Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

'Αρχισε ο πόλεμος κατά της μαλ...κίας από τον κύριο Αντιπρόεδρο


Θεόδωρος Πάγκαλος : Οι αγανακτησμένοι Έλληνες είναι,«ένα μίγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες».

Μια δήλωση που θα προκαλέσει σάλο έκανε, μετά από πολύ καιρό και αφού πρώτα διέσωσε την κυβερνητική του θέση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος από τη Γαλλία, όπου μίλησε στο κανάλι 5, ενώπιον μερικών εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Ο κόσμος εν κινήσει“, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στους Αγανακτισμένους πολίτες που διαδηλώνουν στους δρόμους με το δικό του γνωστό ύφος αποκαλώντας τους «ένα μίγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες».
Στη δύση της πολιτικής του καριέρας ο παραγωγικότατος κ. Πάγκαλος βρήκε νέο αντικείμενο εργασίας,  κάτι για να....

Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Έλα, ρε μπούλη του Βορρά !



70 χρόνια σε περίμενα !
Έλα να σε πάω τελευταία βόλτα στα πατρικά μας να μυρίσεις την  ακόμα καμμένη πέτρα των σπιτιών από τον πολιτισμό των δικών σου προγόνων.
Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου. Έλα να πάρεις και τα μεροκάματα, τα σκληρά,  που τα έβαζα στην άκρη για μια ώρα δύσκολη, εκείνη της αρρώστιας. Έλα να τα πάρεις όλα. Πάρε και τον ήλιο που τόσο τον γουστάρεις για να λιάζουν οι συφιλιδικοί τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται.

Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την....

Οι ...διάδοχοι στο.... μοναστήρι του ΠΑΣΟΚ


Ραγκούσης : «εδώ και δύο χρόνια οριστικοποιήθηκε το τέλος του ΠΑΣΟΚ»

Είναι πολύ θετικό που υπάρχουν φωνές εντός του ΠΑΣΟΚ, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και δημόσια κάνουν λόγο για την ανάγκη να διάλυσης του πασοκισμού.

Αναφέρει ο Ραγκούσης στο μέγκα επί λέξη «εδώ και δύο χρόνια οριστικοποιήθηκε το τέλος του». 

Είναι θλιβερό, που έπρεπε να καταστραφεί πρώτα η Ελλάδα, για να κατανοήσουν μερικοί την ανάγκη διάλυσης του ΠΑΣΟΚ και την όλη του πολιτική και κοινωνική ιδεολογία.

Και, μην τρέξουν πολλοί από τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους να νομίζουν ότι δεν είναι και....

Η διαπόμπευση του Γιώργου Παπανδρέου


Η ατιμωτική αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία σηματοδότησε την έναρξη του διασυρμού του όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό, πράγμα που συνιστά μοιραίο πλήγμα στις φιλοδοξίες του για διεθνή καριέρα σε κάποιο οργανισμό, ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες που παρείχε, εξαθλιώνοντας τους Έλληνες, καταλύοντας τα εργασιακά δικαιώματα ενός αιώνα και μετατρέποντας την Ελλάδα σε υποτελές προτεκτοράτο χωρίς εθνική κυριαρ­χία.


Στο ΠΑΣΟΚ πληθαίνουν οι φωνές στελεχών –και δη υπουργών– που απαιτούν την έναρξη των διαδικασιών καθαίρεσής του από την προεδρία του κόμματος, ώστε να αποτρέψουν την επανεμφάνισή του στις εκλογές –όποτε κι αν γίνουν– ως υποψήφιου… πρωθυπουργού εκ νέου!

Εκείνοι, όμως, που τον διαπομπεύουν ανελέητα διεθνώς είναι

οι....

Οι εργάτες νεκροί και το αφεντικό … μεγάλος ευεργέτης


Τιμή και δόξα στον απεργιακό αγώνα των εργατών της Χαλυβουργικής.


Και όμως υπάρχουν Έλληνες προλετάριοι που αντιστέκονται στην φιλελεύθερη λαίλαπα. Από τις αρχές Νοεμβρίου ξεκίνησε μια απεργία που αποτελεί σύμβολο αντίστασης στην Ελλάδα του 2011. Ένας απεργιακός αγώνας, που δείχνει το δρόμο της αντίστασης σε όλους τους φοβισμένους που σέρνονται να πληρώνουν τα φορολογικά χαράτσια της κατοχικής κυβέρνησης.

Μια απεργία όχι σε κάποιον δημόσιο τομέα, που κρύβεται κάτω από τον μανδύα της μονιμότητας, αλλά σε μια από τις πιο παραγωγικές βιομηχανίες της Ελλάδας την «Ελληνική Χαλυβουργική». 

Οι απεργοί κάνουν αγώνα για να μην προχωρήσουν οι απολύσεις των....

Εθνικό νόμισμα της Ελλάδας το δολάριο ;


Αμερικανικό σχέδιο για υιοθέτηση του δολαρίου ως εθνικού νομίσματος από την Ελλάδα αποκαλύπτουν τα «Επίκαιρα» στο τεύχος που κυκλοφορεί την Πέμπτη.

Το σχέδιο, όπως αναφέρεται σε σχετικό Δίκτυο του περιοδικού, προβλέπει ως καταρχάς πεδίο εφαρμογής του την Ελλάδα και βασίζεται στην.....

Υπάρχει λύση στο χρέος ! Αλλαγή ισοτιμίας ευρώ-δραχμής



XRIMANEWS.GRΗ λύση στην κρίση χρέους: 1 ΔΡΧ = 1000 ευρώ

…όπως Πούτιν;
Η “ελληνική κρίση” έχει πολλές κρυφές πτυχές τις οποίες εντέχνως όσοι, λιγοστοί, πολιτικοί αξιωματούχοι γνωρίζουν έχουν κρατήσει στη σκιά, εμποδίζοντας τη Βουλή και τον ελληνικό λαό να τις πληροφορηθεί. Κάποιες από αυτές αφορούν στη διαπραγματευτική δύναμη της Ελλάδας απέναντι στην Τρόικα και τους ιδιώτες δανειστές της.

Στο πρώτο τμήμα της τρέχουσας σειράς άρθρων αποκάλυψης των μεγαλύτερων μυστικών της ελληνικής κρίσης αναφέρθηκα στο δίκαιο που διέπει τα ελληνικά ομόλογα, ένα θέμα το οποίο είχα αναδείξει με το άρθρο “Το κρυφό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδας για το χρέος της” από τον Ιούλιο του 2010 (βρίσκεται στο βιβλίο “Υπόθεση Ελληνική Κρίση, Περίεργες Συμπτώσεις” εκδόσεις Λιβάνη), παρουσιάζοντας μία σειρά σχετικών με.....

Αυξάνονται οι φωνές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα



Ζητούν να ανοίξει ο διάλογος για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚΖητούν να ανοίξει ο διάλογος για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ
Αυξάνονται και πληθύνονται οι φωνές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ που ζητούν επιτακτικά να ανοίξει ο διάλογος για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, έτσι ώστε το Κίνημα να οδηγηθεί ομαλά στην αλλαγή ηγεσίας.

Τα σημαίνοντα στελέχη βγαίνουν όλο και περισσότερο στα μέσα ενημέρωσης παίρνοντας θέση και… επιλέγοντας στρατόπεδο.

Η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την ανάγκη δημιουργίας ενός «ΠΑΣΟΚ plus (=συν)» όπως είπε, εννοώντας ότι θα πρέπει να συσπειρωθούν οι....

Η πολιτική εξουσία δεν κινείται σύμφωνα με τις κοινωνικές ανάγκες


Δημιουργείται κίνηση πολιτών για Συνταγματική Μεταρρύθμιση.
 
Από έγκυρη πηγή είχαμε την πληροφορία, ότι την Δευτέρα που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μια πρώτη συνάντηση μιας ομάδας πολιτών οι οποίοι ανέλαβαν πρωτοβουλία για να ξεκινήσει, μέσα από την ίδια την κοινωνία, από τους ίδιους τους πολίτες και όχι από πολιτικά πρόσωπα, μια κίνηση για Συνταγματική Μεταρρύθμιση. Η κίνηση αυτή δεν έχει καμία σχέση με....

Προβόπουλος : Έχουμε πέσει σε πάρα πολλά πράγματα έξω !


 Σήκωσαν  14 δισ. σε ένα δίμηνο "Σήκωσαν" 14 δισ. σε ένα δίμηνο



Τη μεγάλη "αιμορραγία" των καταθέσεων ιδιωτών σε ελληνικές τράπεζες αποκάλυψε ο Γιώργος Προβόπουλος, παρουσιάζοντας την Ενδιάμεση Έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Ο διοικητής της ΤτΕ ανέφερε ότι από το 2010 60 δισ. ευρώ έχουν κάνει "φτερά" από τις τράπεζες στη χώρα μας και ότι το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2011 οι Ελληνες σήκωσαν από τις τραπεζικές τους καταθέσεις 13-14 δισ. ευρώ, αποδίδοντας το γεγονός και στο κλίμα έντονης πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας που επικρατούσε την περίοδο εκείνη. Όπως είπε ο κ. Προβόπουλος, πρόκειται για το χειρότερο δίμηνο από τη σκοπιά αυτή από τότε που ξέσπασε η κρίση.
Ο διοικητής της ΤτΕ δήλωσε ότι εκροή στις καταθέσεις συνεχίστηκε και τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου και μόνο το.....

24ωρη πανελλαδική απεργία αύριο 1η Δεκεμβρίου 2011




24ωρη πανελλαδική απεργία αύριο από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Διαβάστε ποιοι και πως συμμετέχουν για να αποφύγετε καταστάσεις ταλαιπωρίας!

Την ύστατη μάχη ετοιμάζονται να δώσουν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι που αντιδρούν στις μειώσεις μισθών, στην αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, στην εφεδρεία και στη συρρίκνωση του βιοτικού τους επιπέδου.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα.....

Η Κυβέρνηση Παπαδήμου είναι Κυβέρνηση Φρανκεστάιν


Τα είπε όλα ο Μαρκεζίνης στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου.
Απλά απολαυστικός ο καθηγητής Μαρκεζίνης στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Γράφοντας για τον εαυτό μου».

Αφού περιέγραψε στιγμές από την ζωή του, μπήκε στα πολιτικά ζητήματα και τα ανέλυσε όπως μόνο εκείνος ξέρει. Έχει τέτοια ευρύτητα γνώσεων και τέτοια παιδεία που πραγματικά αναλύει σημαντικά προβλήματα με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να προβληματίζεσαι για καταστάσεις που δεν είχες σκεφτεί.
Στην ομιλία του παρέστη πλήθος κόσμου, η αχανής αίθουσα γέμισε και αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Φαίνεται ότι εκτός των απλών πολιτών και ο επιχειρηματικός κόσμος προβληματίζεται και αναζητά λύσεις…

Επιγραμματικά αναφέρθηκε…

• Στην Κυβέρνηση Παπαδήμου την οποία χαρακτήρισε Κυβέρνηση Φρανκεστάιν, η οποία δημιουργήθηκε παίρνοντας «ένα κομμάτι από εδώ και.....

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Λεφτά υπάρχουν ! Λεφτά υπάρχουν ! Πού είναι τα λεφτά ; Στην Ελβετία !



Είχε τύχει και είχα παρακολουθήσει την εκπομπή του Παύλου Τσίμα «Έρευνα» στο Mega, όπου ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής του Ελβετικού Κοινοβουλίου, Ιωσήφ Ζησιάδης, είχε καταγγείλει ότι δεν προχωρά η φορολογική συμφωνία που έχει προτείνει από το 2005 η ελβετική κυβέρνηση στην ελληνική 
«γιατί οι πιο πολλοί βουλευτές δεξιοί και του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία και τα συμφέροντα δεν είναι να δηλωθούν και να είναι ανοικτοί λογαριασμό όπως εμείς θέλουμε να είναι με όλες τις χώρες του κόσμου».

Ειλικρινά δεν μου είχε προκαλέσει καμία εντύπωση, όπως νομίζω ότι δεν προκαλεί καμία εντύπωση σε κανέναν νοήμονα Έλληνα είτε είχε παρακολουθήσει τότε την εκπομπή είτε ακούει την καταγγελία σήμερα.
Δηλαδή που είναι το πρωτάκουστο; 

Ότι οι Έλληνες βουλευτές, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αυτοί δηλαδή που έχουν κυβερνήσει την χώρα επί δεκαετίες έχουν καταθέσει στην Ελβετία τα χρήματα που.....

Ο μουτζούρης και το ελληνικό χρέος !



Το επίσημο παιγνίδι μιας ευρωζωνικής χρεοκοπίας

Όλοι, χωρίς καμιά εξαίρεση και ότι κι αν διατρανώνουν δημόσια, γνωρίζουν ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, είναι αβάσταχτο – δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ομαλά, για ξεκάθαρους χρηματοοικονομικούς αλλά και πολιτικούς λόγους. Άρα αυτό που παίζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην Ευρώπη είναι ένα κλασικό παιγνίδι Μουτζούρη, ποιος δηλαδή θα μείνει στο τέλος με το κακό χαρτί στο χέρι – ποιος θα είναι ο δυστυχής κάτοχος των ελληνικών κρατικών ομολόγων.


Οι παίκτες είναι κατά κύριο λόγο τρεις: Οι τράπεζες και οι ομολογιούχοι που επέλεξαν και αγόρασαν ως επένδυση τα τοξικά ομόλογα, οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι που βάζουν τα δάνεια για να αποπληρώνονται κανονικά μέχρι σήμερα οι προηγούμενοι και οι Έλληνες φορολογούμενοι που αν και ιδρυτικά μουτζούρηδες δεν πρέπει να....

Εγκρίθηκε η 6η δόση ! Πόσα θα πάρουμε εμείς και πόσα οι τοκογλύφοι ;



Την έγκριση τους για την εκταμίευση της έκτης δόσης έδωσαν κατά τη διάρκεια του εν εξελίξει Eurogroup οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης.

Συμφωνά με πληροφορίες που μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dow Jones Newswires και άλλα ΜΜΕ των Βρυξελλών, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης επιβεβαίωσαν ότι οι κυβερνήσεις τους συμφώνησαν να αποδεσμεύσουν την έκτη δόση των 8 δισ. ευρώ που χρειάζεται η Ελλάδα για να αποφύγει τη χρεοκοπία.

"Κλείδωσε", είπε διπλωμάτης στο....

Τι πήγε να κάνει κάποιος ανόητος στο ''κάστρο'' του Καμμένου ;



Για να τους πεις τι; Να ψηφίσουν Κυριάκο, Αντώναρο, ίσως και Ψυχάρη; και όχι Πάνο Καμμένο;

Όπως ενημερωνόμαστε από παρευρισκομένους, την Παρασκευή το απόγευμα, έγινε ομιλία από κάποιον κύριο Λιόλιο Σέργιο, μετά από εντολή (λογικά) του κυρίου Ζωντανού, της αρμόδιας γραμματείας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κύριος Λιόλιος, στην ομιλία του άρχισε να αναφέρεται απαξιωτικά στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, μεταφέροντας μάλιστα στους παρευρισκομένους την “πληροφορία” πως ο κύριος Σαμαράς θα τον “τελείωνε” και από το κόμμα.  

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κύριος .....

Κατεβαίνει η “Αρκούδα” στην Μεσόγειο;


…δεν το υιοθετούμε, αλλά δεν το έχουμε ψάξει και για να το αμφισβητήσουμε. Διαβάστε το με κριτικό πνεύμα και κάντε τις έρευνες σας για να δούμε αν έχει βάση. 
 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;
ΤΟ 1947 ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΛΟΜΟΝΟΣΟΦ.
ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ.
ΤΟ 1982 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ.
ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΙ......

Το ΠΑΣΟΚ Plus και η κ. Άννα Διαμαντοπούλου


ΠΑΣΟΚ Plus = ΠΑΣΟΚ ΣΥΝ

Το δήλωσα, γλωσσομαθής δεν είμαι γι’ αυτό όταν ακούω ξενόφερτα πασα-λήμματα προστρέχω στις μεταφραστικές μηχανές και παίρνω την απάντηση στην ντόπια γλυκολαλιά μας, που η υπουργός Παιδείας σνομπάρει.
Τι “έμαθα” λοιπόν βάζοντας “PASOK PLUS” στα Δυτικά λήμματα;
Ότι στην γλώσσα μας σημαίνει “ΠΑΣΟΚ ΣΥΝ”.
ΕΚΔΟΧΕΣ:
-Έτσι όπως το άκουσα στην αρχή το plus από την αδ στο σκαι, νόμισα ότι είπε “πασοκ πλατς” (έκατσε στη βάρκα), πράγμα πολύ φυσικό μετά από το “Baxanal” της διακυβέρνησης της.....

«Έχω μια αδελφή, κουκλίτσα αληθινή …»



Βλέπετε τα σταγονίδια και χάνετε τον ωκεανό
Λέμε πως πολλοί άνθρωποι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Προσαρμόζοντας τη ρήση στο περιστατικό της Σχολής Ευελπίδων μπορούμε νομίζω πλέον να λέμε «Βλέπουμε τα σταγονίδια και χάνουμε τον ωκεανό». Μπορούμε, επίσης, άνετα να λέμε «Βλέπουμε την πισίνα της βίλας μας και χάνουμε το Αιγαίο». 



Κυρίες και κύριοι, δημοκράτες και δημοκράτισσες, σοσιαλιστές και σοσιαλίστριες, σοσιαλδημοκράτες και σοσιαλδημοκράτισσες, αριστεροί και αριστερές, δεξιοί και δεξιές, ακροαριστεροί και ακροαριστερές, ακροδεξιοί και ακροδεξιές, φιλελεύθεροι και..
φιλελεύθερες, κεντροαριστεροί και κεντροαριστερές, χουντικοί και χουντικές, αντιχουντικοί και αντιχουντικές, αγανακτισμένοι και αγανακτισμένες, βασιλόφρονες και αντιβασιλικοί/ές, νεοφιλελεύθεροι και νεοφιλελεύθερες. αδιάφοροι και αδιάφορες, άφρονες και παράφρονες, ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν και καμμία σας…..

΄Ετυχε, λόγω ηλικίας και όχι από βίτσιο, να πραγματοποιήσω τις.....

Προφητικό μέχρι παρεξήγησης… '' Το λυκόφως των Πολιτικών Ηγεσιών ''



Αυτά που βιώνουμε σήμερα είχε “προβλέψει” ο Παυλόπουλος στο βιβλίο του. Είναι εκνευριστικά προφητικό. Διαβάστε (με το συμπάθειο κυρ Λιβάνη, διαφήμιση σου κάνουμε στο κάτω – κάτω).

Η ΔΙΔΑΧΗ ΔΥΟ ΜΥΘΩΝ
  1. I.     Το πρόβλημα.
Ο εφιάλτης του κινδύνου κατάρρευσης του σύγχρονου δυτικού προτύπου οικονομικής οργάνωσης πλανάται όχι μόνο πάνω από τις πατρογονικές εστίες του αλλά, στην κυριολεξία, πάνω από την υφήλιο.  Οι διαστάσεις του ορατού πια κινδύνου μιας τέτοιας κατάρρευσης είναι, δίχως αμφιβολία, σχεδόν οικουμενικές.
Οι προσεισμικές δονήσεις του τωρινού οικονομικού Εγκέλαδου ξεκίνησαν, τυπικά τουλάχιστον, το 2008 από τις ΗΠΑ, με την «απροσδόκητη» κατάρρευση του τραπεζικού κολοσσού Lehman Brothers. Γρήγορα –μέσα σ’ ένα, μόλις, χρόνο- η πέραν του Ατλαντικού εκτεινόμενη τεκτονική οικονομική πλάκα συγκρούσθηκε μ’ εκείνη του ατελούς ακόμη οικοδομήματος της ευρωζώνης, προκαλώντας τις συνακόλουθες δονήσεις που όλοι τώρα βιώνουμε.

Ας μου επιτραπεί να πιστεύω πως η εξέλιξη αυτή δεν ήταν, σ’ όλη της την εμβέλεια, νομοτελειακή.  Στο ντόμινο των επακόλουθων οικονομικών επιπτώσεων συνέβαλε, θεωρώ μάλιστα σε.....

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Solo sex για τις μοναχικές γυναίκες ! Οδηγίες μοναχικού Sex



Γιατί να σκας αφού μπορείς και μόνη να περνάς καλά! Κι αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις και πώς να ευχαριστηθείς το solo sex, υπάρχουν 4 τεχνικές που δεν αποτυγχάνουν!
1. Να γίνει “κατάσταση”:
Πολλές γυναίκες υποτιμούν την δυναμική του μοναχικού παιχνιδιού και προτιμούν να απέχουν εντελώς από τη σεξουαλική διέγερση εφόσον δεν διαθέτουν σύντροφο ή ο αγαπημένος τους είναι μακρυά. Κι όμως, το να ανακαλύψεις τα κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα στον οργασμό μόνη σου, μπορεί να κάνει το σεξ μαζί του ακόμα καλύτερο. 
Ακόμα και το απλό να χαϊδέψεις τον εαυτό σου μπροστά του κάποια στιγμή, φαντάζει έξτρα δύσκολο εφόσον δεν προπονείσαι μόνη!
Προφανώς και η ζωή σου είναι πολυάσχολη , οπότε για να....

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ “ Ψηφίστε ΟΧΙ ”


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ “Ψηφίστε ΟΧΙ


στην ανάδειξη του Ερντογάν ως "Προσώπου της Χρονιάς"
από το περιοδικό TIME...
_______________________________________________________________________________________________________________

Πρόκειται για καλά οργανωμένη προπαγάνδα των Τούρκων,
παρόμοια εκείνης που είχε οργανωθεί πριν από μερικά χρόνια
 για την ανάδειξη του Κεμάλ Ατατούρκ ως "Προσώπου του Αιώνα"...
________________________________________________________________________________________________________________________________

Η τουρκική αυτή προπαγάνδα μπορεί να εξουδετερωθεί:
1.  Ψηφίζοντας ΟΧΙ στην ηλεκτρονική διεύθυνση
2.  Προωθώντας αυτό το....

Στη Ρόδο ο Νίκος Λυγερός. Διάλεξη : Στρατηγική και οικονομία


Στρατηγική και οικονομία
Διάλεξη στη Ρόδο 29 Νοεμβρίου 2011, 19:30 Δημοτικό θέατρο.

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού: Στρατηγική και οικονομία

Δελτίο τύπου: 
Σπάνια η στρατηγική είναι οικονομική και σπάνια η οικονομία είναι στρατηγική. Αυτή η σπανιότητα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα δύο γνωστικά αντικείμενα δεν έχουν κοινή τομή. Απλώς σπάνια υπάρχουν ειδικοί και στους δύο τομείς. Η τέχνη της μίας φοβίζει την επιστήμη της άλλης, κι όμως η θεωρία παιγνίων καθώς το απέδειξε ο John Nash είναι ικανή να συνδυάσει και τις δύο και το ίδιο ισχύει και για την θεωρία αγορών, η οποία γενικεύει την προηγούμενη, όταν το πλήθος των παικτών είναι πάρα πολύ μεγάλο.
Ένα άλλο πρόβλημα που παρουσιάζεται και αποδεικνύει την αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο, είναι ότι η οικονομία μπορεί να έχει....

11 ένοπλες ληστείες μέσα σε 12 ώρες ! Πού πάμε ; Ανεξέλεγκτη η κατάσταση.



 Σχεδόν μία ληστεία κάθε μία ώρα !
 
Την ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφραζε από το βήμα της Βουλής, την αισιοδοξία του ότι «αυτό που ήδη αρχίζουν και βλέπουν οι Αθηναίοι πολίτες, θα αποτελέσει μια κατάσταση η οποία όχι μόνο θα βελτιώνεται συνεχώς αλλά όλοι θα δουν σε λίγο χρόνο (…) πολύ σημαντικότερα αποτελέσματα», αυτό που έβλεπαν και ζούσαν οι Αθηναίοι πολίτες ήταν ένα νέο ρεκόρ εγκληματικότητας στο Λεκανοπέδιο της Αττικής: 11 ένοπλες ληστείες μέσα σε 12 ώρες!
Σχεδόν μία ληστεία κάθε μία ώρα, από το βράδυ της Πέμπτης έως τα ξημερώματα της Παρασκευής!
Εισβολές κουκουλοφόρων σε σπίτια, επιθέσεις ληστών και διαρρηκτών σε κοσμηματοπωλεία, σε μίνι μάρκετ, σε πρατήριο υγρό καυσίμων, σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, αλλά και εις βάρος οδηγού ταξί!
Και λίγο αργότερα, δύο άτομα....

Πού είναι οι Εργατοπατέρες ;


Οι εργατοπατέρες κάνουν ότι κλαίνε, ενώ ξεκαρδίζονται κάτω από τα μουστάκια τους, αφού δεν έκαναν ούτε μια κίνηση κατά των δοσίλογων πολιτικών...
«Αποφράδα ημέρα για το Δημόσιο και τους Δημοσίους Υπαλλήλους είναι η σημερινή, καθώς η μνημονιακή συγκυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή τις διατάξεις για ένταξη σε “προσυνταξιοδοτικό καθεστώς” και “εργασιακή εφεδρεία”, οδηγώντας σε έμμεση απόλυση δεκάδες χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στην εφεδρεία.

«Με τις παραπάνω διατάξεις, χωρίς να υπολογίζεται το βαρύ ανθρώπινο κόστος, καταργείται η μονιμότητα των Δημοσίων Υπαλλήλων, για πρώτη φορά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους κι έπειτα από έναν....

Αφαιρέθηκε από εκκλησία ο Σταυρός σε Γερμανική - Αμερικάνικη βάση στο Αφγανιστάν


Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί οι Χριστιανοί γίνονται πάντα ο στόχος;


Αφαιρέθηκε ο Σταυρός σε Αμερικάνικη βάση στο Αφγανιστάν
Ένας μεγάλος σταυρός που είχε περίοπτη θέση έξω από ένα παρεκκλήσι σε μια απομονωμένη στρατιωτική βάση στο βόρειο Αφγανιστάν, αφαιρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας οργή σε ορισμένους Αμερικανούς, μέλη της υπηρεσίας που υπηρετούν εκεί.
"Είμαστε εδώ μακριά από τις οικογένειές μας, και το εκκλησάκι είναι το μοναδικό σημείο που αισθάνεται κάποιος σαν το σπίτι του," μας δήλωσε ένα μέλος της υπηρεσίας στο Camp Marmal.

"Με το σταυρό σε εξωτερικό σημείο μέσα στη βάση, είναι μια συνεχής υπενθύμιση για όλους μας ότι.....

Η Ευρωζώνη ουσιαστικά "σταμάτησε να λειτουργεί"



 

Financial Times : «Η Ευρώπη θα καταρρεύσει »

Μετά τα κρας τεστ Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας στις αγορές ομολόγων την περασμένη εβδομάδα, η Ευρωζώνη ουσιαστικά "σταμάτησε να λειτουργεί" αναφέρει εκτενές άρθρο των Financial Times, ο συντάκτης του οποίου ισχυρίζεται ότι "ο χρόνος τελειώνει. Η Ευρωζώνη έχει το πολύ δέκα ημέρες μέχρι να καταρρεύσει".

Όπως υποστηρίζει ο συντάκτης του άρθρου υπάρχουν ακόμη κάποιες λύσεις για να λύσει κάποιος το πρόβλημα, οι επιλογές όμως....

“Πράσινος” Blogger, πανηγυρίζει για τις απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων !



Μιλάμε για τον επικό αγωνιστή της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, τον “ΠΑΣΟΚ ή ΤΕΦΡΑ”! Ο μοναδικός πλέον διαδικτυακός υποστηρικτής των επιλογών του ΠΑΣΟΚ (εξαιρούνται οι ιστοτόποι των μεγάλων ΜΜ”Ε” και παραδημοσιογράφων), εξαπολύει επίθεση στην μεγάλη δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ… τους δημοσίους υπαλλήλους! Διαβάστε:

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
ΤΟ BLOG “ΠΑ.ΣΟ.Κ Ή ΤΕΦΡΑ” ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗ “ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ” ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ – ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ.....

Υπερτιμολογήσεις έως 1300 % στα νοσοκομειακά υλικά !!

 
Όπως αναφέρει το ΣΔΟΕ, στοιχεία και γεγονότα αντλήθηκαν και από την κατάθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου, αντιπροέδρου του ομίλου «Υγεία» .

Στην έκθεση αναφέρεται ότι ο ίδιος είχε συγκρίνει την υπόθεση των ιατρικών προμηθειών με σκάνδαλο Siemens επί 50 ή 150 φορές , ότι η ρύθμιση χρεών που επιδίωκε η κυβέρνηση το 2010 «επιβραβεύει τους απατεώνες, οι οποίοι υπερτιμολογούν κατά 800%  – 1.300% τα υλικά εις βάρος εκείνων που έχουν το εύλογο κέρδος του 5%»

Ειδικότερα, όταν το 2010 η κυβέρνηση διεξήγαγε διαπραγματεύσεις με τις προμηθεύτριες εταιρίες για τη ρύθμιση της αποπληρωμής των χρεών του Δημοσίου, οι προμηθευτές επέβαλαν

Αποδοκιμασίες κατά βουλευτών και στο Ναύπλιο.


Αποδοκιμαίες κατά των βουλευτών στο ναύπλιο κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφανιών για τον εορτασμό της απελευθέρωσης του Παλαμηδιού .

Πολίτες άνοιξαν πανώ και καταδίκασαν την πολιτική της συγκυβερνητικής επέλασης. Ο υφυπουργός Γ. Μανιάτης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ) και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Ανδριανός γνώρισαν από κοντά τις εκδηλώσεις “θαυμασμού” του κόσμου 

Παρά το αρχικό “μούδιασμα ” του κόσμου μετά τη νέα κυβέρνηση, τα αδιέξοδα της κυρίαρχης πολιτικής θα εντείνονται, και τα νέα...

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Προετοιμάζονται, για τυχόν ταραχές, μετα την κατάρρευση του Ευρώ



Οι Βρετανικές πρεσβείες στην ευρωζώνη έχουν πάρει εντολές να καταρτίσουν σχέδια για να βοηθήσουν τους Βρετανούς απόδημους μετά την κατάρρευση του ενιαίου νομίσματος, εν μέσω νέων φόβων για την Ιταλία και την Ισπανία.

Δεδομένου ότι η ιταλική κυβέρνηση αγωνίστηκε να δανειστεί και η Ισπανία θεωρείται ότι επιδιώκει μια διεθνή διάσωση, οι Βρετανοί υπουργοί, ιδιωτικά, προειδοποίησαν ότι η διάλυση του ευρώ, κάποτε σχεδόν αδιανόητη, τώρα είναι ολοένα και πιο πιθανή.
Οι διπλωμάτες ετοιμάζονται να βοηθήσουν (με μετρητά) τους Βρετανούς στο εξωτερικό, από μια κατάρρευση των τραπεζών και ακόμη από ταραχές που μπορεί να απέλθουν από τη κρίση χρέους.
 
Το Υπουργείο Οικονομικών επιβεβαίωσε στις αρχές του μήνα ότι ο σχεδιασμός εκτάκτου ανάγκης για την.....

Η νέα γενιά του δρόμου…Γέμισαν οι δρόμοι τηα Αθήνας από άστεγους



Μία πόλη κοιμάται στους δρόμους
Μία πόλη κοιμάται στους δρόμους

Πρωτοφανείς διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο των αστέγων στην Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα. Σε 20.000 υπολογίζονται σήμερα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε εγκαταλειμμένα σπίτια ή σε άδειες αποθήκες. 

Πολύ περισσότεροι βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την τραγική αυτή κατάσταση. Νοικοκύρηδες, μόλις χτες, φτάνουν στην απόλυτη εξαθλίωση λόγω της κλιμακούμενης ανεργίας, των ανύπαρκτων ή συρρικνωμένων εισοδημάτων


Είναι ο Παναγιώτης, ο Λεωνίδας, ο Λάμπρος. Ανθρωποι του μεροκάματου. Κάποιοι με σπουδές, άλλοι με.....

Αθλιότητα ναζιστικής εμπνεύσεως από τον κ. Ψυχάρη ;



http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/20111127-082317.jpg?w=259&h=383
Αθλιότητα ναζιστικής εμπνεύσεως το σημερινό παραμύθι με τα σταγονίδια, για να πλασαριστεί η “αναγκαιότητα” της εκτροπής του πολιτεύματος που ονομάστηκε “Μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου”.


Την ώρα που ο σκοτεινός ρόλος του ΓΑΠ αποκαλύπτεται σε όλη την υφήλιο, το οργουελικό σύστημα παραπληροφόρησης υπερασπίζεται τις ασυνάρτητες συκοφαντίες του περί πραξικοπήματος!

Οργή προκαλεί στο σύνολο της δημοκρατικής βάσης η νέα μεθόδευση του ΔΟΛ που παραπέμπει στις χουντικές μεθοδεύσεις του συγκροτήματος που κορυφώθηκαν με το πραξικόπημα εις βάρος του Μακαρίου.


Ο κύριος Ψυχάρης νομίζει ότι απευθύνεται σε ανιστόρητους κρατικοδίαιτους που δεν γνωρίζουν τις σχέσεις του με την χούντα (και την παλαιά και τη νέα).

Οργή και στην βάση της Νέας Δημοκρατίας τα σενάρια που θέλουν τον υιό Ψυχάρη όχι μόνο να αναλαμβάνει θέση δίπλα στον Σαμαρά αλλά ακόμα και να πολιτεύεται στο επικρατείας, στην Α’ Αθήνας ή την Μεσσηνία!! 

Εάν αυτό ισχύσει, δημιουργούνται μεγάλες αμφιβολίες…

Αυτός ήταν ο στόχος αυτής της (φαινομενικά) φαιδρής.....

Ο Ύμνος των Απριλιανών στη Σχολή Ευελπίδων


Σταγονίδια της Χούντας εμφανίστηκαν, όχι ξαφνικά, όπως φαίνεται, στη Σχολή Ευελπίδων την ημέρα της Επετείου της 17ης Νοέμβρη.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» και μετά την ανάγνωση της ημερησίας διάταξης που εξέδωσε ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κι αφού αποχώρησαν οι αξιωματικοί, ο αρχηγός των σπουδαστών της Σχολής διέταξε συναδέλφους του να.....

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Sex Σεξ: το καλύτερο υπνωτικό


Αν μέχρι σήμερα είχατε προβλήματα αϋπνίας και διαταραχές στον ύπνο ξεχάστε τα χημικά παρασκευάσματα και τα χάπια και αφιερώστε λίγα λεπτά στο σύντροφο σας!

Σύμφωνα με έρευνα 400 Βρετανών επιστημόνων για χάρη της εταιρείας ‘’Crampex’’ που ασχολείται με τη θεραπεία μυϊκών προβλημάτων, η σεξουαλική επαφή sex πριν τον ύπνο σας χαρίζει έναν υγιή και αδιάλειπτο ύπνο.

Αυτό στηρίζεται στο γεγονός ότι οι.....

Κι όμως, η 6η δόση, στην ουσία, χάθηκε!


Ύστερα από μήνες εκβιασμών, πιέσεων και διαγγελμάτων σε σχέση με την περίφημη 6η δόση  του Μνημονίου 1, μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι η 6η δόση έχει χαθεί τελεσίδικα. Δεν θα δοθεί ποτέ!
Και αυτό αφού, έχουμε αλλάξει κυβέρνηση, έχει γίνει πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, παίρνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από 255 βουλευτές στο Κοινοβούλιο, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει υπογράψει διάφορες δεσμεύσεις, έχει περάσει το εφιαλτικό πολυνομοσχέδιο, που οδηγεί στην εξαθλίωση χιλιάδες νοικοκυριά και περικόπτει δραματικά τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων, με τα χαράτσια Βενιζέλου στα ακίνητα, να καταφθάνουν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. 
Όλα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν, σχετικά με τις τελευταίες δόσεις του Μνημονίου 1, είναι μία μπλόφα. Τόσο από πλευράς ευρωπαίων προς τους Έλληνες, όσο και από πλευράς κυβερνήσεων , αρχικά Παπανδρέου και ύστερα Παπαδήμου, πάντα με τον κ. Βενιζέλο στο υπουργείο Οικονομικών , προς τους πολίτες.
Προσέξτε τι έχει συμβεί. Στη Σύνοδο.....

Στον Πειραιά νέος βρεφονηπιακός σταθμός με ίδιους πόρους!



Την ώρα που το κοινωνικό κράτος διαλύεται, ο Πειραιάς δίνει άλλο ένα μάθημα ανθρωπιάς και ορθής διαχείρισης

…που βέβαια εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο, για πολλοστή φορά. 

Ο Μιχαλολιάκος αποδεικνύει πως όταν κλείσουν οι τρύπες τις ασυδοσίας, τότε πράγματι λεφτά υπάρχουν. Την ίδια στιγμή που οι “λαοπρόβλητοι” αυτοδιοικητικοί της “Νέας Διακυβέρνησης” φτάνουν στην ΕΣΧΑΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, να πετούν παιδιά στον δρόμο! Την ώρα μάλιστα που η εργαζόμενη μητέρα έχει ανάγκη την δουλειά της περισσότερο από ποτέ στην μεταπολεμική Ελλάδα!
Είναι οι ίδιοι που δίνουν πακτωλούς χρημάτων στους εργολάβους καθαριότητας και όμως οι πόλεις τους.....

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο Σημίτης θέλει δική του παραλία ! Έκανε αγωγή κατά του Δημοσίου.


Αναγνωριστική αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου, κατέθεσε πρόσφατα ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης ώστε τελικά να του αναγνωρισθεί ως δική του ιδιοκτησία το μέρος του αιγιαλού που βρίσκεται μπροστά από το πολυτελές εξοχικό του στους Αγίους Θεοδώρους.

Το θέμα αποκάλυψε με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας», το οποίο αναφέρει ότι....

Διανύουμε ιστορικές στιγμές. Στιγμές αντίστασης για εθνική επιβίωση


Από τη στιγμή που ο κ.Σαμαράς δεν άντεξε μέχρι τέλους στο ηχηρό ΟΧΙ, λόγω ασφυκτικών πιέσεων προφανώς, και ενέδωσε στην στήριξη κυβέρνησης «ειδικού σκοπού», με την αποδοχή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου και της νέας δανειακής σύμβασης, η ελπίδα μας εναπόκειται στις δύο φράσεις της επιστολής του, όπως, «συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν» και «… διαδικασίες εφαρμογής  οι οποίες πρέπει να εξορθολογηστούν και να αναβαθμιστούν», φράσεις οι οποίες αφήνουν χαραμάδα για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Ποια είναι τα χειρότερα;
            Όσον αφορά της συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, μεταξύ των οποίων  είναι το νέο δάνειο των 130 δις Ευρώ, αλλά και το «κούρεμα» 50% μέρους του χρέους, το οποίο θα αντικαταστήσουμε με ομόλογα που θα εκδώσουμε, να μην διέπονται από αγγλικό δίκαιο, όπως προβλέπεται, που προστατεύει υπέρμετρα τους δανειστές,  και μας αφαιρεί το δικαίωμα, σε.....

Για άλλους τα ντόρτια και οι διπλές και γι άλλους οι εξάρες!



Μείωση μισθών μέχρι και 35%, και μάλιστα αναδρομικά από 1.11.2011, επιβάλλει η κυβέρνηση σε 14 εισηγμένες Δημόσιες Επιχειρήσεις. 
Aυτό προβλέπει η εγκύκλιος εφαρμογής του νόμου που έδωσε χθες στην δημοσιότητα ο ειδικός γραμματέας και με την οποία οι αποδοχές των εργαζομένων περιορίζονται στα 1.900 ευρώ το μήνα.
Η εγκύκλιος αφορά επιχειρήσεις του δημοσίου ή νομικά πρόσωπα που διορίζουν ως.....

Συναντώνται σήμερα οι δύο '' υποψήφιοι Πρόεδροι'' του νέου ΠΑΣΟΚ


Συνάντηση Βενιζέλου-Λοβέρδου σήμερα. 

Όπως όλα δείχνουν, η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει αφού παρασκηνιακά διαμορφώνονται οι υποψηφιότητες για την ηγεσία του μεγαλύτερου κόμματος της Κεντροαριστεράς.
 
Ήδη ο Γιώργος Παπανδρέου έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για την αποχώρησή του από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και όλα δείχνουν ότι αρχές Γενάρη το αργότερο η σημερινή πλειοψηφία θα κληθεί να αναδείξει το νέο αρχηγό της. Παρόλα αυτά, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει πόσοι θα είναι οι υποψήφιοι και ποια θα είναι η διαδικασία μέσα από την οποία θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος.
Σήμερα το μεσημέρι, θα συναντηθούν οι δύο εν δυνάμει βασικότεροι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.  Στη συνάντηση που θα....

Επίθεση στην Κυβέρνηση από την '' Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ ''



Κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση Παπαδήμου αλλά και στον τέως πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, εξαπέλυσε με ανακοινωσή της η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ:

Χωρίς καμία αλλαγή συνεχίζεται η προσπάθεια φτωχοποίησης του ελληνικού λαού από την Κυβέρνηση – οπερέτα του κ. Παπαδήμου.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το οικονομικό σχέδιο της παρούσας Κυβέρνησης, κατ’ εντολή των δανειστών και της Γερμανικής Κυβέρνησης που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε λιγότερες απώλειες για τις μεγάλες τράπεζες, επιστροφή του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων στη δεκαετία του ’60 και πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας.
Η Ελλάδα και το μέλλον της υποθηκεύεται και οι εργαζόμενοι προσφέρονται ανθρωποθυσία στις.....

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πού είναι οι υπεύθυνοι ; Χάθηκαν 10 εκατομ. για τη σύτιση των απόρων




Χάθηκαν 10 εκατομμύρια ευρώ που προορίζονταν για την σίτιση των απόρων και των αστέγων στην Ελλάδα
Την ώρα που η χώρα διανύει την πιο δύσκολη οικονομική κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών και ενώ οι άστεγοι στην Ελλάδα ξεπερνούν τις 20.000, σημειώνοντας αύξηση μόνο τον τελευταίο χρόνο κατά 25%, στην επίσημη απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου, ο Επίτροπος για θέματα Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Ντ. Τσόλος, αναφέρει ότι «όσον αφορά στο σχέδιο του 2010, μια σειρά από διοικητικές ανεπάρκειες εμπόδισαν την πλήρη απορρόφηση των κονδυλίων από την Ελλάδα, η οποία αξιοποίησε μόνο το 47,3% των διατεθέντων πόρων, σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 96,8% στα 20 συμμετέχοντα κράτη μέλη».
Συγκεκριμένα, στην απάντησή του προς τον Έλληνα ευρωβουλευτή, ο Ρουμάνος Επίτροπος κατονομάζει για ......

Λουκά μου....Θέλω να είμαι το πρώτο θύμα !



Θέλω να είμαι το πρώτο θύμα του εκβιαστικού και κτηνώδους νόμου, χωρίς ρεύμα .....όλο τον χειμώνα !
Ξέρω πόσο νομοταγής είσαι, ζητώ λοιπόν τη κατανόησή σου στη δήλωσή μου.
Αγαπημένε μου Λουκά σε διαβεβαιώ ότι δεν πρόκειται να πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ μέχρι τη μέρα που θα δω τους τσοχατζόπουλους-μαντέλιδες και λοιπά μπουμπούκια της ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ με βραχιόλια πίσω από .....

Κυνηγημένος έφευγε ο 'Αδωνης Γεωργιάδης από τη Μυτιλήνη



Κυνηγημένος έφευγε από κάθε δημόσια εμφάνισή του ο χουντικός υφυπουργός ναυτιλίας Γεωργιάδης, μέσα σε αποδοκιμασίες εργαζομένων και νέων. 

Το σημερινό ρεζιλίκι έδειξε ότι είναι ανεπιθύμητος για όλους στη Λέσβο εκτός από την κλίκα των στηριγμάτων της κυβέρνησης. 


Η υπουργοποίηση των χουντικών του ΛΑΟΣ ήταν το τελευταίο χτύπημα στην κοινωνία από τον Παπανδρέου που κατέρρευσε κάτω από τη λαϊκή οργή.  

Είναι δείγμα ότι η τρικομματική κυβέρνηση της αντιδημοκρατικής εκτροπή υπό τον εκπρόσωπο των τραπεζών Παπαδήμο θα επιχειρήσει να.....

Με τη βίαιη καταστολή δεν επιλύνονται τα κοινωνικά προβλήματα

 
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ με τον εξαιρετικά συνήθη για το συνδικαλιστικό κόσμο τρόπο, εκφράζουν όλες αυτές τις μέρες ειρηνικά και χωρίς καμία φθορά δημόσιας περιουσίας, μια καθολική κοινωνική απαίτηση, μια αγωνία που βρίσκεται μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι.
 
Δεν ζήτησαν «προνόμια», δεν κινήθηκαν σε συντεχνιακές λογικές και δεν εξυπηρέτησαν σκοπιμότητες. Λειτούργησαν αυθόρμητα ως μέλη μιας κοινωνίας που έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο ανοχής και αντοχής ενάντια σε μέτρα που οδηγούν εκατομμύρια πλέον Έλληνες πολίτες στη φτώχεια, την ανεργία και το περιθώριο.

Αγωνίστηκαν για να μην μετατραπεί η ΔΕΗ από κοινωφελής επιχείρηση σε φοροεισπρακτική εταιρεία.
Διεκδίκησαν να εφαρμοστεί το κοινωνικά αυτονόητο, δηλαδή να μην....

Ο Σαμαράς με δύο μαγικές λέξεις κέρδισε τις εντυπώσεις

  
......συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν
 ......να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές

Ο Σαμαράς, με αυτές τις  δύο λέξεις, έχει την δυνατότητα να κάνει, αυτό που προτείνει.

Είμαι με τον Καμμένο, το ξέρετε, τα γραπτά μένουν.

Η μόνη λύση για εμένα είναι οι εκλογές!

Ομως πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Σαμαράς κι αυτός είναι αυτή την στιγμή στην μέγγενη, μεταξύ του καθήκοντος του ΟΧΙ που του ζητάει όλος ο Ελληνικός λαός και της Υπερδύναμης που μας απειλεί με ασφυξία.

Θα μπορούσε να πει, σαν τον θυρωρό της....

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Δείτε τις sexy woman women κουκλάρες Miami Dolphins





Οι sexy κουκλάρες

των Miami Dolphins



sexy women 






συνέχεια......

το MEGA ''αγαπά'' το Βενιζέλο και ο ΣΚΑΙ τη Διαμαντοπούλου !



 Η κούρσα της διαδοχής έχει ήδη αρχίσει !

Τον τίτλο , του χειρότερου υπουργού Οικονομικών της Ευρώπης, δίνουν οι Financial Times, στον Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Στην καθιερωμένη κατάταξη των υπουργών Οικονομικών, ο Ευ. Βενιζέλος βρίσκεται φέτος στην 19η θέση. Κατατάσσεται τελευταίος στα κριτήρια της οικονομίας και της αξιοπιστίας και 18ος στο πολιτικό κριτήριο.
Το αξιοσημείωτο όμως είναι η βαρύτητα με την οποία μετέδωσε το ρεπορτάζ ο ΣΚΑΪ! 
Μιλάμε για κανονικό θάψιμο, για στυγνή εξόντωση.
 
Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο συνοδοιπόρος στην συγκυβέρνηση, το MEGA, συνεχίζει να.....

Φοβούνται τις εκλογές γιατί θα φέρουν ανατροπές στα τζάκια και στη διαπλοκή




Μ΄αγαπά δε μ΄αγαπά ;  Να υπογράψω, να μην υπογράψω ;
Κάποιος να δείξει την έξοδο κινδύνου!
Αυτό που τρέμουν Τράπεζες, Εργολάβοι και οι λακέδες τους είναι οι Εκλογές!
Εχει μπει ένα διλλήμμα που, αν και το αναλύω θεωρητικά  με άξονα την Εθνική Ανεξαρτησία, στις αποφάσεις και τα μέτρα που θα πάρουμε αλλά και πως θα τα εφαρμόσουμε, αλλά είναι πολύ πολύ πρακτικό.


Η ομίχλη της παραπληροφόρησης, εσκεμμένα, μας αποτρέπει από το να δούμε τον Αντικειμενικό Σκοπό (ΑΝΣΚ) τους, που είναι οι Εκλογές.


Εχουν πέσει σε όλα τα μέτρα έξω, γιατί υπογράφαν ο,τι τους σέρβιραν και τώρα θα φταίει ο Σαμαράς αν χαθούν οι Συντάξεις, γιατί ακόμη κι ο πατριδέμπορας (ένας είναι) που έλεγε ΟΧΙ, τώρα λέει ΝΑΙ, “κόντρα στην συνείδηση του” (μαζί με την Βάσω, τον Βούρο, το Λοβέρδο κτλ) 

Αυτό που τρέμουν Τράπεζες, Εργολάβοι και οι λακέδες τους είναι οι Εκλογές! 

Το εχθρικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα γινόταν οι.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat