Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Αχχ Θεία μου ! Αχχ Ανιψιέ μου !! Ανιψιός έκανε έρωτα -βίασε τη θεία του χωρίς να τα θέλει !


Ανιψιός βίασε τη θεία του! Στις δικαστικές αίθουσες πρόκειται να αναβιώσει η υπόθεση του βιασμού μιας Ροδίτισσας από τον ανιψιό της και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ο 24χρονος σήμερα νεαρός αναμένεται σε λίγες ημέρες να καθίσει στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, προκειμένου να λογοδοτήσει για την πράξη του, η οποία έγινε πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στις 13 Απριλίου του 2008 ύστερα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η 32χρονη τότε συγγενής του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άριστες οικογενειακές σχέσεις που είχε ο 21χρονος τότε με την 32χρονη θεία του του επέτρεπαν να μπαινοβγαίνει με άνεση στο σπίτι της. Τη μοιραία μέρα, όμως, φέρεται να ....

Πως μου αρέσει τώρα, με την οικονομική κρίση !


Μ’αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά γα....ται στα γέλια.¨Ασε που έδιωξε κανα δυο που δε μου άρεσε η μούρη τους
Μ’αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον,γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.

Άσε που όλο και κάτι θα στέλνουν τις γιορτές.Μ’αρεσει που ακρίβηνε η βενζίνη και είναι απλησίαστη ,και κουνάω λιγότερο το αμάξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια,κάνω καλό στην καρδιά μου και είμαι και πολύ μούρη όταν προτείνω σε φίλους να πάμε τσάρκα με το αμάξι στην εθνική.Ασε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη ενώ παλιά κάναν τον κινέζο.
Μαρέσει που τα καφενεία έχουν.....

Τελεσίγραφο από τους συμμάχους στον Μουαμάρ Καντάφι να εγκαταλείψει τη Λιβύη-Libya


Ατυπο τελεσίγραφο «λίγων ημερών» στον Μουαμάρ Καντάφι να επιλέξει την αυτοεξορία σε κάποια αφρικανική χώρα έθεσε ουσιαστικά η διάσκεψη στο Λονδίνο 40 υπουργών Εξωτερικών και εκπροσώπων του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ και του Αραβικού Συνδέσμου. 

Διαφορετικά οι βομβαρδισμοί στη Λιβύη θα συνεχιστούν ωσότου ο Καντάφι συμμορφωθεί με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, όπως προειδοποίησαν η Χίλαρι Κλίντον και το κοινό ανακοινωθέν.

Την ώρα που τα συμμαχικά αεροσκάφη βομβάρδιζαν τα περίχωρα της Τρίπολης, ο πρωθυπουργός του Κατάρ απηύθυνε έκκληση στον συνταγματάρχη και τους ανθρώπους του «να εγκαταλείψουν την εξουσία το ταχύτερο δυνατόν», προειδοποιώντας ότι η προσφορά θα.....

Προσοχή ! Συναλλαγές με μετρητά πάνω από 3.000 ευρώ, τέλος από αύριο 01-04-2011



Άρδην αλλάζει από την Παρασκευή 01-04-2011, το καθεστώς στις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων και ιδιωτών….

Από την 1η Απριλίου 2011 οι συναλλαγές πάνω από 3.000 ευρώ θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω των τραπεζών, ενώ το υπουργείο Οικονομικών σκοπεύει να καθιερώσει από φέτος την ηλεκτρονική διασύνδεση των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων με τις υπηρεσίες του υπουργείου για άμεση απόδοση του ΦΠΑ.
Φορολογικά στοιχεία που εκδίδονται από επιτηδευματίες, για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες αυτών αποκλειστικά μέσω των τραπεζών, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες του αγοραστή των αγαθών ή λήπτη των υπηρεσιών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με επιταγές, αποκλειόμενης της.....

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Νέο Λύκειο. Τι προβλέπει, τι περιλαμβάνει. Προθάλαμος για την εισαγωγή στα ΑΕΙ



Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, παρουσίασε σήμερα 30/03/2011, τις προτάσεις του Υπουργείου για το Νέο Λύκειο.

Σύμφωνα με τη νέα πρόταση, το Λύκειο δεν είναι απλά ο προθάλαμος για την εισαγωγή στα ΑΕΙ, αλλά μια αυτόνομη εκπαιδευτική μονάδα με στόχο την ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας των νέων, τη διαμόρφωση συνείδησης ενεργού πολίτη, την ενδυνάμωση αξιών συλλογικότητας και αλληλεγγύης. Εισάγεται νέα αντίληψη για τη λειτουργία του Λυκείου και ένα διαφορετικό περιεχόμενο σπουδών.
Προβλέπει:
  • Μείωση αριθμού μαθημάτων και ωρών διδασκαλίας ανά τάξη.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης επιπλέον διδακτικών ωρών σε μαθήματα που επιλέγει ο μαθητής με βάση τις ιδιαίτερες κλίσεις και τα ενδιαφέροντά του. Ο μαθητής έχει τη δυνατότητα εμβάθυνσης, εντός του σχολικού προγράμματος, για τα.....

Μια 12χρονη μαθήτρια γέννησε ένα κοριτσάκι, ενώ βρισκόταν σε..σχολική εκδρομή !



Μια 12χρονη μαθήτρια από το Γκρόνινγκεν της βόρειας Ολλανδίας γέννησε την περασμένη εβδομάδα ένα κοριτσάκι, ενώ βρισκόταν σε... σχολική εκδρομή.

Τόσο το κορίτσι όσο και οι γονείς του δεν είχαν αντιληφθεί την εγκυμοσύνη καθώς δεν υπήρχε καμία εμφανής ένδειξή της, σύμφωνα με τον Σίριελ Χάμστρα, τον εκπρόσωπο της τοπικής υπηρεσίας δημόσιας υγείας.

Άγνωστο παραμένει πόσων μηνών έγκυος ήταν η 12χρονη.

Στις 22 Μαρτίου η μικρή Ολλανδέζα είχε πάει εκδρομή με τους συμμαθητές της όταν ξαφνικά αισθάνθηκε.....

Τι άλλο χειρότερο δεν μας έχουν πει και πρέπει να μας το πούνε;


Όπως είναι γνωστό πλέον στο πανελλήνιο, σε πρόσφατες συνεντεύξεις του ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος ισχυρίστηκε ότι οι πολιτικοί δεν έχουν πει όλη την αλήθεια στο λαό και ότι αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. 
 
Όμως αναρωτιέται καλόπιστα ο καθένας: Ποια είναι ακόμα αυτή η αλήθεια που δεν του λέει η πολιτική ηγεσία; Όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι το ελληνικό κράτος έχει ανεπίσημα χρεοκοπήσει και ότι βρίσκεται κάτω από Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο, όπως αποκάλυψε και ο κ. Αλέκος Παπαδόπουλος πρόσφατα. Τι άλλο λοιπόν χειρότερο.....
ακόμα δεν μας έχουν πει και πρέπει να μας το πούνε;

Μια είναι, κατά τη γνώμη μας, η αλήθεια που δεν τολμούν να πουν οι πολιτικοί, αν και μερικοί από αυτούς, οι πλέον......

Καρφιά Λοβέρδου για Παπακωνσταντίνου. «Δεν λέμε στον κόσμο όλη την αλήθεια για την οικονομία!»



Το ένα χαστούκι μετά το άλλο δέχεται ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Την ώρα που επικρατεί έντονος προβληματισμός στο εσωτερικό της κυβέρνησης για την πορεία της οικονομίας με φόντο και τη σημερινή υποβάθμιση, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος εξαπολύει βόμβα λέγοντας ευθέως ότι η κυβέρνηση δεν έχει πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για την οικονομία. 

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο Ράδιο 9 και στην εκπομπή του Δημήτρη Σταυρόπουλου και του Δήμου Βερύκιου είπε:

«Με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ως δεδομένα, πάσχουμε στην Ελλάδα σε αυτή τη στιγμή της κρίσης από έλλειψη πεποίθησης γι’ αυτό που κάνουμε.
Πολλές φορές έχω πει και το έχω πεί και τις τελευταίες ημέρες γιατί κρίνω ότι αυτές τις απόψεις που έχω, να τις.....

Είναι νόμιμο ή παράνομο το ελληνικό δημόσιο χρέος ;


Άλλο είναι το "δεν έχω να πληρώσω", κι άλλο το "εχω, αλλά δε σε πληρώνω γιατί δε σου χρωστάω. Με εξαπάτησες". Το δεύτερο ΔΕΝ ειναι χρεοκοπία. Είναι καταγγελία απάτης.

Με άρθρο του στον βρετανικό Guardian, ο Έλληνας δημοσιογράφος Κώστας Λαπαβίτσας, καλεί τους αναγνώστες να στηρίξουν την καμπάνια για το έλεγχο του δημόσιου χρέους της Ευρώπης. «Το δημόσιο χρέος βρίσκεται στο επίκεντρο της κρίσης της ευρωζώνης. 
Το ελληνικό δημόσιο χρέος, που είναι πολύ υψηλό εδώ και χρόνια, έχει αυξηθεί εξαιρετικά από το 2009. Το ιρλανδικό δημόσιο χρέος κλιμακώθηκε από τα χρέη των ιδιωτικών τραπεζών που προστέθηκαν σε αυτό. Η Πορτογαλία και η Ισπανία κινδυνεύουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. 
Παρόμοιες τάσεις μπορούν να.....

Γιατί μουγκάθηκαν οι Συνδικαλιστές ; Μήπως τα παίρνουν ;


Δώρα 22 εκ. ευρώ της Αννας Νταλάρα στους συνδικαλιστές! Ετσι εξηγείται γιατί μουγκάθηκαν.Η αρμόδια για την εργασία υφυπουργός στην εποχή του ΔΝΤ υπέγραψε υπερωρίες έως και 40 ωρών ανά μήνα που θα κοστίσουν 2,7 εκατ. ευρώ μέσα στο 2011 αλλά κι επιχορηγήσεις 19,2 εκατ. ευρώ στα Σωματεία των εργαζόμενων.

Την στιγμή που το σύνολο του ελληνικού λαού καλείται σε αιματηρές θυσίες, άθικτα παραμένουν τα οικονομικά προνόμια που απολαμβάνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό οι συνδικαλιστικές οργανώσεις. Κι αυτό μάλιστα δια χειρός της αρμόδιας υφυπουργού Εργασίας κας. Άννας Νταλάρα.

Όπως σήμερα παρουσιάζουμε ούτε λίγο, ούτε πολύ 19,2 εκατ. ευρώ θα δαπανηθούν συνολικά σε.....

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος, τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ, είπε στον Παπαχελά, αλήθειες που ....τρομάζουν



Αλέκος Παπαδόπουλος, τέως Υπουργός του ΠΑΣΟΚ :
"Η κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει τον ανατολίτικο λαϊκισμό" ... 
Καταπέλτης. Σου κόβε την ανάσα. 

"Ποια κυβέρνηση θα σώσει; Θα καταστρέψει τα μεσαία και κατώτερα στρώματα για τα... οποία λέει ότι πάει να τα σώσει με το μνημόνιο".

Παρακολουθούσε άναυδος ο Παπαχελάς το χειμαρρώδη λόγο του. "Χρεωκοπήσαμε. Επέρχεται κατάρρευση. Είναι αστείο αυτό που λένε κάποιοι ότι είναι μπόρα και θα περάσει. Αμ δε θα περάσει!".

Και συνέχισε με τον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό. "Η κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει τον ανατολίτικο λαϊκισμό, που υπήρχε.....

Τίνος είναι το μαγαζί ;



«Είμαστε κι εμείς στα μαύρα μας τα χάλια, είναι όμως και οι γύρω μας»… «Μόνο σιγουριά δεν μπορεί να αντλήσει κανείς όταν κοιτάει γύρω του και βλέπει την ποιότητα και το μέγεθος των ηγετών στην Ευρώπη.»… 

Γράφει ο κ. Παπαχελάς, σέ φύλλο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

«Το πρόβλημα, είναι ότι ο κόσμος γίνεται ολοένα πιο περίπλοκος, απρόβλεπτος και επικίνδυνος την ίδια στιγμή που διαπιστώνουμε όλοι μας πρόβλημα πολιτικής ηγεσίας. Δεν ξέρω τι φταίει γι’ αυτό, ενδεχομένως να έχει να κάνει με τον υπερβολικά πιεστικό ρόλο των media που καθιστά την επικοινωνία και όχι την ουσία βασικό κριτήριο επιλογής ηγετών. Δεν είναι, πάντως, παρήγορο να νιώθεις ότι όταν η χώρα σου περνάει μια μεγάλη κρίση, εν μέσω διεθνούς αστάθειας και κρίσης, δεν υπάρχουν ....

Αλλάζουμε ή Βουλιάζουμε


Σαφώς και η λύση θα πρέπει να βρεθεί στην Ελλάδα και είναι τουλάχιστον αφελές να περιμένουμε από ξένες κυβερνήσεις μηχανισμούς και ξένα χρηματοπιστωτικά συστήματα να μας βοηθήσουν.

Είναι ακόμη πιο αφελές να πιστεύουμε ότι σε καθεστώς διεθνούς έλεγχου μπορούμε να παράξουμε ανάπτυξη και μπορούμε να αποπληρώσουμε αυτό το χρέος χωρίς αναδιάρθρωση. Αυτή την στιγμή μας κρατούν έξω από το νερό γιατί τους εξαγοράσαμε με 50 δις ή τους πείθουμε ότι η Ελλάδα έχει ακόμη λίγο ψωμί για αυτούς.
Είναι τραγικό να πιστεύουμε ότι με κόψιμο ενός χεριού και ενός ποδιού της ελληνικής κοινωνίας θα σωθούμε. Στην ουσία θα μείνουμε απλώς ανάπηροι και θα χρηματοδοτήσουμε ξένα τραπεζικά συστήματα. Αυτή την προοπτική αρνήθηκαν οι Ισλανδοί με δημοψήφισμα και αυτή την προοπτική παλεύουν να αποφύγουν οι Πορτογάλλοι.
Είναι αφελές να πιστεύουμε ότι αν αποσυρθεί ο .....

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Θα θυσιάσουν τον Άκη για να...... ξορκιστεί το παρελθόν ;



Την άμυνα του προετοιμάζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος εν όψει πιθανών δικαστικών εξελίξεων, αφού είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση φέρεται διατεθειμένη, εφόσον προκύψουν αποδεικτικά στοιχεία, να τον «θυσιάσει» προκειμένου να διασώσει το κυβερνών κόμμα την αξιοπιστία του, να ξορκίσει το παρελθόν του και να εξευμενίσει την κοινή γνώμη. 

Ο πρώην υπουργός άμυνας γνωρίζοντας ότι κανείς δεν πρόκειται να του χαριστεί και ότι σε αυτήν τη μάχη θα είναι μόνος, προετοιμάζει την υπεράσπιση του, μετρώντας τους κρυφούς άσους που έχει στην διάθεση του. Όσοι τον επισκέπτονται στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και συνομιλούν μαζί του διαπιστώνουν ότι είναι αποφασισμένος, εάν αισθανθεί ότι απειλείται να μιλήσει και να τινάξει με αυτά που θα πει το πολιτικό σύστημα στον αέρα.
Έχοντας διατελέσει κορυφαίος υπουργός στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου γνωρίζει πράγματα και......

Ποιούς συναδέλφους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αποκαλούσε ψεύτες και απατεώνες ο Νίκος Ζωίδης και γιατί ;



Είχε αναψοκοκκινίσει ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα Δωδεκάνησα, Νίκος Ζωίδης, με το θράσος κάποιων συντρόφων του που τον έπιασαν κορόιδο, αποσπώντας του την υπογραφή του σε μια τροπολογία.

«Αν πάω τώρα και τους... σκυλοβρίσω και τους πω πόσο απατεώνες είναι, θα είμαι άδικος; Δεν μου είπατε ότι τη μία τροπολογία από τις τέσσερις θα την αποσύρετε; Ψεύτες ε ψεύτες;» έλεγε στην εξομολόγησή του ο βουλευτής στους συναδέλφους του, που κουνούσαν το κεφάλι με τις «απατεωνιές» των κυβερνώντων.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βαγγέλης Παπαχρήστος, άκουγε σιωπηλά και χασκογελούσε με το πάθημα του Νίκου Ζωίδη αλλά και τα.....

Χάος με πεινασμένους μετανάστες


Ανταρσία από τους έξι περίπου χιλιάδες μετανάστες που συνωστίζονται στο υπό κατάληψη ιταλικό νησί.

Κραυγάζοντας «πεινάμε» οι μετανάστες που βρίσκονται στο νησί – γκέτο Λαμπεντούσα νοτίως της Σικελίας και πολύ κοντά στις αφρικανικές αρχές, όρμησαν στα ιταλικά σκάφη που μεταφέρουν τρόφιμα και απαίτησαν να κάνουν οι ίδιοι την διανομή της τροφής.

Η Ιταλία εφαρμόζει από χθες σχέδιο εκκένωσης του νησιού και μεταφοράς των μεταναστών σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι καταθέτει το σχέδιο υποδοχής πενήντα χιλιάδων, όπως υπολογίζεται, προσφύγων από την Λιβύη.

Ο Μαρόνι ξεκαθάρισε ότι η κατανομή των μεταναστών θα γίνει σε όλες τις ιταλικές περιφέρειες, με μόνη εξαίρεση το......

Η κυβέρνηση Παπανδρέου, του πανικού σε πορεία... Τιτανικού



Μέσα σε ένα κλίμα πανικού και αποφυγής ευθυνών (έως και κατηγοριών) η κυβέρνηση Παπανδρέου προσπαθεί να "περάσει τον καιρό" της, μέχρις ότου η χώρα οδηγηθεί στο πλήρες αδιέξοδο. 

Ουσιαστικά, τα κυβερνητικά στελέχη γνωρίζουν πολύ καλά πως το μνημόνιο αποτελεί την πολιτική τους κηδεία, γι αυτό τον λόγο προσπαθούν..
(ο καθένας από το ντοβλέτι του) να διασωθούν για να υπάρξουν την επόμενη ημέρα... Μία κυβέρνηση, η οποία έχει επιδοθεί σε "κοψίματα" κρατικών επιχορηγήσεων, μειώσεις μισθών σε υπαλλήλους, αυξήσεις φόρων στους πολίτες, ενώ έχει καταστεί σαφές πως έχει από καιρού κλείσει τις "κάνουλες" για την υλοποίηση οποιασδήποτε κοινωνικής πολιτικής, προσπαθεί να διατηρηθεί στην εξουσία γνωρίζοντας πολύ καλά πως οι πολιτικές της αποφάσεις έχουν "τινάξει στον αέρα" την χώρα. 

Βέβαια, ενώ το κυβερνητικό συμβούλιο συζητά και κάνει φιλοσοφικές προσεγγίσεις στα προβλήματα που.....

Η σέχτα των μεγαλοδημοσιογράφων, η σέχτα των επαναστατών και η αγωγή στο “Φίμωτρο”


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/cea3ceadcf87cf84ceb1ce95cf80ceb1cebdceb1cf83cf84ceb1cf84cf8ecebd1.jpg?w=229&h=124
.

 Τα λιοντάρια νόμιζαν ότι ήταν βασιλιάδες, μέχρι που ήρθαν οι δράκοι
αρχαία Κινέζικη παροιμία.

Στο “Ολυμπία” έχουμε μία βασική αρχή που την έχουμε τιμήσει. Την έμπρακτη αλληλεγγύη σε όλα τα Blogs, άσχετα εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τις απόψεις και τις πρακτικές τους. Η λέξη “αρχή” σμιλεύεται σε γρανίτη ώστε να μην είναι α λα καρτ, ξεχειλωμένη κατα το δοκούν.

Η “σέχτα” (κυριολεκτικά ο όρος αφού οι εν λόγω δημοσιογράφοι έδρασαν ως οργανωμένη ομάδα) των μεγαλοδημοσιογράφων του......

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Μετέτρεψαν τη ΝΕΤ-Κρατική Τηλεόραση σε μαγαζί από sexy εσώρουχα και sexy ερωτικά βοηθήματα !!


Το ονοματάκι της είναι Μαριλένα Κατσίμη. Δημοσιογράφος αλλά όχι απλή.

Σούπερ κουλτουριάρα που στον ελεύθερό χρόνο που της αφήνει η παρακολούθηση Σινεφίλ ταινιών κάνει και το ρεπορτάζ των διεθνών θεμάτων στην ΝΕΤ.

Από τη ΝΕΤ-Κρατική Τηλεόραση φρόντισε η κυρία αυτή,η Μαριλένα Κατσίμη να εκπαιδεύσει όσα παιδάκια ήταν σπίτι καθώς και όσους ηλικιωμένους παρακολουθούν την κρατική τηλεόραση , για το πόσο απελευθερωμένες είναι στο SEX   οι Γαλλίδες εμπλουτίζοντας το ρεπορτάζ της με καταπληκτικές εικόνες από sexy εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα!!!

Όμορφοι χρωματιστοί δονητές παρέλασαν.....

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Libya. Τι υπέροχος κόσμος μπαμπά ! Μια διαφορετική ανάλυση.


Η.Π.Α.: Μακριά προς το παρόν από τα δρώμενα. Περιμένω τη συσπείρωση κατά το δυνατό περισσοτέρων χωρών του αραβικού χώρου και ενεργό συμμετοχή τους. 
Ιράκ και Αφγανιστάν με καθιστούν επικοινωνιακά σε δύσκολη θέση εάν ξεκινήσω πόλεμο παράλληλα και με τρίτη αραβική χώρα. Παιδιά των πετρελαϊκών μου…. Αρχίστε να ετοιμάζεστε για βουτιά σε καλό και τζάμπα πετρέλαιο και αέριο!!! Μην το ξεχάσετε όμως… στις επόμενες εκλογές θέλω στήριξη!
   
ΡΩΣΙΑ: Με το μυαλό στους Τσετσένους αντάρτες απλά απέχω της ψηφοφορίας του συμβουλίου ασφαλείας του Ο.Η.Ε. και δεν ασκώ βέτο στην ψήφιση του εναέριου αποκλεισμού της Λιβύης. Ποιος ξέρει…. Μπορεί να χρειαστεί στο μέλλον να κάνετε «τα στραβά μάτια» και εσείς οι δυτικοί στον Καύκασο. Κατά τα άλλα, όσο δεν πλήττονται τα......

Η Πανωραία Χατζηκώστα η Ψωροκώσταινα και οι Ψωρογιώργηδες



Ψαροκώσταινα ή Ψωροκώσταινα υπήρξε πραγματικό πρόσωπο της Ελληνικής Ιστορίας. Το παρατσούκλι της αποδίδει την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας. Η ίδια, όμως, υπήρξε φτωχή και περήφανη Ελληνίδα.

Το όνομα «Ψωροκώσταινα» το χρησιμοποιούμε σήμερα, όταν θέλουμε να περιγράψουμε την ανέχεια και τη φτώχεια και ειδικότερα όταν θέλουμε να καταδείξουμε κάποιον ή κάτι ως τον «φτωχό συγγενή» ενός συνόλου, ή με άλλα λόγια τον «τελευταίο τροχό της αμάξης». Στις μέρες μας, συνήθως χρησιμοποιούμε απαξιωτικά αυτή τη λέξη όταν πρόκειται να στηλιτευθεί μια κακομοιριά, υποχωρητικότητα, ανοργανωσιά, αδυναμία και φτώχια που κάποιοι θεωρούν ότι χαρακτηρίζει την Ελλάδα της νεότερης ιστορίας.
Όμως, η Ψαροκώσταινα ή Ψωροκώσταινα, ήταν ένα υπαρκτό πρόσωπο της νεοελληνικής ιστορίας και μάλιστα μια....

Βρε, μπας και τρώμε κουτόχορτο ; Θα πάρουμε 110 δις. Θα δώσουμε 108 δις πακέτο «σωτηρίας» στις τράπεζες !



Πέταξαν οι ανεκδιήγητοι κυβερνώντες και το διάφανο φύλλο συκής από πάνω τους. Οι τραπεζίτες και τα …μάτια τους. Τα «ευαγή» χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όλο και περισσότερο παίρνουν ενισχύσεις «φεσώνοντας» το κράτος, όλο και πιο πολύ θησαυρίζουν σε βάρος τελικά ολόκληρης της κοινωνίας.
Το υπουργικό συμβούλιο, υλοποιώντας δέσμευση του Μνημονίου, έδωσε άλλα 30 δισ. ευρώ σε εγγυήσεις στις τράπεζες. Στα 108 δισ. ευρώ έφτασε το συνολικό πακέτο «σωτηρίας» των τραπεζών, όσο περίπου το δάνειο της τρόικας.
Είναι πρόκληση για κάθε μισθωτό και συνταξιούχο να ακούει για τον χορό των ενισχύσεων ύψους δεκάδων δισεκατομμυρίων προς τις «χειμαζόμενες» τράπεζες.

Η πραγματική οικονομία στενάζει, τα «κανόνια» στην αγορά ηχούν, η λέξη ρευστό έχει αφαιρεθεί από το λεξιλόγιο των.....

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ευγενία Ξεφτέρη. Ένα τυφλό αηδόνι μας δείχνει τον δρόμο... ( Video )


..Eνάντια στην λούμπεν Ελλάδα των βοθροκάναλων,τις Τατιάνες και υπόλοιπα εκκολαπτήρια εκδιδομένων τηλεπαρουσιαστριων-μοντέλων,και τις πλατινέ παλλακίδες πολυτελείας των πρωινάδικων, που παριστάνουν τα "πρότυπα μάνας".

Δεν θα μοστράρει ποτέ μπροστά στις κάμερες σας για αναζήτηση πλούσιου γαμπρού και πελατών.


Δεν θα χρειαστεί την οντισιόν του Κωστόπουλου,ούτε θα προσκυνήσει ποτέ την παρακμή σας για να καταλήξει ηρωίδα του Sirina.

Δεν θα γίνει ποτέ μια  Real Housewife...

Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες πικραμένη, ἐντροπαλή,



“Η χώρα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή”. Μια φράση που ακούγεται πλέον πολύ συχνά και από πολλά στόματα. Όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι η εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε μαριονέτα, έχοντας πια ρόλο κατοχικής κυβέρνησης. 

Την κατάσταση επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι οι υπουργοί, όταν παραδέχονται ότι οι όποιες αποφάσεις, είτε επιβάλλονται, είτε εγκρίνονται από τους ξένους κατακτητές της πατρίδας μας.
Βέβαια πρόκειται για μία ιδιόμορφη κατοχή, με διαφορετικές συνθήκες σε σύγκριση με ανάλογες καταστάσεις που έζησε η πατρίδα μας στο παρελθόν. Η σημερινή κατοχή είναιάυλη και αόρατη, χωρίς στρατό, χωρίς επιβολή συμβόλων και άλλων στοιχείων – ακόμα – που θα την έκαναν αυταπόδεικτη και άμεσα ορατή από το σύνολο του λαού.

Επειδή λοιπόν η σημαία που κυματίζει στην.....

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αλήθειες για το Sex που καλό είναι να γνωρίζεις



15 αλήθειες περί σεξ που καλό είναι να γνωρίζεις.Οι αλήθειες:
1. Φυσιολογική συχνότητα των σεξουαλικών επαφών είναι αυτή που εκφράζει το ζευγάρι.

2. Η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη στην πρωκτική επαφή, γιατί εμποδίζει αποτελεσματικά τη μεταφορά μικροβίων από το πρωκτό της γυναίκας στο γεννητικό σύστημα του άντρα.

3. Ένας νεαρός άντρας έχει περισσότερες πιθανότητες να σκίσει ή να χαλάσει το προφυλακτικό στην προσπάθεια να το χρησιμοποιήσει λόγω έλλειψης εμπειρίας.

4. Στο στοματικό σεξ πρέπει να ....

Notis Sfakianakis. Ο Νότης Σφακιανάκης τα λέει έξω απ τα δόντια video


 

Νότης Σφακιανάκης: «Αν τον πατριώτη τον λές φασίστα, εγώ είμαι ο μεγαλύτερος!»

Ο Σφακιανάκης τα λέει έξω απ τα δόντια.
“Αν τον πατριώτη τον λες φασίστα, εγώ είμαι ο μεγαλύτερος..
Εσύ που είσαι άπατρις, τι είσαι το μέγιστο τίποτα ;;“

Δείτε το video ......

Δεν ψάχνετε τα κλειδιά εκεί που τα χάσατε, αλλά κάτω από μια κολώνα φωτισμού, γιατί εκεί έχει φως !


Η τραγωδία,  με την σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση, είναι, ότι ψάχνουμε για «εθνική» λύση σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα, ξεχωριστή για κάθε χώρα λύση.
   
Ακόμη πιο τραγικό είναι ότι  δεν ψάχνουμε τη λύση εκεί που πρέπει,  στον τόπο και το χρόνο  της παραγωγικής διαδικασίας (δηλαδή στις Επιχειρησεις, στα Εργοστάσια κλπ ), εκεί  που  βγαίνουν τα υλικά αγαθά, ο πλούτος της κάθε κοινωνίας αλλά την ψάχνουμε όσο γίνεται πιο μακριά. (σε Χρηματιστήρια, Τράπεζες. και σε παρόμοια «αγαθοεργά» Ιδρύματα, ακόμη και σε Εκκλησίες ).
   
Η περίπτωση θυμίζει εκείνο το ανέκδοτο που ένας μεθυσμένος, έψαχνε ένα βράδυ,  να βρει τα κλειδιά του σπιτιού του  όχι εκεί που τα είχε χάσει αλλά κάτω από μια κολόνα φωτισμού, γιατί  εκεί είχε φως.
   Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να ψάξουμε  τη λύση (λέμε ακόμη μια φορά),  στον τόπο και στο χρόνο (process) της......

Αιματηρές συγκρούσεις στην πόλη Ντεράα -Συρία σε διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος



Τουλάχιστον 15 άνθρωποι, σύμφωνα με το BBC (20 σύμφωνα με το sky News), έχασαν τη ζωή τους την Τετάρτη από πυρά αστυνομικών στην πόλη Ντεράα της νότιας Συρίας, όπου σημειώθηκαν άνευ προηγουμένου διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος.

Το Reuters, επικαλούμενο ιατρικές πηγές, αναφέρει ότι συνολικά οι νεκροί από την Παρασκευή είναι 44.

Η ένταξη άρχισε νωρίς το πρωί της Τετάρτης όταν οι δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να εισβάλλουν σε ένα τζαμί, καθώς, όπως είπαν, το τζαμί χρησιμοποιούνταν από συμμορίες ως οπλοστάσιο, ενώ τα μέλη των συμμοριών απήγαγαν παιδιά για να τα χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινες ασπίδες.

Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν όταν εκατοντάδες άνθρωποι προσπάθησαν να τους εμποδίσουν την είσοδο στο τζαμί.

Αυτόπτες μάρτυρες τονίζουν ότι οι άνδρες των.....

Ξεριζώστε τα καθάρματα που θησαυρίζουν σε βάρος του Ελληνικού Λαού.



Μιλάμε βέβαια για το μέγα σκάνδαλο με τα νοθευμένα καύσιμα στις ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας κλπ.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ!

Σκάνδαλο που κρύβει πίσω του ολόκληρη την συμμορία της διαπλοκής με παραδικαστικό, ΣΔΟΕ, ελεγκτές, και βέβαια ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ ΕΠΙ ΔΙΑΦΑΝΟΥ ΣΗΜΙΤΗ που άνοιξε διάπλατα την πόρτα.
Αυτά τα γιαλαντζί ανθρωπάρια θησαύριζαν νοθεύοντας ή προμηθεύοντας λαθραίο πετρέλαιο. Όχι, δεν θα μάθουμε εάν κάποια από τα πολεμικά αεροπλάνα έπεσαν λόγω της παρατεταμένης φθορας που προκαλείται από αυτή την κατανάλωση ακατάλληλων καυσίμων. Χρειάζεται όμως να το μάθουμε;
Αυτό που έκανε όλη αυτή η κουστωδία ανέρχεται σε μαζική δολοφονία, προδοσία του Ελληνικού λαού και της πατρίδας, και μπράβο στον.....

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τροχονόμος την έχει στήσει έξω απ' το μπαρ και ψάχνει για μεθυσμένους οδηγούς.



Την ώρα του κλεισίματος επισημαίνει έναν, που βγαίνει από το μπαρ, μπουρδουκλώνεται μερικές φορές και πάει προς το αυτοκίνητό του. 

Ψάχνει να βρει τα κλειδιά του για κάνα πεντάλεπτο, τα βρίσκει και ψάχνει για ένα ακόμη πεντάλεπτο να βρει την κλειδαρότρυπα της μίζας.

Ο τύπος, αφού κατάφερε κι έβαλε το κλειδί στη μίζα και έβαλε μπρος τη μηχανή, ξεκινάει και ο τροχονόμος τον σταματάει αμέσως και του.....

Παπανδρέου: Η αναδιάρθρωση ίσως προκαλέσει κατάρρευση τραπεζών


Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα προκαλούσε πιθανότατα την κατάρρευση τραπεζών στην Ελλάδα, ενδεχομένως ακόμα και στη Γερμανία, προειδοποίησε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου.

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Stern, ο Παπανδρέου δήλωσε ότι απέρριψε την περικοπή (haircut) του ελληνικού χρέους, αφού προηγουμένως είχε συζητήσει το σενάριο αυτό με τους Ευρωπαίους εταίρους του.
«Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση των τραπεζών», δήλωσε ο Παπανδρέου στο Stern.
«Θα μπορούσαν να καταρρεύσουν και γερμανικές τράπεζες», είπε, επικαλούμενος τον όγκο των ελληνικών ομολόγων στα χαρτοφυλάκιά τους. «Επιπροσθέτα, θα μπορούσε να υπάρξει χιονοστιβάδα κερδοσκοπικών......

Καλόγριες έβγαλαν καταθέσεις στο εξωτερικό !


Ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Π. Νικολούδης, αποκάλυψε ότι ακόμα και μοναχές υπέκυψαν στον πειρασμό να βγάλουν χρήματα στο εξωτερικό

Το μοναστήρι να 'ν' καλά! Την αποκάλυψη-βόμβα ότι ακόμη και καλόγριες έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό έκανε χθες ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Π. Νικολούδης.

Ενημερώνοντας την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έκανε λόγο για ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, από πάμπλουτους μέχρι καλόγριες, που μετέφεραν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, προσθέτοντας με αρκετή δόση πικρίας: «Ολοι μαζί τα... φύγαμε».
Εξάλλου, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του ότι «οι πολιτικοί δεν είναι οι πιο διεφθαρμένοι», την ίδια ώρα που στην.....

Τίνα Μπιρμπίλη Tina Mpirmpili . Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ τάχθηκε η υπουργός



Από τη διαχείριση της προσφοράς, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, πρέπει να περάσουμε στη διαχείριση της ζήτησης, προκειμένου να εξοικονομηθούν ζωτικοί υδάτινοι πόροι τόνισε η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΥΔΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Στις αρχές Απριλίου προβλέπεται η προκήρυξη έργων για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση των υδάτων πρόσθεσε η υπουργός επιβεβαιώνοντας ότι -επιτέλους- η ακολουθούμενη πολιτική για το νερό μετά από δεκαετίες αλλάζει.

Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ τάχθηκε η υπουργός.

Όπως επεσήμανε η Τ.Μπιρμπίλη, ξεκινώντας από το γεγονός ότι το νερό δεν είναι απεριόριστο και το υδατικό αποτύπωμα της Ελλάδας είναι διπλάσιο από το διεθνή μέσο όρο, με 2.390 κυβικά μέτρα ανά.....

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

«Αερομαχίες» και στη Ελληνική Βουλή για την Λιβύη Libya




Tις επιλογές της διεθνούς κοινότητας δικαιολόγησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, στην διάρκεια της ενημέρωσης για τα γεγονότα της Λιβύης. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Νέα Δημοκρατία που συμφώνησε με την στάση που κρατάει η Ελλάδα ενώ τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, κατηγόρησαν τον πρωθυπουργό για τη σχέση του με τον Μουαμάρ Καντάφι. 

«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει ο επιτήδειος ουδέτερος στις εξελίξεις στην περιοχή. Η στάση αυτή δεν θα βοηθούσε τα εθνικά συμφέροντα», ανέφερε ο πρωθυπουργός, δικαιολογώντας τις δράσεις της διεθνούς κοινότητας.
Πρόσθεσε πως η στάση της Ελλάδας είναι σύμφωνη με τις πάγιες θέσεις της εξωτερικής της πολιτικής για σεβασμό του διεθνούς δικαίου και εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα. «Πολλοί μπορεί να σκέφτονται μόνον το σήμερα. Εμείς ως φίλος του λιβυκού λαού οφείλουμε να.....

Καλλικράτης και στα Νοσοκομεία. Ετοιμάζονται οι συγχωνεύσεις Νοσοκομείων. Υγειονομικός χάρτης.



Το πρώτο βήμα για τη συγχώνευση δημόσιων νοσηλευτικών μονάδων  Νοσoκομείων αποτελεί ο υγειονομικός χάρτης της χώρας.

Ο χάρτης παρουσιάστηκε χθες από τον υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, και περιλαμβάνει τις λειτουργούσες μονάδες, την κίνηση των ασθενών ανά περιοχή, δείκτες νοσηρότητας και απόψεις των χρηστών. Με βάση αυτά τα στοιχεία και το πόρισμα του καθηγητή κ. Λυκούργου Λιαρόπουλου, που παραδίδεται στις 31 Μαρτίου, το υπουργείο θα αποφασίσει ποια νοσοκομεία θα συγχωνευτούν.

«Την 1η Απριλίου ξεκινάει ο εθνικός διάλογος, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου και την 1η Ιουλίου θα έχουμε την πρώτη απόφαση για συγχώνευση», τόνισε χθες ο κ. Λοβέρδος.

Αναφερόμενος στον υγειονομικό χάρτη, είπε ότι......

Παγκόσμια Ημέρα Νερού σήμερα. Το 80% των ασθενειών συνδέονται με το νερό



Ενώ ο παγκόσμιος πληθυσμός καταναλώνει περισσότερο πόσιμο νερό, η κλιματική αλλαγή έχει ως συνέπεια τη μείωση του νερού σε πολλές περιοχές του κόσμου, ενώ φαινόμενα όπως οι πλημμύρες και οι ξηρασίες γίνονται ολοένα και πιο ακραία.

Η προσεκτική διαχείριση των υδάτινων πόρων και η εξισορρόπηση των διάφορων αναγκών για νερό είναι ζητήματα ζωτικής σημασίας. Η ψευδαίσθηση της αφθονίας δεν επιτρέπει εύκολα να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ότι δηλαδή με την πάροδο του χρόνου το γλυκό νερό τείνει να μετατραπεί σε αγαθό εν ανεπαρκεία.
Σύμφωνα με στοιχεία διεθνών οργανισμών, η έλλειψη του νερού θα αναχθεί σε μείζον γεωπολιτικό θέμα, καθώς το 2050, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα έχει ξεπεράσει τα εννέα δισεκατομμύρια, ενώ η......

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Λύκειο. Αλλαγές ετοιμάζει το Υπουργείο Παιδείας για το Σχολικό Λύκειο


Το νέο λύκειο θα είναι προσαρμοσμένο και στο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, που θα αντικαταστήσει τις πανελλαδικές από το 2014.

Το υπουργείο Παιδείας, σε μια προσπάθεια να τραβήξει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τις συνενώσεις των σχολείων, προχωρεί τις επόμενες ημέρες στη δημοσιοποίηση του σχεδίου αναμόρφωσης των λυκείων. 

Στο νέο λύκειο αλλάζουν ριζικά όλα: από τα μαθήματα μέχρι τον τρόπο διδασκαλίας. Προηγουμένως όμως, το υπουργείο θα γνωστοποιήσει τα αποτελέσματα έρευνας της κοινής γνώμης που διενήργησε, θέλοντας έτσι να στηρίξει τις αλλαγές, ως......

Πέταξαν νεράντζια στο Γιώργο Παπανδρέου αντί να του προσφέρουν Συριανά λουκούμια !



Τεταμένη είναι η κατάσταση στη Σύρο, όπου συμπλοκές ανάμεσα πολίτες του νησιού και τα ΜΑΤ σημάδεψαν την επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Σύρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν δύο μαθητές, ένας αστυνομικός και άλλοι δύο πολίτες, ενώ συνελήφθησαν πέντε άτομα. 
Είχε προηγηθεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης, όπου περίπου 300 άτομα, ανάμεσα τους μαθητές και φοιτητές και εργαζόμενοι, φώναξαν συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και κατά των συνενώσεων στα σχολεία.
Οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς το μέγαρο του ΟΤΕ όπου πήγε ο πρωθυπουργός για να μιλήσει σε τηλεδιάσκεψη με τους.....

Ο Ρέππας υπουργός σώζει το Μιχάλη Καρχιμάκη Γ.Γ. ΠΑΣΟΚ από την…...ανεργία !



Χάρη σε μια πρωτοφανή απόφαση που φέρει την υπογραφή του υπουργού Μεταφορών Δημήτρη Ρέππα και των υφυπουργών Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου και Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Λασιθίου του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης δεν έχει πλέον κανένα λόγο να ανησυχεί για το επαγγελματικό μέλλον του σε περίπτωση που πάψει να βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα.

Το κορυφαίο «πράσινο» στέλεχος, που εμφανίζεται συχνά σε ρόλο υπερμάχου της διαφάνειας και της κάθαρσης και έχει επανειλημμένα δείξει έντονη τάση να βλέπει παντού «γαλάζια» σκάνδαλα, αποκτά θέση υπαλλήλου.....

Μήπως φταίει το φεγγάρι για την καταστροφή στην Ιαπωνία ;



Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως κάποιοι δεν το αποκλείουν. Η Σελήνη θεωρείται υπεύθυνη για τη φυσική καταστροφή καθώς για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια ο δορυφόρος της γης βρίσκεται μια ανάσα από τη γη. Είναι γνωστό ότι η Σελήνη επηρεάζει τη βαρυτική έλξη του πλανήτη μας.

Το γεγονός όμως ότι εδώ και καιρό έχει αρχίσει να πλησιάζει κατά πολύ και να βρίσκεται 50.000 χιλιόμετρα πιο κοντά στη γη κάνει πολλούς να υπολογίζουν ότι προκαλεί ακραία φαινόμενα, μεταξύ αυτών και το σεισμό και το τσουνάμι της Ιαπωνίας.
Η Σελήνη  θα βρεθεί στα 356.577 χιλιόμετρα. Πιο κοντά και από το 1992. Στην πανσέληνο θα είναι 14% μεγαλύτερο απ’ ότι συνήθως αλλά και 30% πιο φωτεινό.
Δεν είναι όμως μόνο εντυπωσιακό λένε πολύ, κυρίως στη blogoσφαιρα. Προβλέπουν διάφορες θεομηνίες όπως......

Οι τελευταίες στρατιωτικές εξελίξεις στη Λιβύη Libya



Κατάπαυση πυρός ανακοίνωσε το καθεστώς Καντάφι στη Λιβύη. Ωστόσο, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως δεν αναγνωρίζουν την κατάπαυση του πυρός, ενώ η Βρετανία τόνισε πως θα συνεχιστεί η ενίσχυση της ζώνης εναέριου αποκλεισμού. 

Εκρήξεις στην Τρίπολη, με πληροφορίες να αναφέρουν πως πύραυλος κατάστρεψε κτίριο στο συγκρότημα κατοικίας του Καντάφι. 

Δεν κατέληξαν σε συμφωνία οι μόνιμοι αντιπρόσωποι του ΝΑΤΟ που συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες.
Οι λιβυκές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν εντολή σε όλες τις μονάδες τους για κατάπαυση του πυρός, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στρατιωτικός εκπρόσωπος. «Οι λιβυκές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν εντολή σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες για άμεση κατάπαυση του πυρός που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα αργά το απόγευμα (21.00 ώρα Ελλάδας), ανέφερε ο εκπρόσωπος. Η ενέργεια αυτή είναι απάντηση στο αίτημα της Αφρικανικής Ένωσης που διατυπώθηκε το Σάββατο και ζητούσε «την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών», κατέληξε η ίδια πηγή.

Ωστόσο, Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν αργά το......

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Μουαμάρ Καντάφι : Εμείς θα επιβιώσουμε, εσείς θα πεθάνετε. Θα αποτύχετε.


Εκπέμποντας μόνο τη φωνή του η τηλεόραση της χώρας, μετέδωσε το πρωί της Κυριακής μήνυμα - του Μουαμάρ Καντάφι: «Είμαστε όλοι οπλισμένοι. Η ήττα σας είναι αναπόφευκτη. Δεν θα σας αφήσουμε να χαίρεστε το πετρέλαιό μας», λέει μεταξύ άλλων ο λίβυος δυνάστης.

Ο Καντάφι ακουγόταν αποφασισμένος και επανέλαβε πολλές φορές ότι ο λαός του ετοιμάζεται για μία μακροχρόνια αναμέτρηση, με την οποία στο τέλος θα εκδιώξει τις δυνάμεις της δυτικής συμμαχίας που σφυροκόπησαν όλο το βράδυ στρατηγικά σημεία της αεράμυνάς του, πλήττοντας 20 με 22 στόχους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αμερικανικού στρατού.

Στο μήνυμά του -και ενώ σχεδόν ταυτοχρόνως οι δυνάμεις του προέλαυναν προς τη Μισράτα- ο Καντάφι ανέφερε: «Αυτή είναι μία σταυροφορία εναντίον του μουσουλμανικού κόσμου, και......

Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο...αργοπορημένος φαντάρος



O διοικητής του στρατοπέδου φωνάζει τον Κωστίκα που είναι φαντάρος και του λέει: "Κωστίκα. Αύριο το πρωί περιμένω τον Ευάγγελος Βενιζέλος. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα και να με ειδοποιήσεις όταν φτάσει."
 
Το πρωί πράγματι ο Kωστίκας είναι στην πύλη από τις 6 το πρωί.
Κατά τις 6.30 παίρνει τηλεφωνο στη πύλη ο διοικητής

* Κωστίκα έφτασε ο
Βενιζέλος?
* Όχι κύριε διοικητά, δεν έχει έρθει

Στις 7 παρά τέταρτο πάλι τα ίδια...

* Eφτασε ο
Βενιζέλος?
* Όχι ακόμα

Ο διοικητής πήρε ξανά.....

Ο Νίκος Σηφουνάκης είχε σειρά στο γιουχάρισμα. Υπουργέ της Τρόικας σήκω φύγε !



Μόλις ένα 24ωρο μετά το “γιαούρτωμα” του Θόδωρου Πάγκαλου, σειρά πήρε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Σηφουνάκης, που, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, έφυγε κακήν κακώς από συνέδριο αρχιτεκτόνων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετικά, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκος Σηφουνάκης, είχε την  φαεινή ιδέα να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων, έπειτα από πρόσκληση που δέχθηκε.
Η παρουσία του στο πάνελ δεν διήρκησε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά. «Υπουργέ της Τρόικας σήκω φύγε» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι αρχιτέκτονες μην αφήνοντας τον κ.Νίκο Σηφουνάκη να.....

Ποιά κράτη συμμετέχουν στις επιχειρήσεις στη Λιβύη Libya


Μαχητικά αεροσκάφη, υποβρύχια και σκάφη επιφανείας δυτικών κρατών, με την υποστήριξη αραβικών κρατών, λαμβάνουν μέρος στις επιχειρήσεις που άρχισαν χθες για να επιβληθεί η ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και να εμποδιστούν οι δυνάμεις του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι να επιτεθούν σε άμαχους και να καταλάβουν τη Βεγγάζη, που ελέγχεται από τους εξεγερμένους.

Ακολουθεί ένας κατάλογος των μέσων που χρησιμοποιούνται ή είναι διαθέσιμα στις επιχειρήσεις εναντίον των δυνάμεων του Καντάφι.
Γαλλία
Το Παρίσι έχει αναπτύξει 20 μαχητικά αεροσκάφη, περιλαμβανομένων μαχητικών πολλαπλών ρόλων Rafale, μαχητικών Mirage και τουλάχιστον ενός αεροσκάφους AWACS. Οι γάλλοι επιχειρούν από την αεροπορική βάση Σολενζαρά στην Κορσική, από όπου τα μαχητικά μπορούν να φθάσουν στη Λιβύη μετά από ωριαία πτήση.
Το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle βρίσκεται στις γαλλικές ακτές στη Μεσόγειο και αναμένεται να......

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Άρχισαν με γαλλικά αεροσκάφη οι πολεμικές επιχείρησεις στη Λιβύη-Libya


Γαλλικά αεροσκάφη άρχισαν την επιχείρηση κατά των δυνάμεων του Καντάφι στη Λιβύη, παρεμποδίζοντας τις επιθέσεις τους κατά των εξεγερμένων της Βεγγάζης, δήλωσε ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.

Ο Καντάφι δεν τήρησε την εκεχειρία, δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και συμπλήρωσε ότι «έφθασε η ώρα να αναλάβουμε επείγουσα δράση για να αποφευχθούν περισσότεροι θάνατοι αμάχων».

«Ο στρατηγός Καντάφι το προκάλεσε. Είπε ψέματα στη διεθνή κοινότητα, υποσχέθηκε κατάπαυση του πυρός και την παραβίασε», είπε χαρακτηριστικά ο Κάμερον , μετά τη λήξη της διεθνούς συνόδου στο Παρίσι.

«Συνεχίζει να κάνει χρήση βίας κατά του ίδιου του λαού του και επομένως ήρθε η ώρα για δράση. Πρέπει να είναι επείγουσα, πρέπει να επιβάλουμε την επιθυμία των Ηνωμένων Εθνών και δεν μπορούμε να....

Video βίντεο με την κατάρριψη πολεμικού αεροπλάνου στη Λιβύη Libya



Συγκλονιστικό είναι το βίντεο με την κατάρριψη αεροπλάνου σήμερα το πρωί στην Βεγγάζη, που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω Ίντερνετ!

Στις εικόνες φαίνεται το αεροπλάνο να τυλίγεται στις φλόγες την ώρα που πετάει πάνω από την πόλη και στη συνέχεια πέφτει κατακόρυφα με την μύτη προς το έδαφος, αφήνοντας πίσω του φωτιά και μαύρο καπνό...

Παρά την δέσμευση Καντάφι-Libya για κατάπαυση πυρός, δυνάμεις του Λίβυου ηγέτη μπήκαν στην Βεγγάζη που ελέγχεται από τους αντικαθεστωτικούς.

Άγνωστο παραμένει σε ποιόν ανήκε το αεροπλάνο, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν πως ανήκε στις δυνάμεις του ( Video ).....

Ανασχηματισμός ή εκλογές ;



Η πολιτική ανάσα που πήρε ο Πα­πανδρέου από την απόφαση της Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης του εξασφάλισε χρόνο ώστε να επιχειρήσει να ξεμπλοκάρει την κυβέρ­νηση, τόσο από την κοινωνική ένταση που προκαλεί το μνημόνιο όσο και από τις δυσλειτουργίες στο εσωτερικό της, αφού η ανικανότητα υπουργών, η ασυ­νεννοησία και η έλλειψη συντονισμού τον οδηγούν σε αδιέξοδο. 

Στελέχη της κυβέρνησης, μέσα ενημέρωσης, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, αλλά, το κυριό­τερο, και πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι:

1. Το πείραμα «Συντονιστής Ραγκούσης» ναυάγησε αφού δεν κατάφε­ρε να παραγάγει πολιτική, δεν μπορεί να.....

Ο Μακάκας και η .... Mercedes! Δείτε το video


 

Σύμφωνο με τον υπεύθυνο του πάρκου για σαφάρι Longleat, οι μαιμούδες-μακάκοι αντέδρασαν έτσι διότι είχαν να δουν αυτοκίνητο στα μέρη τους πάνω από 2 χρόνια αφού το πάρκο ήταν κλειστό για επισκέπτες.

Δείτε το video.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat