Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μια είδηση που την πέρασαν στα ..ψιλά



 

Ποινικές διώξεις, σε 29 άτομα, για τα υποβρύχια...

Μια είδηση που προσπάθησαν να την περάσουν στα ψιλά...άλλο ένα σκάνδαλο με την σφραγίδα ΠΑΣΟΚ

Ποινική δίωξη σε 29 συνολικά πρόσωπα για σειρά κακουργηματικών πράξεων άσκησε  το Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής των εισαγγελέα Εφετών, Γρ. Πεπόνη για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Πλέον τα μη πολιτικά πρόσωπα έχουν την ιδιότητα του κατηγορουμένου για κακουργηματικές πράξεις (κατά περίπτωση, όπως:....

Ένα sex-sexy κορμί ...θανατηφόρο !



Η Βραζιλιάνα Suelyn Medeiros έχει γίνει διάσημη για τις σούπερ σέξι καμπύλες της και κυρίως...

....την «πίσω όψη» του σώματός της. Πάνω σε αυτή, έχει χτίσει ολόκληρη καριέρα στην μουσική βιομηχανία ως μοντέλο σε hip hop videoclip και «κορίτσι» διάσημων ράπερ , ανάμεσα τους και ο 50 Cent.

Αυτή τη φορά , η μελαχρινή καλλονή βάλθηκε να τρελάνει τον νέο της δεσμό, που δεν έχει καμιά σχέση με τον χώρο του θεάματος. Ο νέος «τυχερός» είναι ένας πολύ......

Έρανο στο χώρο της λαϊκής αγοράς Ρόδου για τον Πάγκαλο


Έρανο ξεκίνησαν Ροδίτες στο χώρο της λαϊκής αγοράς για τον αντιπρόεδρο  της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο,

Αφού δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα.

Ρόδος: Έρανο ξεκίνησαν Ροδίτες στο χώρο της λαϊκής αγοράς για τον αντιπρόεδρο  της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο, που δεν είναι σε θέση να πληρώσει το «χαράτσι» για τα ακίνητα που ψήφισε ο ίδιος στη βουλή.

Προκειμένου να μην πάει φυλακή, αφού δεν θα το πληρώσει όπως ο ίδιος είπε στο ....

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

"Πόλεμο νεύρων" στην Ελλάδα κάνει ο Ερντογάν


"Ακατανόητη" χαρακτήρισε ο Τούρκος πρωθυπουργός την άρνηση της Ελλάδας να αποδεχτεί τη συνταγματική ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται στα Σκόπια, στο πλαίσιο διήμερης επίσημης επίσκεψης. Με δηλώσεις του στο αεροδρόμιο “Alexander the Great”, το οποίο διαχειρίζεται εταιρεία τουρκικών συμφερόντων, ο κ. Ερντογάν υποστήριξε προκλητικά: “Η Μακεδονία έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το συνταγματικό της όνομα, με το οποίο έγινε ανεξάρτητο κράτος. Η ελληνική θέση είναι για εμάς ακατανόητη και άδικη.”

“ Δεν κατανοούμε τη λογική ονομασιών με το πρόθεμα “άνω”, “κάτω”, “βόρεια” κλπ... Ζούμε σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, στον οποίο πρέπει να ....

Ελληνορωσικό επενδυτικό Συνέδριο στη Ρόδο



Στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2011 η Ρόδος φιλοξενεί το Ελληνορωσικό Επενδυτικό Συνέδριο «Νέοι Ορίζοντες για Οικονομικές, Τουριστικές και Εμπορικές Σχέσεις». 

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Μόσχας υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Ρωσίας, τα Υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως επίσης το Επιμελητήριο Ρωσίας και το Επιμελητήριο Μόσχας.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης, ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Πρεσβείας Πληρεξούσιος Πρέσβης κ. Evgeny Yurkov και o Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελληνορωσικής Φιλίας βουλευτής κ. Σίμος Κεδίκογλου παρέθεσαν τους....

Η Χώρα παραλύει. Η Κόλαση πλησιάζει. Η ώρα της Νέμεσις είναι εδώ !

 
Χιλιάδες κάτοικοι της Αθήνας ετοιμάζονται να μπλοκάρουν τους δρόμους της πρωτεύουσας με κάτι σοκαριστικά φαντασμαγορικό.
Πολύ νωρίς οι άθλιοι Πασόκοι, με ελάχιστες εξαιρέσεις φωτεινών μυαλών, απέδειξαν στη πράξη ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να διασώσουν την εκλογική τους πελατεία υπερασπιζόμενοι τους κρατικοδίατους δημοσίους υπαλλήλους αλλά και τους διεφθαρμένους Οργανισμούς και ΔΕΚΟ.

Ηταν ο ιδιος ο Βενιζέλος που κλώτσαγε στην ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ για παράδειγμα.

Το ίδιο συνέβη και με την ΔΕΗ, τα λιμάνια κλπ. Ειδικά ο ΟΠΑΠ που είναι η κρατική Siemens για τα μαύρα ταμεία των....

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πάγκαλος ''επίτιμο μέλος'' του κινήματος δεν πληρώνω !



«...Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο» είπε, ενώ στην ερώτηση τι θα κάνει εάν δεν βρεθεί αγοραστής απάντησε: «Δεν έχω να πληρώσω, δεν  μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει...»

Αφού του αφαιρέθηκε ο τίτλος του επιτίμου δικηγόρου, φαίνεται πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος βάζει πλώρη για να γίνει επίτιμό μέλος του… κινήματος «δεν πληρώνω»! «Δεν έχω να πληρώσω, δεν  μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει», είπε σε συνέντευξή του στο Mega, αναφερόμενος στο ειδικό τέλος για τα ακίνητα και περιέγραψε το… δράμα του, καθώς όπως είπε για να μπορέσει να πληρώσει τον φόρο θα πρέπει να πουλήσει ένα από τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του!
Ο κ. Πάγκαλος, είπε ότι λόγω των πολλών ακινήτων που έχει, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά.....

Μέτρα στά.....τυφλά !



Πηγαίνοντας καθημερινά στην δουλειά μου, ναι δουλεύω ακόμα, σταματάω σ’ ένα συγκεκριμένο περίπτερο, κοντά στο Κέντρο Εκπαίδευσης κι Αποκατάστασης Τυφλών, στην Καλλιθέα. 

Στα περήφανα αυτιά μου, φτάνουν δυνατά οι ήχοι από τραγούδια και παιδικές φωνές που διαμαρτύρονται. Χθες, δεν άντεξα και τηλεφώνησα σ’ ένα φίλο, που διατηρεί ακόμα επαφές με το κέντρο αυτό και τον ρωτάω, γιατί διαμαρτύρονται πάλι αυτά τα παλιόπαιδα και χαλάνε τον κόσμο.

Ομολογώ λοιπόν, ότι η απάντηση που έλαβα από τον φίλο, πραγματικά με εξέπληξε, αν και δεν θα’ πρεπε στις μέρες μας. Τι μου είπε λοιπόν ο φίλος… « Ακόμη και τα τρόφιμα που παρέχονται στους μαθητές του Κέντρου ρε συ Νίκο, επιχειρεί να περικόψει το.....

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Θα τους αφήσουμε να διατηρήσουν την αναλλασσόμενη ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. εξουσία ;



Προσπάθησα να παρακολουθήσω ολόκληρη την εκπομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Πρετεντέρη στο MEGA στις 26/9 αλλά τελικά δεν τα κατάφερα μια και ένιωσα το “στήσιμο” και την μπόχα της κατευθυνόμενης προπαγάνδας που ήθελε να περάσει!


Μάλιστα στο σχολιασμό μιας δημοσκόπησης που η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δήλωνε αντίθετη στις κυβερνητικές αποφάσεις ο "απίστευτος" κ. Ρέππας είπε ότι όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες δεν διαμαρτυρόμαστε για τα δυσβάσταχτα μέτρα εις βάρος μας αλλά, διαμαρτυρόμαστε ... άκουσον άκουσον ... γιατί ... αργούν να τα πάρουν!!!

Απύθμενη υποκρισία, μεγάλη αναίδεια και κατάπτυστη κοροϊδία από τα χείλη ενός υπουργού και μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ που....

Να χειροκρότησετε και σήμερα στη Βουλή και οι 154 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τα χάλια σας !



Ο «μεγάλος χαμένος» της επιβολής του φόρου στα ακίνητα, πέρα από τους φτωχούς καταναλωτές  θα είναι η ίδια η ΔΕΗ, η οποία θα «γονατίσει» κάτω από το «παλιρροϊκό κύμα» ανεξόφλητων λογαριασμών που θα  προκαλέσει η μετατροπή της σε ένα γιγαντιαίο φορομπηχτικό μηχανισμό σε βάρος εκατομμυρίων πελατών της.

Όπως επισημάναμε από την πρώτη στιγμή η νέα φορολογία στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και θα εντείνει την ύφεση στις επιχειρήσεις και την ανεργία.



Η ΔΕΗ οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο να καταστεί «προβληματική εταιρεία» – προφανώς για να....

Η «συντεταγμένη» χρεοκοπία ορατή και με βηματισμό χήνας



Η συντεταγμένη χρεοκοπία της χώρας βρίσκεται καθ' οδόν και μάλιστα σε χρονικό ορίζοντα ορατό διά γυμνού οφθαλμού.  
Ο κύβος ερρίφθη. 

Ολα αυτά, βέβαια, ερήμην της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία απλώς παρακολουθεί τις εξελίξεις και υποχρεούται να ακολουθεί οδηγίες για την απόλυτη και πιστή εφαρμογή των συμφωνημένων μέτρων και μεταρρυθμίσεων.
Το πρωτοσέλιδο της «Ε» και το θέμα για τη ρύθμιση του συνολικού χρέους στις 16/04/2011 Εξυπακούεται πως μια τέτοια εξέλιξη θα σημαίνει πως η χώρα θα παραμείνει επί σειρά ετών εκτός αγορών και, στην πράξη, θα συνοδεύεται και από νέες ελληνικές δεσμεύσεις, τις οποίες θα κληθεί να....

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μειώνονται και πάλι οι μισθοί. Δεν πάτε καλά !




Πάνε καλά ;   Μειώνονται οι μισθοί των επικουρικών ταμείων !
Ο κόσμος ήδη αρχίζει να κατεβαίνει στους δρόμους, βλέποντας ότι δουλεύει για να πληρώνει χαράτσια και φόρους και η κυβέρνηση κόβει και πάλι μισθούς και συντάξεις.

Nέα μείωση μισθών 20% στο Δημόσιο τομέα εξήγγειλε την Κυριακή από την Ουάσιγκτον ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος μιλώντας ενώπιον μελών του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου IIF.

Η εξειδίκευση των απωλειών για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα, η οποία θα προέλθει την εφαρμογή του Ενιαίου Μισθολογίου-Βαθμολογίου από 1ης Οκτωβρίου, δεν περιλαμβανόταν στις......

Μας οδηγούν στην ήττα σαν φοβισμένοι Στρατηγοί




Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει παλαιά και νέα μέτρα και ο υπουργός των Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στην Ουάσιγκτον για τις πολυδιαφημισμένες «κρίσιμες συνομιλίες» του με αξιωματούχους του ΔΝΤ και της ΕΕ, η κυβερνητική πλειοψηφία στο κοινοβούλιο τελεί υπό συνθήκες παράκρουσης και παράλυσης.

Διαφωνίες, ανοιχτές επιστολές, τηλεοπτικές εμφανίσεις αμφισβήτησης, αλλεπάλληλες συναντήσεις του πρωθυπουργού με βουλευτές, συγκρούσεις μεταξύ υπουργών, δεν έχουν απλώς δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μίγμα που θέτει σε κίνδυνο το πρόγραμμα προσαρμογής, αλλά και την ίδια την.....

Απόστρατοι Στρατιωτικοί Θεσσαλίας. Απόφαση-Ψήφισμα



ΑΠΟΦΑΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ
Αποστράτων Στρατιωτικών Θεσσαλίας 

Εμείς οι απόστρατοι της περιφέρειας Θεσσαλίας, ύστερα από τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης και την ανακοίνωση των νέων μέτρων που στοχεύουν στην περαιτέρω μείωση των συντάξεων ειδικότερα για συνταξιούχους κάτω των 55 ετών που αφορούν ως επί το πλείστον συνταξιούχους των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και στο πλαίσιο της προσπάθειας για συντονισμό όλων των φορέων που εκπροσωπούν αποστράτους
αποφασίζουμε ομόφωνα και καλούμε: 

1. Όλες τις Ενώσεις Αποστράτων (ΝΠΔΔ και λοιπούς), των οποίων είμαστε μέλη με δικαίωμα ψήφου, παραμερίζοντας διαφορές, εγωισμούς και προσωπικές επιλογές να συνεργαστούν και να...

Ξεχασμένα δικαιώματα του Α.Κ. Απρόοπτη μεταβολή συνθηκών

Ας  ενημερωθούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ για ξεχασμένα δικαιώματα, θυμίζοντας τα άρθρα του αστικού κώδικα: Άρθρο 388 Α.Κ.(Απρόοπτη μεταβολή συνθηκών) και Άρθρα 336 και 337 Α.Κ.(Απαλλαγή λόγω ανυπαίτιας αδυναμίας).
 

Δηλαδή προβλέπουν την προσωρινή αναστολή πληρωμών χρεών και υποχρεώσεων προς κάθε κατεύθυνση, μέχρι το τέλος της κρίσιμης περιόδου. 


Aς αναρωτηθούμε, πως επιτελούς επιβίωναν οι γυναίκες και οι κόρες των στρατιωτών μας κατά την διάρκεια των πολέμων?… 


Μετά τις δημόσιες, συνεχείς και πειστικές, δηλώσεις του πρωθυπουργού της χώρας: «είμαστε σε οικονομικό πόλεμο, έχουμε εκχωρήσει μέρος της εθνικής μας ανεξαρτησίας κ.λ.π.» και τον καταιγισμό τραγικών πληροφοριών από τα δελτία ειδήσεων, σίγουρα βρισκόμαστε κάτω από.....

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ONLINE σύνδεση με την πλατεία Συντάγματος. Σε απευθείας σύνδεση 25-09-2011.




Απευθείας σύνδεση με την πλατεία Συντάγματος 25-09-2011. 

ONLINE σύνδεση

Συγκέντρωση των αγανακτισμένων πολιτών στο Σύνταγμα.
Συνδεθείτε να δείτε τι συμβαίνει τώρα στο Σύνταγμα....

Αυστηρά μηνύματα εκατέρωθεν για τις έρευνες στην Κύπρο



Ζητούν εξίσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας με το παράνομο κατοχικό καθεστώς
Να αναβληθούν όλες οι ενέργειες για εξεύρεση κοιτασμάτων πετρελαίου στην περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ, μέχρι να επιλυθεί το Κυπριακό, ζήτησε προκλητικά ο Ντερβίς Έρογλου, από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν,  στην Νέα Υόρκη. 

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης έφτασε μάλιστα στο σημείο να ζητήσει από τον κ. Μπαν Κι Μουν εξίσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας με το παράνομο κατοχικό καθεστώς, για "να ξεπεραστεί η κρίση" στο θέμα των "ενεργειακών αποθεμάτων" στο θαλάσσιο χώρο της Κύπρου. Από την πλευρά του ο καθηγητής νομικού δικαίου Χρίστος Ροζάκης, κάνει λόγο για νομικό παράδοξο αναφερόμενος στη στάση της Τουρκίας.
Στο μεταξύ, απέπλευσε, από το λιμάνι της Σμύρνης στην Τουρκία το ερευνητικό πλοίο Πίρι Ρέις, γνωστό και από το θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας του 1987, με προορισμό τη....

Νέα Ίμια σχεδιάζουν οι Τούρκοι ; Θα περάσουν πάλι οι λεονταρισμοί ;



Oι Τούρκοι επιτελείς σημειώνουν ότι η αξία του κοιτάσματος είναι τέτοια, που δικαιολογεί ακόμα και έναν πόλεμο για τον έλεγχό του .

Τελικώς, παρά τους λεονταρισμούς της Τουρκίας, η γεώτρηση στο Οικόπεδο 12 ξεκίνησε και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σε περίπτωση που δεν παρεμβληθεί βράχος ή άλλα τεχνικής φύσης εμπόδια, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. 

Αν όλα πάνε καλά και σύμφωνα με το σχεδιασμό της κυπριακής κυβέρνησης και της Noble Energy (ίσως και της Delek), αμέσως μετά θα αρχίσουν οι διαδικασίες και τα έργα που θα επιτρέψουν την εκμετάλλευση του κοιτάσματος, του οποίου η αξία, σύμφωνα την εφημερίδα Σαμπάχ που επικαλείται μελέτη που συντάχθηκε το 2010 από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, ανέρχεται στα 7 τρις δολάρια. Μάλιστα, οι Τούρκοι επιτελείς σημειώνουν ότι η αξία του κοιτάσματος είναι τέτοια, που δικαιολογεί ακόμα και έναν πόλεμο για τον έλεγχό του.

Η Άγκυρα παρακολουθεί χρόνια τώρα τις ενέργειες της Κύπρου, η οποία, με ομολογουμένως μεθοδικό, θαρραλέο και κυρίως αποτελεσματικό τρόπο, κατάφερε να οριοθετήσει την ΑΟΖ της με Αίγυπτο, Ισραήλ και Λίβανο, αποκλείοντας την.....

Πώς γίνεται κύριε Βενιζέλε να πτωχεύουν οι Έλληνες και να μη πτωχεύει η χώρα τους ;


Πτωχεύουν οι Έλληνες κ. Βενιζέλε, αλλά ποιοι θα πάρουν τις περιουσίες τους ;

Όπως είναι γνωστό, πτώχευση ενός ατόμου, σημαίνει απώλεια της ατομικής του περιουσίας.  
«Το ότι πτωχεύουν οι Έλληνες δεν είναι ταυτόσημο με ότι πτωχεύει η χώρα» μας είπε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός των οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Δηλαδή στην ουσία μας είπε ότι ναι, οι Έλληνες πράγματι χάνουν τις περιουσίες τους,  αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πτωχεύει η χώρα. Αναρωτιόμαστε όμως και θα πρέπει ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, ως καθηγητής....

'' Μελετούν'' και ένα νέο φόρο ! Τον αργομ**νιάτικο ! ''




Χαράτσι αποχής από την τεκνοποιία. Κατά κόσμον, αργομ**νιάτικο!!

Κατά τον 16ο αιώνα, στην νήσο Χίο, η οθωμανική αρχή δεν άφηνε ευκαιρία που θα της απέφερε έσοδα από φόρους να πάει χαμένη. 

Γιατί λοιπόν να εξαιρεθούν οι χήρες; 
Όσες λοιπόν είχαν χάσει τον άνδρα τους νέες, αν στη συνέχεια δεν ξαναπαντρεύονταν για να κάνουν παιδιά – αν δεν...

Ένα γεγονός θα φέρει εκλογές στις 13 Νοεμβρίου



Το νεύμα της Black Rock προς την διεθνή κοινότητα, η οποία εξετάζει με τη βοήθεια της ρομποτικής χειρουργικής τα εντόσθια των ελληνικών τραπεζών, ήταν αυτό που σήμανε κόκκινο συναγερμό για την ελληνική οικονομία και άνοιξε το καπάκι με τα σενάρια του τρόμου.


Η αποχώρηση της Εμπορικής Τράπεζας από το Χρηματιστήριο έγινε για να προλάβει στο παρά 5′ την εξάτμιση της μετοχής της.


Την ίδια στιγμή οι ελληνικές τράπεζες στο σύνολό τους είναι παγιδευμένες με 137 δις ευρώ εκρηκτικά κρατικά ομόλογα, έτοιμα να....

Της Αλέκας το ....τροπάριο




« Η εργατική δύναμη θα είναι το πιο φτηνό και υποβαθμισμένο εμπόρευμα ».

 «Η χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη», δήλωσε χθες η Αλέκα Παπαρήγα. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι «το κεφάλαιο να χάσει όσο γίνεται λιγότερα και πάνω απ' όλα να χρεοκοπήσει πλήρως ο λαός.

Να σκύψει το κεφάλι, να....

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Τέτοιο "φτύσιμο" σε Πρωθυπουργό, δεν έχει ξαναπέσει !



Ο Βλάντιμιρ Πούτιν δίνει μαθήματα Εθνικής αξιοπρέπειας στον Ελληνα Πρωθυπουργό.

Μαθήματα κυβερνητικής και εθνικής αξιοπρέπειας από τον Βλάντιμιρ Πούτιν στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος B.Πούτιν, φαίνεται ότι του το "χρώσταγε" του Έλληνα πρωθυπουργού από τον Φεβρουάριο του 2010, όταν ο Β.Πούτιν ήταν έτοιμος να βοηθήσει την Ελλάδα με το δάνειο των 25 δισ. ευρώ και ο Γ.Παπανδρέου μιλούσε για ... το πόσο κακό κάνει το κάπνισμα!
 
Πριν λίγο ο Ρώσος ηγέτης "φωτογραφίζοντας" την Ελλάδα κα την κυβέρνηση Παπανδρέου, προχώρσε σε έναν πρωτοφανή υπαινιγμό για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας,.....

Ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ. Ηλίας Κικίλιας διορίζει συγγενείς, κουμπάρες και παρακουμπάρες



Ο Νίκος Νικολόπουλος μαζί με τον Θ. Καράογλου και τον Αναστάσιο Καρυπίδη, φέρνουν στην βουλή το θέμα που αποκαλύψαμε και συμπλήρωσε το Ταχάλια με τα στοιχεία τεκμηρίωσης: 

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ; ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;
 
Οι βουλευτές μάλιστα προχωρούν και ένα βήμα παραπέρα ζητώντας αναλυτικά και τις αποδοχές του! Προφανώς αφού έμαθαν ότι είναι και αυτός στην …χρυσή παρέα του ΓΑΠ!
Δείτε την αποκαλυπτική ερώτηση:

ΘΕΜΑ: ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ κ. ΗΛΙΑ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

O κύριος Ηλίας Κικίλιας, ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ., φαίνεται ότι σπαταλά περισσότερο χρόνο στο να.....

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Είμαστε Έλληνες ρε ; Έχουμε μέσα μας αίμα ;



Έχουμε μέσα μας αίμα; Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας και παλικαριάς; 

Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό… 
Ναι ρε… Απομεινάρια Ελλήνων είμαστε, θρασύδειλα ανθρωπάκια της ξευτίλας και της καρπαζιάς έτοιμοι να συμβιβαστούμε έναντι πινακίου φακής με τον βιαστή μας! 
Διεφθαρμένα ανθρωπάκια που φτάσαμε στην εσχατιά της ανυποληψίας, γιατί ενώ τα.....

Η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ εκφράζει την αντίθεση της με τις αποφάσεις της κυβέρνησης



Οι αριστεροί του ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση !!

Η “αριστερή πρωτοβουλία” λοιπόν, μας έστειλε ένα δελτίο τύπου στο οποίο χαρακτηρίζει την καημένη την κυβέρνηση ως “Έρμαιο” των δανειστών, “Ανήμπορη” και άλλα “γλυκούλια”.
Για πείτε μας τώρα κύριε Γιώργο Παναγιωτακόπουλε,

  • Πόσο ανήμπορος ήταν ο πρωθυπουργός όταν είχε ήδη συμφωνήσει με το ΔΝΤ  να πιάσει την χώρα ως πελάτη;
  • Πόσο Έρμαιο ήταν ο Παπακωνσταντίνου όταν διόριζε υπάλληλο του ΔΝΤ στην ΕΛΣΤΑΤ την ώρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε με το ΔΝΤ;
  • Πόσο έρμαιο ήταν ο διορισμένος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ όταν επικοινωνούσε πρώτα με το ΔΝΤ πριν ακόμα μιλήσει με την Eurostat;
  • Πόσο ανήμπορη είναι μία κυβέρνηση που μπόρεσε και μαγείρεψε τα στοιχεία του ελλείμματος;
  • Πόσο “ανήμπορος” ήταν ο Κλέων Παπαδόπουλος όταν....

Μετά την ειλικρίνεια, χάθηκε και το φιλότιμο



Στους κυρίους της κυβέρνησης και σε αρκετούς από τους κυρίους και τις κυρίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ μάλλον άρχισε να λείπει το φιλότιμο, γιατί η ειλικρίνεια έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό.

Το απογευματάκι ο επανεμφανισθείς αιφνιδίως στις οθόνες της τηλεόρασης Πρωθυπουργός κατέβαλε αιματηρές προσπάθειες να πείσει τους βουλευτές του κόμματός του ότι με τα σκληρά μέτρα θα βγούμε επιτέλους από το αδιέξοδο και θα έχουμε και πρωτογενές πλεόνασμα από το 2012.
Αργότερα το απόγευμα άκουσα τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην Ολομέλεια της Βουλής να υπερασπίζεται με....

Το γάλα και το καρβέλι της Λιάνας Κανέλη



Όταν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη ολοκλήρωνε την ομιλία της, η Λιάνα Κανέλλη ανέβηκε στο βήμα κρατώντας ένα μπουκάλι γάλα και ένα καρβέλι ψωμί! Με αυτόν τον εκφραστικό τρόπο, η βουλευτής του ΚΚΕ ήθελε να αναδείξει την ακρίβεια λέγοντας: 

"0.60 το ψωμί και 2 ευρώ το γάλα. 2.60 τη μέρα γι'αυτά. Μία τετραμελής οικογένεια θέλει 950 ευρώ ετησίως μόνο γι'αυτά. Θυμάμαι τον Στέφανο Μάνο με τουβλάκια προεκλογικά και μην πείτε πως σας χάλασα το ντεκόρ Βουλής".

Οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από τον Ευάγγελο Αργύρη, ο οποίος ασκούσε χρέη προεδρεύοντος ανέφερε "δεν είναι.....

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Τεμαχίζουν την Ελλάδα οι Τούρκοι ! Κι εμείς τεμαχίζουμε τα σωθικά μας !


Εκμεταλλευόμενη την πλήρη αδυναμία και ανυποληψία της Ελλάδας διεθνώς αυτή την εποχή, η Τουρκία βάζει σε εφαρμογή το «σχέδιο τεμαχισμού της Ελλάδας στο Αιγαίο βήμα-βήμα» με το πρόσχημα θαλάσσιων ερευνών για υδρογονάνθρακες.


Πρώτος στόχος το Καστελλόριζο. Δεύτερος στόχος η περιοχή μεταξύ Κω-Ρόδου. Τρίτος στόχος ο δίαυλος Σάμου-Τουρκίας. Τέταρτος στόχος το σημείο όπου συναντώνται η ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) Ελλάδας και Κύπρου. Πέμπτος στόχος η περιοχή του Ιονίου βόρεια της Κέρκυρας - αυτός σε συνεργασία με την αλβανική κυβέρνηση.
Το σχέδιο έχει εκπονηθεί από το 2006 από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, παρέμενε σε.....

Οι ΕΠΟΠ στην εφεδρεία ; Απειλούνται με εφεδρεία 18.000 οπλίτες ΕΠΟΠ!



Οι ΕΠΟΠ στην εφεδρεία και η θητεία στα ύψη είναι το σενάριο που κυοφορείται στους κύκλους του υπουργείου Εθνικής Αμυνας τις τελευταίες ημέρες. 

Αυτό, διότι και ο αριθμός των εθελοντών οπλιτών ΕΠΟΠ που δεν έχουν μονιμοποιηθεί είναι μεγάλος, τείνει στις 18.000, και δεν αποτελούν μόνιμο προσωπικό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του νυν υπουργού Οικονομικών Ευάγγ. Βενιζέλου, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
Η πληροφόρηση αυτή έχει παγώσει τις Ενοπλες Δυνάμεις, καθώς οι επαγγελματίες οπλίτες είναι σε θέσεις που δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν από φαντάρους.

Για παράδειγμα, έχουν ειδικότητες οδηγών αρμάτων, υποστήριξης αεροσκαφών, ακόμα και πληρώματος φρεγατών που όσο και να.....

Άρε Τρόικα που σας χρειάζεται !!



Διαβάσαμε την ανακοίνωση του Βουλευτή Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη, επειδή προσκλήθηκε να παραστεί σήμερα στην συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, κατά την οποία θα συζητηθεί το ενδεχόμενο της άρσης της Βουλευτικής του ασυλίας, εξ’ αιτίας της μήνυσης που κατέθεσε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Τζαβάρας εναντίον του. 

Ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης απέστειλε στον κ. Πρόεδρο της Επιτροπής την εξής απάντηση:  «Κύριε Πρόεδρε, Σε απάντηση της επιστολής σας, σας γνωρίζω τα παρακάτω:
Πάγια θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι η θετική ψήφος στα υποβαλλόμενα αιτήματα άρσης ασυλίας συναδέλφων Βουλευτών.  Με αυτό το δεδομένο, και χωρίς αυτό να.....

Μεταξύ Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, τα πάνω-κάτω στη Βουλή


“Θερμό επεισόδιο” προκλήθηκε πριν από λίγο στο εντευκτήριο της Βουλής μεταξύ ομάδας κυβερνητικών βουλευτών και του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου.

Περίπου 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με πρώτους τους Γιάννη Διαμαντίδη και τη Σούλα Παναρίτη επέκριναν σε έντονο ύφος τον κ. Μόσιαλο, όχι για τα νέα σκληρά μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες βράδυ, αλλά επειδή ο ίδιος αναφέρθηκε δημοσίως (δελτίο ειδήσεων Αλτερ), στα προνόμια των βουλευτών, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι βουλευτής μόλις δυο χρόνια.
Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μετά την ανακοίνωση των μέτρων δια γραπτής ανακοίνωσης, τον χαρακτήρισαν ανεπιθύμητο πρόσωπο, δείχνοντάς του μάλιστα την έξοδο από το.....

Δεν ακυρώνεις ένα τόσο σημαντικό ταξίδι για να “κρύβεσαι” μια βδομάδα στην Αθήνα



Κάτι τρέχει εδώ…

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται “κρυμμένος”στην Ελλάδα από τη Κυριακή. Στην Αθήνα επέστρεψε αιφνιδιαστικά από το Λονδίνο, απ’ όπου επρόκειτο να πετάξει για Νέα Υόρκη.


Η ανακοίνωση της ματαίωσης του υπερατλαντικού ταξιδιού αιτιολογήθηκε ως εξής από το Μαξίμου: “Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη επισκεψή του στις ΗΠΑ”.


Βρισκόμαστε σχεδόν μια βδομάδα μετά την αναχώρηση για ένα ταξίδι που δεν έγινε ποτέ και ο Έλληνας πρωθυπουργός.....

Το χρέος των πολιτών σήμερα. Η ευθύνη μας, για την κατάσταση !



«Σε μια δημοκρατία, κάθε πολίτης, ασκεί κι αυτός ένα λειτούργημα κι υπέχει μια ευθύνη και σε τελική ανάλυση, το είδος της κυβερνήσεως που έχουμε εξαρτάται από το πώς εκπληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του»

Αναγνώστρια της στήλης, με αφορμή προηγούμενο άρθρο, με ρώτησε τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σήμερα για να αλλάξουν τα πράγματα. Την απάντηση την έχουμε δώσει στο παρελθόν αλλά ας τα ξαναπούμε:

Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει πριν από οτιδήποτε άλλο να αλλάξουμε εμείς οι πολίτες. 

Πρέπει να γίνουμε ενεργοί πολίτες με την έννοια ότι πρέπει να θεωρούμε προσωπική μας υπόθεση κάθε τι που γίνεται στη δημόσια ζωή και να αντιμετωπίζουμε τα....

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΔΕΗ δε δικαιούται να εισπράττει φόρους και να διακόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος



Η άσκηση δημόσιας εξουσίας αποτελεί την κατ΄εξοχήν έκφραση κυριαρχίας του Κράτους και ασκείται μόνο από το Δημόσιο και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου.
Η είσπραξη φόρων, όσο και η επιβολή κυρώσεων λόγω της άρνησης πληρωμής φόρων, αποτελούν στοιχεία δημόσιας εξουσίας.

 Ο δικηγόρος Αθηνών και νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Χασιώτης, επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 1934/1998 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία είχε κρίνει αντισυνταγματικές τις λεγόμενες τότε “παρκο-εταιρίες” του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες έκαναν έλεγχο στάθμευσης των αυτοκινήτων και επέβαλαν και τα σχετικά πρόστιμα σε.....

Για τον σωτήρα του Έθνους, από το …Έθνος!



Ήταν άξιος! Τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα για τον σωτήρα του Έθνους, από το …Έθνος!


Και δεν μιλάμε φυσικά για τον θρυλικό φαλακρό της cult πορνογραφίας. Μιλάμε για τον σύγχρονο φαλακρό του σκληρού πορνό.....

Βαγγέλη μας, ο Λαός θα βρεί διέξοδο. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα



Εμβρόντητος ο ελληνικός λαός άκουσε σήμερα τον Συνταγματολόγο, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό των οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο να ομολογεί ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η δημοκρατία στην Ελλάδα.
 
«Το δράμα της χώρας» είπε, «είναι ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση ούτε δημοκρατικά ούτε μέσα από τις εκλογές, η οποία να είναι αξιόπιστη». Και για να το δικαιολογήσει αυτό συμπλήρωσε πως....
 
 «Πολλές φορές οι λαοί επιλέγουν δημοκρατικά το αδιέξοδο. Αυτό είναι το πρόβλημα αυτό είναι το δράμα».


Τα πιο πάνω, δεν τα είπε κάποιος τυχαίος, αλλά ο καθηγητής Πανεπιστημίου του Συνταγματικού Δικαίου κ. Βενιζέλος και δεν πρέπει να τα προσπεράσουμε φορώντας απλά κομματικές παρωπίδες. 
Βέβαια ο κ. Βενιζέλος, τα είπε όλα αυτά (θέλουμε καλόπιστα να πιστεύουμε, αλίμονο αν υπονοεί κάτι άλλο!!!), για να πείσει τον ελληνικό λαό, ότι η....

Λύσεις για το αδιέξοδο. Δημοκρατική νομιμοποίηση.



Η κρίση χρέους στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες της ευρωζώνης προσεγγίζει την οικονομική, κοινωνική και πολιτική καταιγίδα που έχουμε περιγράψει στο Βαμπίρ και Κανίβαλοι (2004). 

Όσο περνά μάλιστα ο χρόνος θα βλέπετε ότι πίσω από την κρίση δημοσίου χρέους υποβόσκει η δημογραφική γήρανση. Μερικοί έχουμε το ατύχημα να βλέπουμε το εφιαλτικό «έργο» δύο φορές. Τη μια στην ανάλυση μας, στη φαντασία μας, την άλλη στην πραγματικότητα σαν από φθαρμένη, κομμένη κόπια. Πολλοί ενοχλούνται και από τις έγκαιρες προειδοποιήσεις κινδύνου, μια και καταστρέφουν την ατμόσφαιρα της μέθης, και δεύτερη φορά ξανατσατίζονται όταν αυτές επιβεβαιώνονται και συνεπώς καταστρέφονται οδυνηρά οι συλλογικές αυταπάτες μιας δεκαετίας. 

Αυτό συνέβη και με τις ύστατες κραυγές αγωνίας ενώπιον του ναρκοπεδίου όπως ήταν η προεκλογική του Ε, Πρόεδρε!Τώρα η κρίση ξεπερνά το....

Ασπίδα για την Κύπρο οι θέσεις της Ρωσίας για τις γεωτρήσεις



Υπέρ του δικαιώματος της Λευκωσίας να διεξάγει έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ τάχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. 


Αναφερόμενος στις έρευνες που ξεκίνησαν στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι "η θέση μας βασίζεται στο διεθνές δίκαιο και ειδικά για την περίπτωση αυτή στη σύνοδο του 1982 του Δικαίου της Θάλασσας".

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών προέτρεψε όλες τις πλευρές "να αποφύγουν βήματα τα οποία θα κλιμάκωναν την κατάσταση" και πρόσθεσε: "Ενθαρρύνουμε όλους να.....

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα δώσει εξηγήσεις για την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία ΕΛΣΤΑΤ



Η αντιπολίτευση καλεί τον πρώην «τσάρο» της Οικονομίας κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου να δώσει εξηγήσεις για την ΕΛΣΤΑΤ. 


Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές (πλην ΠΑΣΟΚ) μέλη της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, επικαλούμενοι το άρθρο 41 του Κανονισμού της Βουλής αναμένεται να καταθέσουν αίτημα προκειμένου να κληθεί για κατάθεση ο κ. Παπακωνσταντίνου. 



Σύμφωνα με το άρθρο, στο τέλος της μίνι-έρευνας που θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή θα εκδοθεί σχετικό πόρισμα.



Τι λένε τα υπομνήματα προς τη Βουλή



Την ίδια ώρα για «αυθαιρεσίες» που εκτίναξαν το έλλειμμα, «καθοδήγηση» και «υπόγειες συνομιλίες του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ με την Eurostat» κάνει λόγο στο υπόμνημά του προς την.....

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Το μαρτύριο της σταγόνας. Βγες από το κουτί και σκέψου !



Το μαρτύριο δείχνει να μη τελειώνει. Το ίδιο και το αδιέξοδο που οδηγούμαστε.
Οι λαοί δεν χάνονται και δεν εξαφανίζονται από χρεοκοπίες
Βιώνουμε καθημερινά το μαρτύριο της σταγόνας σε ένα κράτος που κάθε τρεις και λίγο ανακοινώνει νέους φόρους, νέες έκτακτες εισφορές νέα χαράτσια.Το μαρτύριο δεν λέει να τελειώσει και όλα αυτά 2 μήνες μόλις μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που ψηφίστηκε γι'αυτό ακριβώς το λόγο : για να μας σώσει από τον τρομακτικό κίνδυνο της χρεοκοπίας.

Είναι όμως τελικά τόσο επικίνδυνη μια χρεοκοπία και αν ναι για ποιους;


Ένα είναι βέβαιο: Την χρεοκοπία τη φοβούνται πρώτα από όλους οι τράπεζες και το υπερ-συγκεντρωμένο κεφάλαιο που θα πρέπει να....

Όχι σύνταξη πρίν τα 55 για τους Δημοσίους υπαλλήλους ;



Δίχως συντάξεις οι κάτω των 55 ετών συνταξιούχοι του δημοσίου-Σώματα ασφαλείας και Στρατός.

Την διακοπή καταβολής των συντάξιμων αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων μέχρι να συμπληρώσουν το 55ο έτος της ηλικίας τους, ζητά, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας το Βήμα, η τρόικα, προκειμένου να συναινέσει, σε συνδυασμό με μία σειρά άλλων μέτρων και αποφάσεων, στην χορήγηση της έκτης δόσης του δανείου.


Σύμφωνα με την εφημερίδα το συγκεκριμένο μέτρο θα έχει....

Η απογοήτευση ενός Blogger . Τί να πούμε τί ;



Mε λέξεις δεν μπορώ να τραβήξω κάποιον έξω από το φράχτη. Καθένας τελικά θα βγει , αν βγει, σπάζοντας τη πόρτα μόνος του !

Βλέπω τον αριθμό 810 αναρτήσεις εδώ κι άλλες τόσες στο προηγούμενο ιστολόγιο μου και συνειδητοποιώ ότι η αρχική επιθυμία μου να γράφω σκέψεις για σοβαρά και ασόβαρα θέματα, για πράγματα που αγαπάω, σιγά σιγά, αναγκαστικά μετατράπηκε σε μια συνεχή ενασχόληση με τη συνολική παράνοια που ζούμε. 

Και οι ανένταχτοι περικυκλωμένοι και οι ιστορίες συνομωσίας ήθελα να βγάζουν μια τρέλλα. Να είναι εικόνες, συναισθήματα, όνειρα έξω από το φράχτη. Γιατί εκεί έξω από το φράχτη ζω εδώ και πολλά χρόνια. Εξω από το φράχτη αποφάσισα να .....

Σκηνικό κρίσης για νέα μέτρα. Γεωργαντά : "Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή"


"Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή"
Σκηνικό κρίσης για νέα μέτρα !

Προαποφασισμένα από τον Ιούλιο είναι τα νέα μέτρα λεηλασίας του εισοδήματος του ελληνικού λαού που θα επιχειρήσει να περάσει η κυβέρνηση Παπανδρέου στο αμέσως επόμενο διάστημα, προφασιζόμενη δήθεν απρόβλεπτες πιέσεις από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης. Ο γερμανικός Τύπος αναφερόταν αμέσως μετά τη σύνοδο της 21ης Ιουλίου σε πρόσθετα μέτρα που θα λαμβάνονταν στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο. Καμιά έκπληξη δεν αποτελεί επίσης το γεγονός ότι η τρόικα δεν έχει έρθει ακόμη στην Αθήνα.
Τα περί επιστροφής δέκα ημέρες μετά την αποχώρησή της σε κλίμα υποτιθέμενης ρήξης ήταν....

Όλα τα Greek Blogs Bloggers κοντά στο Καστελλόριζο-Μεγίστη


Eθνικά θέματα και εθνική συνείδηση
Καστελλόριζο-Μεγίστη
Kastellorizo Megisti island 

Πολλοί λένε ότι ασχολούνται με εθνικά θέματα και μερικοί βέβαια το κάνουν ακόμα και σε πρακτικό επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο ανήκουν κι αρκετοί διαχειριστές των λεγόμενων blogs. 

Πολλοί τους κατηγορούν για διάφορα, αλλά είναι περισσότεροι όσοι τους διαβάζουν. Βέβαια, δεν έχουν, όπως λένε πολλοί, το κύρος των επίσημων δημοσιογράφων, αλλά όπως λέει κι η διαφήμιση, τόσο το καλύτερο. Και στο κάτω κάτω της γραφής, το blog τους δείχνει και την αξία τους. Κατά συνέπεια, τους βλέπουμε σαν ανοιχτά βιβλία. Παίζουν ένα σημαντικό ρόλο, όχι τόσο στα εθνικά θέματα, αλλά σίγουρα στην.....

Υπουργοί ζητούν εκλογές ! Ποιός θα διαχειριστεί αυτά τα μέτρα ;



Θέμα πρόωρων εκλογών έθεσαν οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης, Υγείας, Α. Λοβέρδος και Εσωτερικών, Χ. Καστανίδης, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως λόγω των τελευταίων εξελίξεων και την πίεση της Τρόικα, για υιοθέτηση και εφαρμογή νέων μέτρων.

"Ποιος θα διαχειριστεί αυτά τα μέτρα; Μέχρι πού φτάνει η νομιμοποίησή μας", ανέφερε πρώτος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης, θέτοντας ευθέως ζήτημα για πρόωρες εκλογές, ενώ συμφώνησε με την πρόταση που έκανε αρχικά ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος να έρθουν στη Βουλή από κοινού προς «ψήφιση -πακέτο» προϋπολογισμός, μέτρα και εθνικό φορολογικό σύστημα.
Παίρνοντας το λόγο στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας έδειξε προβληματισμένος και για τη.....

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ευρωπαίοι μη ξεχνάτε ότι η Ελλάδα έσωσε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό



Φίλοι της Ευρώπης, σεβαστείτε την μνήμη των Ελλήνων που έπεσαν μαχόμενοι για να είστε ελεύθεροι και να μην έχετε τους απογόνους του Χίτλερ να σας διοικούν.


Κάθε αχαριστία στην Ελλάδα θα ισοδυναμούσε με προδοσία προς την Ευρώπη.
 
Την 28η Οκτωβρίου 1940 η Φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι επιτέθηκε εναντίον της Ελλάδας, η οποία απέκρουσε την επίθεση και αντεπιτέθηκε, με συνέπεια η Ιταλία να υποχωρήσει.

Ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας τότε δήλωσε: «Η Ελλάδα έδωσε αλησμόνητο μάθημα στον Μουσολίνι».

Ο Χίτλερ, για να βοηθήσει τον ηττούμενο σύμμαχο Μουσολίνι, επιτέθηκε την 6η Απριλίου 1941 εναντίον της Ελλάδας, όπου συνάντησε σθεναρή αντίσταση, με συνέπεια να .....

Αντώνης Σαμαράς : Άμεσα να οριστεί η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη ΑΟΖ



Να οριστεί και να αξιοποιηθεί άμεσα η ελληνική ΑΟΖ
Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη

"Η Τουρκία δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν περιφερειακή υπερδύναμη στην Αν. Μεσόγειο και μάλιστα σε βάρος της σταθερότητας της ευρύτερης περιοχής" δήλωσε η ο αρχηγός της ΝΔ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ, προσθέτοντας "Από την άλλη, ευτυχώς, τόσο η ΕΕ και οι ΗΠΑ αλλά και η Ρωσία κρατούν διαφορετική στάση, η οποία μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για τις μελλοντικές εξελίξεις". 

Ο κ. Σαμαράς επέκρινε την κυβέρνηση ότι έχει χάσει πολύτιμο χρόνο ως προς την οριοθέτηση και τη......

Η Πολεμική μας Αεροπορία, με πραγματικά πυρά, θα βομβαρδίσει Τουρκικά εικονικά αεροδρόμια



Θα δώσουμε ένα γερό μάθημα σε οποιονδήποτε τολμήσει το παραμικρό.

Μήνυμα στην Τουρκία με μεγάλες ασκήσεις προσβολής και καταστροφής στόχων εδάφους και ειδικότερα πολεμικών αεροδρομίων, στέλνει αυτή την εβδομάδα η Πολεμική Αεροπορία με ανάλογο προγραμματισμό αποστολών βομβαρδισμού από την 116 Π.Μ. και την 336 (Α-7Ε)του Αράξου και την 117 Π.Μ. της Ανδραβίδας με την Μοίρα 338 (F-4E PI 2000).
 
Οι ασκήσεις θα γίνουν σε πεδίο βολής της Θεσσαλίας, στο οποίο έχει κατασκευαστεί από την Π.Α. ένα .....

Το στρατιωτικό διάταγμα του Ευάγγελου Βενιζέλου


"Αποφάσισα και διατάζω να μην... μιλάτε"!  
Το στρατιωτικό διάταγμα Βενιζέλου !
Πρέπει να έχει γίνει πραγματικά χαμός στο κυβερνητικό στρατόπεδο από τα γκάζια του Γ. Παπανδρέου προς τον Ε. Βενιζέλο ("Γιατί με γύρισες πίσω;" του φώναζε) για να χάσει την ψυχραιμία του σε τέτοιο βαθμό ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος και να βγει σε εθνικό δίκτυο και με... στρατιωτικού τύπου διάγγελμα να απαγορεύει σε πολιτικούς του αντιπάλους και δημοσιογράφους να ασκούν κριτική στους χειρισμούς του ίδιου και στην κυβερνητική πολιτική.
 
Το στρατιωτικό διάταγμα Βενιζέλου ήταν πραγματικά εντυπωσιακό: Θύμιζε την επαύριο της Μικρασιατικής Καταστροφής, όταν η τότε.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat