκάλυψε ότι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης αποτέλεσε θέμα συζήτησης "μαζί με διάφορα άλλα ζητήματα". 

Το ερώτημα είναι γιατί συζητήθηκαν θέματα μειονοτήτων με τον Τούρκο πρωθυπουργό, αφού η Τουρκία δεν έχει καμία νομιμοποίηση επί της μουσουλμανικής μειονότητας που ζει στην Ελλάδα. Πως επιτράπηκε στον Τούρκο πρωθυπουργό να θέσει θέμα για μία.....

Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται Η ιστορία επαναλαμβάνεται


Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα. Δυστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης και στα λούσα του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος. (Σας θυμίζει τίποτα;) 

Οι τόκοι που έπρεπε να καταβάλλονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές και ισοδυναμούσαν με το μισό τών συνολικών εσόδων του ελληνικού κράτους που έφταναν μετά βίας τα 14 εκατομμύρια ετησίως. Στην πραγματικότητα, με την καταβολή των τόκων δεν περίσσευε τίποτα να επενδυθεί προς όφελος του.....

Τσεκούρι σε 199 επιδόματα. Αλλά ευτυχώς μένει ένα !!


TSEKWOOD1000WEB
Το ενιαίο μισθολόγιο φέρνει “τσεκούρι” στα επιδόματα και φυσικά τα έσοδα των Δ.Υ.
Η Κυβέρνηση χρυσώνει το...
χάπι με την ενσωμάτωση στο βασικό μισθό, και μόνο για τους υπαλλήλους του λεγόμενου στενού δημόσιου τομέα, της ειδικής αμοιβής των 145 ευρώ. 

Από κει και πέρα κόβονται τα επιδόματα-κυρίως στα μεγάλα εισοδήματα-ενώ μειώνονται και οι αποδοχές για τους νεοεισερχόμενους ώστε να εξομοιωθούν με τον ιδιωτικό τομέα.
Όλα αυτά βέβαια-για τους γνωστούς σε όλους λόγους-θα ανακοινωθούν μετά τις εκλογές. Ήδη όσοι εργάζονται στο Δημόσιο θα πρέπει να θεωρούν … παρελθόν τα περίπου 199 επιδόματα που .....

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η Αρετή έχει... και τόλμη Η sexy Αρετή Μιχαήλ Areti Michail εξομολογείται


Έχοντας αφήσει πίσω της τις κατσαρόλες και τις κουτάλες, η  sexy Αρετή Μιχαήλ κάνει πλέον τα μπουκάλια και τα ποτήρια να «τρίζουν», χορεύοντας σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας. 

Η σέξι sexy  Αρετή Μιχαήλ Areti  Michail σπούδασε μαγειρική αλλά γρήγορα την κέρδισε ο χορός. Ξεκίνησε να δουλεύει ως χορεύτρια σε εκπομπές της τηλεόρασης και λίγο αργότερα της προτάθηκε να χορέψει σε δημοφιλές κλαμπ της πρωτεύουσας. Τη φετινή σεζόν εμφανίζεται σε κλαμπ της Ιεράς Οδού.  
Μιλώντας σε αντρικό περιοδικό, η  sexy  Αρετή Μιχαήλ  areti michail δηλώνει πως όταν χορεύει δεν αισθάνεται «περίεργα», λέγοντας ότι: ....

Κλιμακώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη Γαλλία! Όπως και εδώ !!


Κάθε άλλο παρά σε ύφεση βρίσκονται οι κινητοποιήσεις στη Γαλλία, καθώς η εκεί κοινωνία δείχνει για μία ακόμη φορά το… δρόμο. Απεργοί που αντιτίθενται στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού που προωθεί η κυβέρνηση Σαρκοζί απέκλεισαν σήμερα το αεροδρόμιο της Μασσαλίας.

Η Lady Gaga, μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναυλίες της στο Παρίσι καθώς οι απεργιακές κινητοποιήσεις κλιμακώνονται σε όλη τη Γαλλία.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, επικαλούμενα συνδικαλιστική πηγή, εργαζόμενοι από το διυλιστήριο και το....

Προηγείται ο Γιάννης Δημαράς Κρύος ιδρώτας στο ΠΑΣΟΚ του μνημονίου


Τι δείχνουν τα νέα γκάλοπ που ολοκληρώθηκαν χθες.
Είναι καθαρά μπροστά πια απ' όλους.
Τι ποσοστά παίρνουν οι υποψήφιοι στον πρώτο γύρο. Σε τι ελπίζουν Σγουρός και Κικίλιας.
Παραμένει η πολύ μεγάλη τάση για αποχή και λευκό. Γιατί τρίβουν τα μάτια τους οι δημοσκόποι...




Θυμίζοντας ότι το Press-gr πρώτο αποκάλυψε (διαβάστε εδώ) τις μετρήσεις σύμφωνα με τις οποίες ο Γ. Δημαράς έκανε την έκπληξη ευρισκόμενος σε απόσταση αναπνοής από τον Γ. Σγουρό, έχω νεότερα και πιο συγκεκριμένα στοιχεία για τις τελευταίες -σοβαρές- δημοσκοπήσεις σχετικά με την Περιφέρεια Αττικής. Όπως ήδη έγραψα (εδώ), στις τελευταίες δημοσκοπήσεις σταθεροποιείται η εικόνα και οι τάσεις του εκλογικού σώματος  και τα στοιχεία που......

Τα σημεία των καιρών Τι είπε ο Μοναχός Γέροντας Παϊσιος για το χάραγμα


Μοναχός Γέροντας Παϊσιος :
...Ενώ ξεκάθαρα ο Ευαγγελιστής Ιωάννης αναφέρει στην Αποκάλυψη για το χάραγμα, μερικοί δεν καταλαβαίνουν. Τι να τους πης; Ακούει δυστυχώς κανείς ένα σωρό ανοησίες του μυαλού από ορισμένους σημερινούς « Γνωστικούς » .

Ένας λέει: « Εγώ θα δεχθώ την ταυτότητα με το 666 και θα βάλω και έναν σταυρό » . Άλλος: « Εγώ θα δεχθώ το σφράγισμα στο μέτωπο και θα κάνω και έναν σταυρό στο μέτωπο… » και ένα σωρό παρόμοιες ανοησίες . Νομίζουν ότι θα αγιασθούν με αυτόν τον τρόπο , ενώ αυτά είναι πλάνες. Ένας δεσπότης μου είπε: « Εγώ εκεί που θα υπογράψω θα βάλω δίπλα έναν σταυρό. Δεν τον αρνούμαι τον Χριστό, απλώς εξυπηρετούμαι ». « Εντάξει , του λέω, εσύ είσαι δεσπότης και βάζεις στο όνομά σου.....

Η ''Φτωχή '' Μάγια μας-Τσόκλη- η ......ταξιδιάρα της ΕΡΤ Είναι και ....άλαλη Βουλευτής


Αχ  αυτή η … φιλο-λατρεια σου, Πρωθυπουργέ μου, τι μας έχει κάνει .
Μας έχει επιβάλει, μια …. Φιλο-κρατεία, που προηγούμενο της, δεν υπάρχει .
Από την ….Ξενογιαννακοπούλου, την Μπιρμπίλη και τον Παμπουκη, μέχρι την Μάγια … Που η συμπεριφορά της, μόνο το όνομα της δεν θυμίζει …. Βαρυχειμωνιά του Φλεβαρη ίσως. Όχι όμως Μαγιάτικη ελπίδα, όπως εσύ Πρόεδρε πίστεψες, πως θα σου έφερνε στην παράταξη σου ….

 

Και την έβαλες μάλιστα κυρία Μάγια Τσόκλη και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας . Της χάρισες δηλαδή, μια έδρα, στο κοινοβούλιο ….
Γιατί ; Έχεις ποτέ, ακούσει τη φωνή της ; Έχεις ποτέ δει μια επερώτησή της ; Την έχεις δει ποτέ σε μια κοινωνική εκδήλωση, να συμπαρίσταται στον.....

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ενός κακού μύρια Έπονται. Η λιτότιτα και η ανεργία προωθεί το Sex και την πορνεία


".....Είμαι 19 χρονών και σπουδάζω στη Νομική Αθηνών", μου δείχνει και το 'πάσο' της και συνεχίζει...
"Τα κάνω όλα για μια ώρα με 80 ευρώ και σε αφήνω να με τραβάς με κάμερα.....video"

Έχω βαρεθεί να διαβάζω σε sites, blogs, και τον έντυπο τύπου για τα ''όργια" που γίνονται στην ελληνική επικράτεια.
Τίτλοι- πρόκληση όπως:
"Η παντρεμένη με 3 barmen"
"Όργια στη Χαλκιδική με 2 ζευγάρια"
"Σκάνδαλο στο Αγρίνιο με παντρεμένες και νεαρούς"
"Μοντέλα- Βίζιτα με 8000ευρω το βράδυ"

Σου πετάνε το τυράκι και εσύ το 'χάβεις', λες και ακούς κάτι για.....

Η αυτοκριτική και η αυτογνωσία μέσα ευημερίας και επαγγελματικής επιτυχίας


Ζούμε σήμερα στην εποχή του καταναλωτισμού και του άκρατου-αθέμιτου ανταγωνισμού σε όλα τα επίπεδα(όσα έχουν μείνει τέλος πάντων με την κρίση που μας δέρνει) όπου κυριαρχεί το πνεύμα του υλικού ευδαιμονισμού, της επιβολής και της προσπάθειας κυριαρχίας προς τους άλλους με κάθε μέσο-τρόπο. 

Οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν ατονίσει ή και εξαλειφθεί σε μεμονωμένες περιπτώσεις και μέσω αυτής της αλόγιστης προσπάθειας για κέρδος, επιτυχία, αναγνωρισιμότητα και κάθε είδους διάκριση χαλαρώνουν οι δεσμοί και πολλές φορές τα πνεύματα οξύνονται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κρίσεις τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο...


Το κύριο μέσο που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι άνθρωποι με σκοπό να επιβληθούν προς τους άλλους είναι η άσκηση κριτικής με.....

Οι μουσουλμάνοι της Ρόδου Rodos εκβιάζουν το άνοιγμα τζαμιού Τέμενος


Ευρεία δημοσιότητα έλαβε στον τοπικό τύπο της Ρόδου, το αίτημα που ο σύλλογος μουσουλμάνων «Αδελφοσύνη», υπέβαλε στο Βακούφ και στην 4η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, να ανοίξει το τέμενος Σουλεϊμανίε, (πλατεία Ωρολογίου), για τους πιστούς που ήθελαν να εορτάσουν το «Ραμαζάν Μπαϊράμ», με το επιχείρημα, ότι το τέμενος «Ιμπραήμ Πασά» δεν ήταν αρκετά μεγάλο για να χωρέσει όλους τους ενδιαφερομένους. 

Επιπρόσθετα, ο εν λόγω σύλλογος απειλούσε εγγράφως τις αρμόδιες υπηρεσίες, ότι αν δεν ελάμβανε απάντηση, θα προχωρούσε σε «ειρηνική διαμαρτυρία» την ημέρα του εορτασμού του Ραμαζάν Μπαϊράμ έξω από το......

Ναυάγησε η μεγάλη επένδυση στον Αστακό Aποσύρθηκε το Κατάρ Qatar


Σοκ στην κυβέρνηση από το "ναυάγιο" της πλέον σίγουρης και σοβαρής επένδυσης που είχε σχεδιαστεί στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και προερχόταν από το Κατάρ katar Qatar. 

Σε επιστολή του υφυπουργού Ενέργειας του Κατάρ προς τον υφυπουργό Εξωτερικών Σπύρο Κουβέλη τον ενημέρωσε ότι οι δύο κρατικές εταιρίες του Κατάρ αποσύρουν το ενδιαφέρον τους διότι κρίνουν ότι δεν είναι βιώσιμη η επένδυση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προέκυψε τελικά συμφωνία ανάμεσα στους Ιταλούς και τους εκπροσώπους από το Κατάρ katar για την τιμή πώλησης του αερίου.

Στον Αστακό θα κατασκευαζόταν τερματικός σταθμός.....

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Τα παιδιά του Troktiko blog απανήλθαν και γράφουν στο sokratisgiolias.gr







Σωκράτη, κατάφερες να μας μάθεις πολλά…






Να σεβόμαστε τον άνθρωπο…,
να πολεμάμε με νύχια και με δόντια την αδικία…
να μην φοβόμαστε…
μα πάνω από όλα μας βοήθησες να αποκτήσουμε πίστη…
πίστη στο Θεό … πίστη στο όραμα σου… πίστη στην ιδεολογία σου…
γι’ αυτά γράφαμε και αυτό το δρόμο δείχναμε στους αναγνώστες…

Το όραμα σου Σωκράτη ήταν το troktiko να μην ελέγχεται από κανένα…
… κι αυτό πλήρωσες εσύ…


Η πίστη σου, η ιδεολογία σου και τελικά το όραμα σου έχει γίνει κινητήριος δύναμη σε όλους εμάς για το υπόλοιπο της ζωής μας…
Θα σε θυμόμαστε πάντα …
Η ομάδα σου,
τα παιδιά του troktiko.blogspot.com
Γ. , Γ. , Δ. , Κ.
                                                                                                                                 Α. , Μ. , Α. , P.

Υ.Γ.   Α ρε Σωκράτη… μετά από 3 μήνες…
μπήκαμε πάλι internet για πάρτη σου …

http://www.sokratisgiolias.gr/site/?p=1761#more-1761

Η Σεμίνα Διγενή γράφει στο νέο site sokratisgiolias.gr ( troktiko ;) στη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια


Στη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια
Γι αυτές τις σφαίρες, που ποτέ, κανείς δε θα καταφέρει να εξηγήσει στα παιδιά σου, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, γιατί σε σκότωσαν


Τρεις μήνες τώρα, περιμένω κάποιον να μιλήσει, περιμένω κάποιο νέο από τις «έρευνες», περιμένω κάπου ν αναφερθεί τ όνομά σου, κάποιος να γράψει κάτι για εκτελεστές και ηθικούς αυτουργούς, κάποιον ήχο από το μαρμαρωμένο αδιάφορο σκυλολόι, κάποιος ν’ ανησυχήσει για την οικογένειά σου, κάτι…

Η απόλυτη σιωπή, η βουβαμάρα, ο γλωσσοδέτης, η ομερτά.
«Θα παρακαλούσα όλους τους επώνυμους δημοσιογράφους να μην επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου για οποιαδήποτε μεσολάβηση μου σε θέματα που τους αφορούν. 

Η σιωπή τους σε αυτό το μείζον θέμα δείχνει την κουλτούρα και την ποιότητα τους» έγραφες σ ένα σημείωμά σου, τότε που κανείς διάσημος συνάδελφος, (απ’ αυτούς που σ ενοχλούσαν καθημερινά για θέματα του.....

Κυρίες της Χαλκίδας Chalkida ζήλεψαν ‘’ τη δόξα ‘’ κυριων του Αγρινίου ! Halkida-Agrinio Sex and Sexy woman



Στην Χαλκίδα Chalkida Halkida Εύβοιας χαμός γίνεται, μεταξύ πολλών ανδρών και γυναικών για να μάθουν από ποιον διέρευσαν τρία διαφορετικά βίντεο sex-sexy video διάρκεια περίπου 2 ωρών συνολικά.

Σε διάφορα σπίτια γίνονταν κάθε εβδομάδα όργια. Συνοπτικά συμμετείχαν γνωστές κυρίες της Χαλκίδας  Halkida ( γύρω στην ηλικία των 40 χρονών ) και άνδρες νέοι επιχειρηματίες 

( γύρω στα 25 χρονών ) αλλά και ξέμπαρκοι. 

Η βασική παρέα ήταν 4 γυναίκες και 3 άνδρες.
Στο διαδίκτυο έχει ξεσπάσει σάλος, ώστε να κατεβεί το βίντεο που έχει ανεβεί. Ωστόσο πολλοί από αυτούς υπερηφανεύονται για τα βίντεο, καθώς τα θεωρούν πολύ καλά.

Μία εκ των γυναικών κι όλας φοβάται, διότι ο άνδρας της έχει ένα......

Ελπίδα Παντελάκη : Συμμετέχετε κύριε Νίκο Χατζηνικολάου στο πολιτικό παιχνίδι


Ελπίδα ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ: Το ξέρουμε ότι συμμετέχετε με την εκπομπή σας στο πολιτικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι αναγκη να φαίνεται αυτό τόσο πολύ στο πάνελ... (!!!!)  

Νίκος ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Πάμε για διαφημίσεις και συνεχίζουμε με την κυρία Παντελάκη  που θεωρεί ότι κάνω στημένη εκπομπή

Κόλπος ήρθε στον Χατζηνικολάου πριν λίγα λεπτά. Εκνευρισμένη που δεν της έδιναν τον λόγο η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος του ΚΚΕ στον Πειραιά, τον κατηγόρησε ευθέως και στα ξαφνικά ότι συμμετέχει στο πολιτικό παιχνίδι! Ο Νικόλαος πάγωσε στιγμιαία για 1-2 λεπτά, δεν σχολίασε (ενώ εμφανώς "φόρτωνε") και στη συνέχεια έκανε......

Άϊ σικτίρ τσογλάνια



Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη, αλλά ουδέποτε στην ιστορική της διαδρομή πλούτισε από δουλεμπόριο. Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη αλλά ποτέ δεν υπήρξε απάνθρωπη.

Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη, αλλά ουδέποτε έχει στιγματισθεί στην μακραίωνα ιστορία της από Άουσβιτς, Νταχάου, Γκουλάγκ, ή Γκουαντανάμο. 

Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη αλλά ουδέποτε υπήρξε κτηνώδης.

Η Ελλάδα μπορεί να είναι διεφθαρμένη, αλλά ποτέ δεν γέννησε διεθνείς απατεώνες, γκάνγκστερς και κυριλέ μεγαλοτοκογλύφους που, δίκην περιπλανώμενου Ιουδαίου (που δεν πεθαίνει ποτέ), διακινούν το «χρήμα-δόλωμα» στον πλανήτη, απομυζώντας ως αιμοσταγή παράσιτα τους κόπους των απλών ανθρώπων σε μια παγκόσμια ρουλέτα, στην οποία αυτοί παίζουν με.....

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Το πλοίο... των γυμνιστών Στην κρουαζιέρα οι πελάτες θα είναι τελείως γυμνοί !


Βρετανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο ετοιμάζει μία άκρως δελεαστική επταήμερη κρουαζιέρα στις κροατικές ακτές για 22 άτομα. Μοναδική προϋπόθεση; Οι συμμετέχοντες πρέπει να κυκλοφορούν γυμνοί!

Η εταιρεία eWaterways, που ειδικεύεται σε κρουαζιέρες σε ποτάμια, θα πραγματοποιήσει το πρώτο της οικολογικό ταξίδι τον Αύγουστο του 2011.
Η μοναδική κρουαζιέρα κοστίζει 500 λίρες για κάθε άτομο και .θα κάνει στάση μεταξύ άλλων στο «νησί της αγάπης» Rab.

Η eWaterways ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη εταιρεία που.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat