Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η ωραιότερη Πανσέληνος σήμερα και ό,τι άλλο σας αρέσει !




Σε λίγες ώρες το Αυγουστιάτικο φεγγάρι θα λάμπει στον ουρανό. Πάνω από 125 μουσεία και μνημεία σε όλη τη χώρα θα είναι ανοικτά για να γιορτάσουν την πανσέληνο, ενώ σε 85 θα πραγματοποιηθούν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και ξεναγήσεις. 

Από τον κατάλογο εξαιρείται και....

Αυτό δεν το ξέρετε ! «Ενοικιάζεται» ο Γιώργος Παπανδρέου για να δίνει συμβουλές !



Ειδικό γραφείο μας προτρέπει να «κλείσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου για δημόσιες ομιλίες, πολιτικές εκστρατείες ή ομιλίες κινήτρων»

Τι κοινό έχει ο Μπόνο, ο Μπιλ Κλίντον, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο «Εξολοθρευτής» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου; Είναι όλοι τους «εξέχοντες» ομιλητές ενός αμερικανικού γραφείου, του «Harry Walker Agency», που τους «κλείνει» εμφανίσεις ανά τον κόσμο, με το αζημίωτο φυσικά.

Ουσιαστικά, ο πρώην πρωθυπουργός βρήκε έναν ακόμη τρόπο να....

Rodos news. Με «ερωτικό δόλωμα» σπείρα «έγδυνε» τα θύματά της



Σπείρα που αφαιρούσε κοσμήματα, χρήματα, κινητά τηλέφωνα και τιμαλφή από άνδρες, τους οποίους απομόνωναν δύο νεαρές τσιγγάνες, υποσχόμενες ερωτική ικανοποίηση, σε παραλίες, δωμάτια ξενοδοχείων και δασικές περιοχές, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού Ρόδου!

Τις δύο γυναίκες χρησιμοποιούσε  
ως «ερωτικό δόλωμα» η σπείρα, που «έγδυνε» με αριστοτεχνικό τρόπο τα θύματά της, την ώρα που απολάμβαναν τις «υπηρεσίες» τους. Η έρευνα των αστυνομικών όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα "Δημοκρατική" είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένουν μετά τη σύλληψη των....

Ήθελε με το ζόρι να τον ...''ψάξει'' η ωραία λιμενικός και τος τέλος συνελήφθη



Συνελήφθη χθες για εξύβριση, απείθεια , αντίσταση κατά της Αρχής, και διατάραξη οικιακής ειρήνης σε δημόσια υπηρεσία, διοικητικός υπάλληλος του Κέντρου υγείας Πάτμου, επειδή αντιστάθηκε σε έλεγχο των λιμενικών οργάνων στο λιμάνι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παραπάνω, κατά την έξοδο του από το πλοίο της γραμμής ΔΙΑΓΟΡΑ, προκάλεσε χωρίς λόγο και αιτία τη λιμενικό που ενεργούσε τροχονομία στο λιμάνι, ζητώντας της επίμονα να τον ψάξει, έφθασε μάλιστα στο σημείο να την απειλεί.
Στη συνέχεια όταν του....

Ροδος. Γιατροί συνελήφθησαν για παράνομη συνταγογράφηση- ναρκωτικές ουσίες



Συνελήφθη στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ένας 31χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ιατρών για παράνομη συνταγογράφηση, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγο παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Ειδικότερα χθες το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία....

Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός: "Δεν θα πληρωθεί το χρέος…!!"



Πάμε χρόνια πίσω…Πολλοί ήταν εκείνοι που προφήτευαν το σήμερα. Ο Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός, ήταν ένας από εκείνους που επιβεβαιώθηκαν κατά την γνώμη αρκετών. Σας παρουσιάζουμε το αυθεντικό κείμενο γραφής, με την γλώσσα και την γραμματική την σωστή ελληνική. 
 

«Τέλος μέ τά φοβικά σύνδρομα τοῦ Μνημονίου καί τῶν Δανειακῶν Συμβάσεων, πού εἶναι ὅλα ἄκυρα καί παράνομα, ἀντισυνταγματικά καί ἀπάνθρωπα!

200 χρόνια πρίν ὁ Ἐθναπόστολος τοῦ Γένους, ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός πού ἀνέστησε Πίστη καί....

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Rodos. Πρωταθλητής Ελλάδος ανδρών στο Golf Ροδίτης



Πρωταθλητής Ελλάδος στο Golf το 2012 είναι  μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα  τεσσάρων ημερών ο Αφαντενός  αθλητής του ομίλου Golf-Γκολφ Αφάντου Ρόδου, ο Σταμάτης Καβάδας .

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 23 με 26 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του γκολφ στην  Γλυφάδα Αθήνα .
Με εκπληκτική και σταθερή απόδοση και τις τέσσερις ήμερες με σκορ 76,84,74,76 και σύνολο 310 κτυπήματα ο Σταμάτης Καβαδας κατάφερε να....

Στο «αντάρτικο» τρεις γαλάζιοι βουλευτές για τα ειδικά μισθολόγια


Δεν ψηφίζουν τα ειδικά μισθολόγια

Πρόκειται για πρώην συνδικαλιστές στα σώματα ασφαλείας που αρνούνται να ψηφίσουν τα μέτρα για τα ειδικά μισθολόγια.

Πρώτος είναι ο Δημήτρης Κυριαζίδης, βουλευτής Δράμας και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας των αστυνομικών υπαλλήλων ο οποίος σε επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Η υιοθέτηση από πλευράς μου τέτοιων άδικων πολιτικών περικοπών στους ενστόλους κατά την....

Αλβανοί κακοποίησαν Έλληνα βοσκό και τη σύζυγό του όταν.....



Θύμα βιαιοπραγίας έπεσε Έλληνας βοσκός και η σύζυγός του, από το χωριό Παλαμπάς Ηγουμενίτσας, όταν μετέβησαν στο χωριό Γιάνιαρη (Janjari) της Αλβανίας για να πάρουν πίσω τα 32 βοοειδή και τα 87 αιγοπρόβατα που τους είχαν κλέψει προ ημερών κάτοικοι του αλβανικού χωριού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα http://www.deropoli.com, η αλβανική αστυνομία ενημέρωσε το ζευγάρι για την κλοπή και με δική της υπόδειξη πέρασε τα ελληνο-αλβανικά σύνορα για να πάνε στο αλβανικό χωριό να αναζητήσουν τα κλεμμένα ζώα τους.
Στο χωριό, όμως, τους....

Ρόδος. Μία sexy και καλλίγραμμη κυρία, ''εγδυσε'' Ροδίτη επιχειρηματία



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, προκαταρκτική εξέταση για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της υπεξαίρεσης και της απάτης σε βάρος γνωστού επιχειρηματία του νησιού από καλλίγραμμη πρώην υπάλληλό του, μητέρα, η οποία φέρεται, εκμεταλλευόμενη τον έρωτά του, να ιδιοποιήθηκε μετρητά και κοσμήματα, αξίας 138.000 ευρώ περίπου.
Ο επιχειρηματίας έχει ήδη προσφύγει ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 254.000 ευρώ αλλά και ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με τη....

Rodos. Οο κλέφτες χειμωνιάτικο σπίτι το έκαναν καλακαιρινό



Ρόδος. Έκλεψαν κουφώματα, πόρτες, παράθυρα, επίπλωση και ό,τι άλλο υπήρχε!  
Σε τσιγγάνους στρέφονται οι υποψίες της Αστυνομίας!..
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Γιάννης Θωμαΐδης, πρώην διευθυντής του ΕΟΤ Ρόδου, όταν είδε το σπίτι του στο Φαληράκι εντελώς καλοκαιρινό…!
Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες αφαίρεσαν όλα τα υπάρχοντα εξωτερικά και εσωτερικά και κυριολεκτικά δεν άφησαν τίποτα. Κουφώματα, πόρτες, τζαμαρίες και....

Rodos. Υποτροφίες σπουδών από Πανεπιστήμιο της Κύπρου



Ο Γιάννης Βαληνάκης,τέως υπουργός, κοσμήτωρ του πανεπιστημίου, θα παρουσιάσει στη Ρόδο το πρόγραμμα σπουδών.

Παρουσίαση του Πανεπιστημίου Νεάπολις της Κύπρου θα γίνει την Παρασκευή 31 Αυγούστου και ώρα 18.00-21.00 στο Ξενοδοχείο Mediteranean .
Η παρουσίαση θα γίνει από τον Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου κ. Γιάννη Βαληνάκη.
Για τους φοιτητές που θα εγγραφούν φέτος στο Πανεπιστήμιο υπάρχει υποτροφία 5000 ευρώ στα....

Η Ρωσία θα βοηθήσει τον τουρισμό στην Ελλάδα !



«Χαρτογραφώντας το Μέλλον» του Τουρισμού.
Η πορεία και οι προοπτικές ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία, θα εξεταστούν στο διήμερο ελληνορωσικό τουριστικό φόρουμ με τίτλο: «Χαρτογραφώντας το Μέλλον», που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου στη Χερσόνησο στο ξενοδοχείο «Aldemar Knossos Royal» και οργανώνεται από το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Σύμφωνα με τους οργανωτές, πρόκειται για μια....

Συρία Άσαντ: Η Τουρκία φταίει για τη βία στη Συρία



Σε μία μάλλον προκλητική δήλωση προέβη ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ. 
Ο Άσαντ κατηγόρησε σήμερα με απερίφραστο τρόπο την κυβέρνηση της Τουρκίας ότι «πυροδοτεί τη συνέχιση της βίας στο εσωτερικό της Συρίας, που ξέσπασε πέρυσι τον Μάρτιο».

«Για την τωρινή αιματοχυσία στη Συρία, η τουρκική κυβέρνηση φέρει άμεση ευθύνη», υπογράμμισε....

Ο Πρύτανης και οι δαπάνες ! 1,3 εκατ. ευρώ για την πανεπιστημιακή κατασκήνωση


«πάρτι σπατάλης 8,3 εκατ. ευρώ»,
Με τον υπουργό Παιδείας θα συναντηθεί σήμερα ο Πρύτανης του ΑΠΘ Γ. Μυλόπουλος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», όπου γίνεται λόγος για «πάρτι σπατάλης 8,3 εκατ. ευρώ», με αφορμή τις δαπάνες της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του ΑΠΘ.
Χτες, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Συγκλήτου, εγκρίθηκε ο ισολογισμός της Εταιρείας Αξιοποίησης. Στον ισολογισμό εμφανίζονται δαπάνες ύψους 1,3 εκατ. ευρώ για την....

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Θα σας βοηθήσω να καταπολεμήσετε το άγχος σας !



Επειδή διάφοροι συνομωσιολόγοι έχουν αρχίσει πάλι να  κατηγορούν την πολιτική ηγεσία ότι δήθεν δεν κάνει καλά τη δουλειά της και ότι τάχα οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή και σπέρνουν άγχος και ανασφάλεια, θεώρησα σκόπιμο να γράψω μια μικρή ανάρτηση για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους

Πρέπει να γνωρίζετε λοιπόν, ότι οι αριστεροί δημοκράτες πατριώτες που μας οδηγούν σύμφωνα με όσα μας υποσχέθηκαν προεκλογικά, είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν κατά γράμμα τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις για τη σωτηρία της πατρίδος και των τραπεζών, και συνεχίζουν να δίνουν τις μάχες τους για μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και το αρνητικό κλίμα που δημιουργούν ακόμα και οι ίδιοι τους οι....

Ο Σαμαράς δίνει κυβερνητικές αρμοδιότητες στις Ένοπλες Δυνάμεις



Εκτελεστικές – κυβερνητικές εξουσίες αλλά και συναρμοδιότητα-συνυπευθυνότητα σε όλο το φάσμα το κυβερνητικών αποφάσεων που αφορούν ζητήματα άμυνας, ασφάλειας και θέματα στρατιωτικού προσωπικού τα οποία απασχολούν το ΚΥΣΕΑ δίνονται για πρώτη φορά μετά το 1974 από την κυβέρνηση στις ΕΔ.
 
Η προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να δώσει ψήφο στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας στον εκάστοτε Α/ΓΕΕΘΑ, έχει πολύ μεγαλύτερες προεκτάσεις από αυτές που αρχικά αναγνωστήκαν.
Με την απόφαση αυτή ο αρχιστράτηγος των ΕΔ αναγορεύεται ως....

O βιασμός της καμαριέρας από την.......



O βιασμός της καμαριέρας


Η Μαριάννα Ντούβλη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για την δέυτερη τσόντα της "Μαριάννα Ντούβλη, και ο βιασμός της καμαριέρας της",
πριν αναλάβει δράση με τους παρτενέρ της, είχε πρώτα στηθει μπροστά στην κάμερα για μία ...

Άφθονο... γέλιο ! Ο Παπανδρέου ζήτησε άδεια απουσίας από τη Βουλή



Άφθονο... γέλιο, αναταραχή αλλά και διάφορα σχόλια στα έδρανα του κοινοβουλίου προκάλεσε η ανακοίνωση του προεδρεύοντα της Ολομέλειας της Βουλής Θανάση Νάκου, με την οποία μετέφερε αίτημα του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για ολιγοήμερη άδεια απουσίας στο εξωτερικό.


«Η βουλή εγκρίνει;», ρώτησε ο προεδρεύων της συνεδρίασης, και στα έδρανα
ακούστηκαν τα γέλια των βουλευτών που βρισκόταν στη συνεδρίαση.

Ο κ. Νάκος που κατάλαβε ότι οι βουλευτές πήραν στο... ψιλό την ανακοίνωση του, απάντησε άμεσα στον εαυτό του: «Η Βουλή ενέκρινε»...

Κάποιος βουλευτής μάλιστα....

Rodos. Τρείς Δήμοι για τη Ρόδο, αλλά και άλλα μεγάλα νησιά, Λέσβος Κέρκυρα


Αλλαγές στον Καλλικράτη για Ρόδο, Μυτιλήνη, Κέρκυρα.

Πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες αποδίδονται στον πρώην Υπουργό Ραγκούση για τη δημιουργία ενός εκτρώματος που ήταν εξ αρχής καταδικασμένο σε οικτρή αποτυχία
 
Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες στο Υπουργείο Εσωτερικών για τις πρώτες αλλαγές, χωροταξικού χαρακτήρα, που πρόκειται να γίνουν στον Καλλικράτη.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το προηγούμενο διάστημα, δεν έκρυβε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε διορθωτικές παρεμβάσεις στον αριθμό των....

Κύπρος και Ισραήλ παρακαλάνε την Ελλάδα και αυτή το χαβά της !



Έχουμε οικονομικούς συμμάχους και εμείς δεν τους θέλουμε ; 
Τεράστιο ζήτημα – το οποίο υπό προϋποθέσεις αγγίζει τα όρια της εθνικής αυτοκτονίας – φαίνεται να εγείρεται από την απίστευτη αδράνεια του ΥΠΕΚΑ αναφορικά με το ζήτημα της δημιουργίας του ενεργειακού διαδρόμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Από την αρχή να ξεκαθαρίσουμε πως το θέμα δεν έχει αυτή τη στιγμή να κάνει με τη δημιουργία θαλασσίων «οικοπέδων» στην Ανατολική Μεσόγειο – κάτι το οποίο προκαλεί πονοκέφαλους στην εγχώρια…...

Rodos. Πυρκαγιά φωτιά. Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Ρόδο




Κρανίου τόπος 6.500 στρέμματα στη Ρόδο!

Δεν πειράχτηκαν οι πεταλούδες

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά. Υπάρχουν ακόμη 2 μέτωπα και διάσπαρτες εστίες μέσα στο παρθένο δάσος. Έρχονται δυνάμεις της ΕΜΑΚ. Ετοιμάζονται και τα αεροπλάνα.
 
Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που δοκίμασε δεινά τη Ρόδο από χθες το μεσημέρι, από τις 5.30 το πρωί οπότε οι ....

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ρόδος φωτιά-Πυρκαγια. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Ρόδος!



Νεότερα
 
Οι φλόγες έκαψαν χαράδρες και λόφους και τώρα ανέβηκαν στις κορυφογραμμές και κατευθύνονται προς Αρχίπολη
 
Στη Ρόδο Πύρινο χάος και όλεθρος!

Γλίτωσε το δάσος του Αγίου Σουλά, φυγαδεύτηκαν τα ελάφια και δεν κινδυνεύουν. Επικίνδυνο μέτωπο προς Πεταλούδες. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Ρόδος!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ: Χαοτική είναι η κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο αριστερά από το δάσος του Αγίου Σουλά. Οι εστίες είναι πολλές και....

Rodos. Φωτιά-Πυρκαγιά στη Ρόδο. Υπόνοιες για εμπρησμό



Ρόδος ειδήσεις. Πυρκαγιά κοντά στο δάσος του Αγίου Σουλά.
Χαοτική είναι η κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο αριστερά από το δάσος του Αγίου Σουλά. Οι εστίες είναι πολλές και μεγάλες και διαρκώς πολλαπλασιάζονται λόγω των ισχυρών ανέμων. 
Το δάσος του Αγίου Σουλά δεν κινδυνεύει, η πυρκαγιά, λόγω της φοράς των ανέμων πέρασε αριστερά και τώρα βρίσκεται μέσα σε χαράδρες και βουνοκορφές κινούμενη προς την πλευρά των Πεταλούδων, αλλά σε μακρινή ακόμα απόσταση.

Σε ό,τι αφορά τα ελάφια που βρίσκονται στο πάρκο από την πίσω πλευρά του δάσους του Αγίου Σουλά δεν...

Το χάσαμε το... κορίτσι πατριώτη. Και τι sexy κορμί !




Την Κατερίνα Παπουτσάκη οι περισσότεροι τη θυμόμαστε μόνο από τις τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές δουλειές της ή από τις ερωτικές της περιπέτειες και τις φωτογραφίες στα εβδομαδιαία περιοδικά. Κακώς.

Κανονικά θα έπρεπε να την θυμόμαστε για το υπέροχο κορμί της, το λάγνο βλέμμα της και το κολασμένα σέξι ύφος της. Και, τώρα που παντρεύεται, βρήκαμε αφορμή να τα θυμηθούμε ένα προς ένα. 

Η Κατερίνα έχει αυτό που....

Οι ροζ γραμμές που θα σας..... ξεσηκώσουν !




Αρρρώστια ! Οι καινούριες ροζ γραμμές που θα σας ξεσηκώσουν.
 

Έχεις καρκίνο; Στα αρχ...α μας. Πάρε τηλέφωνο στα 14554, 14784, 14884, 14900 και με χρέωση μόλις κάτω από ευρώ το δευτερόλεπτο θα σου κλείσουμε ραντεβού με κάποιον καυτό γιατρό που θα ικανοποιήσει τα πια τρελά σου όνειρα: Να ζήσεις.
Τα νεφρά τα μπαμπάκα σου γιοκ; Πάρε στις ροζ γραμμές αρρώστιας και κάποτε ίσως να μπει στο χειρουργείο.
Δε βρίσκεις φάρμακο. Το κράτος θα φροντίσει να στήσουν οι επιχειρηματίες του παράγκες με λαθραία.
Ψοφάς; Κακό σου ψόφο βρωμόσκυλο.
Οι γιατροί που...νες. Οι ασθενείς σκυλιά.
Η πιο αρρωστημένη δυστοπία ξεδιπλώνει την....

Πατέρα απέτυχα στις εξετάσεις. Όμως δεν πειράζει. Θα αλλάξω Θρήσκευμα !



Το παραβιάζει την βασική αρχή της αξιοκρατίας για την πρόσβαση στην ανώτερη εκπαίδευση και στρέφει την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης. 

Σήμερα το πρωί, ως γνωστόν, ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Δεν μένω στις αναλύσεις περί κρίσης που επηρέασαν τις επιλογές των υποψηφίων, πράγμα απολύτως λογικό, αφού η επιλογή πάντα έχει σχέση με την τρέχουσα κατάσταση και την επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει ο τίτλος σπουδών που θα αποκτήσει ο νεο-εισακτέος με το πέρας των σπουδών του…
Φέτος σχολιάστηκε πολύ η....

Δήμοι είναι έτοιμοι για λουκέτο ! Στάση πληρωμών-χρεωκοπία



Απειλή για στάση πληρωμών και χρεωκοπία μετά τις νέες περικοπές πόρων στους Δήμους 
Ορατό όσο ποτέ πλέον είναι το ενδεχόμενο της χρεωκοπίας των δήμων της χώρας, όπως καταγγέλλει  η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), έπειτα και από τη νέα μείωση στην χρηματοδότηση της Αυτοδιοίκησης με την απόδοση των ΚΑΠ του Αυγούστου, οι οποίοι ανήλθαν στα 96 εκατ. ευρώ από τα ήδη μειωμένα 168 εκατ. του Ιουνίου. Και μπορεί τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών να δηλώνουν ότι η....

Η έκθεση της Τρόικας. Τα τρία σενάρια !


Προσθήκη λεζά

Τα τρία σενάρια της έκθεσης της Τρόικας.

Πιάνουν δουλειά οι υπηρεσιακοί παράγοντες και στις 5 Σεπτεμβρίου δίνουν τη σκυτάλη στους Π. Τόμσεν, Κλ. Μαζούχ, Μ. Μορς. Αρχές Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα. Τρία σενάρια με τα επικρατέστερα συμπεράσματα παρουσίασε χθες το Reuters

Σε μια κρίσιμη... εξεταστική περίοδο εισέρχεται η ελληνική οικονομία, καθώς αύριο ξεκινούν σε επίπεδο υπηρεσιακών παραγόντων οι διαβουλεύσεις με τα τεχνικά κλιμάκια, ενώ η....

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Οι βάσεις εισαγωγής ΑΕΙ ΤΕΙ 2012 και ειδικές κατηγορίες



Αναλυτικά όλες τις βάσεις εισαγωγής σε όλα τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ του 1012 Δείτε τους σχετικούς πίνακες των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ ΤΕΙ

Ανακοινώθηκαν στις 10 το πρωί οι βάσεις εισαγωγής από το υπουργείο Παιδείας. Το κυρίαρχο στοιχείο ήταν ότι ειδικά φέτος και λόγω οικονομικής κρίσης, οι υποψήφιοι επέλεξαν με βάση την επαγγελματική  αποκατάσταση.
Από τους  116.173 υποψηφίους που υπέβαλλαν μηχανογραφικό, «πέρασαν» 80.615 μαθητές. Από αυτούς περίπου 15.000 ήταν μαθητές που προήλθαν από ειδικές κατηγορίες, 90% είναι 81. 878 άτομα, ενώ από το 10% 18.941.
Οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ είναι περίπου....

Rodos. Το πρασονήσι της Ρόδου, Οι βραχονησίδες και οι ενδιαφερόμενοι



Αναγνωριστικές επαφές με ξένους επιχειρηματίες και εισοδηματίες, οι οποίοι πέρασαν μέρος των διακοπών τους στις ελληνικές θάλασσες (και γοητεύτηκαν απ’ αυτές), για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει συγκεκριμένες νησίδες και βραχονησίδες, αναφέρουν παράγοντες της νησιωτικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και Ελληνες κτηματομεσίτες.

Ομως η μέχρι στιγμής εικόνα από το μέτωπο της αξιοποίησης μικρών ακατοίκητων νησιών έχει πολύ λίγα να δείξει, με τις όποιες αγοραπωλησίες, από Ελληνες ιδιώτες, να είναι ελάχιστες. Αιτία; Το δαιδαλώδες ιδιοκτησιακό καθεστώς, η γραφειοκρατία και η αβεβαιότητα για το φορολογικό πλαίσιο.
Παρά ταύτα, το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, τον Μάρτιο, ξεκαθάρισε ώς έναν βαθμό το τοπίο για τη....

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ο Χρήστος Μενιδιάτης προς τον πατέρα του : "Πατέρα, ξύπνα ... Μην κοιμάσαι"



«Πατέρα, ξύπνα… Μην κοιμάσαι…»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μπήκε στο εσωτερικό της εκκλησίας του Αγίου Βλασίου στο Μενίδι, όπου βρισκόταν η σορός του πατέρα του, πέταξε το σακάκι του και με δάκρυα στα μάτια κατάφερε να ψελλίσει με τρεμάμενη φωνή τα παραπάνω λόγια. Συγκλονιστική η σκηνή.

Ο νεαρός τραγουδιστής, που κουβαλάει στις πλάτες του ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι....

Μια αλήθεια που πρέπει να ξέρεις που την έκαναν γαργάρα τα περισσότερα ΜΜΕ



Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του Αυγούστου, που το έκαναν γαργάρα τα περισσότερα ΜΜΕ της Ελλάδας,  ήταν η εκτέλεση 43 (τελικά) εργατών στη Νότια Αφρική.  
Τους σκότωσε η αστυνομία, επειδή αρνήθηκαν να υπακούσουν στην εντολή να διακόψουν την απεργία και να επιστρέψουν στα ορυχεία των διεθνών γερακιών. 
Αν δεν ξέρεις την υπόθεση, διάβασέ την εδώ κι εδώ.

Οι εργάτες ήταν εξαθλιωμένοι μαύροι και το ορυχείο ιδοκτησία της Αγγλικής εταιρείας Lonmin, κλασική περίπτωση αποικιοκρατικής εταιρείας δηλαδή. 

Ο τύπος που βλέπεις στη φωτογραφία είναι ο 71χρονος Jacob Zuma, ο Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής. Αυτός έδωσε την εντολή στην αστυνομία να πετσοκόψει τους εργάτες, που....

Πρόθεση παππά να πρωταγωνιστήσει σε sex ταινία ''Κόλαση στο παρεκκλήσι''


Ταινία πορνό με πρωταγωνιστή ιερέα; 
Τίτλος : 

''Κόλαση στο παρεκκλήσι''

Τις αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος ο ιερέας που είπε ότι θα πρωταγωνιστήσει επειδή ήταν αδύνατον να αρνηθεί την αμοιβή που του προσέφεραν 150.000 ευρώ.
Πρόκειται για Πατρινό ιερέα ο οποίος υποστήριξε σε τηλεοπτικό συνεργείο (σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη) πως... είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό και μάλιστα θα αμoιφθεί πλουσιοπάροχα για την θετική απάντησή του και την υλοποίηση του σχεδίου του παραγωγού.
Η είδηση κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα και όλοι....

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Το ΣΔΟΕ από τη μαριδούλα στην τσιπούρα !



Ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης με ...θαλαμηγό μήκους 30 μέτρων, αξίας τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εντόπισαν πριν δύο 24ωρα στελέχη του ΣΔΟΕ στην Ηγουμενίτσα.
Ο βενζινοπώλης, η επιχείρηση του οποίου έχει έδρα την Πάτρα, υποστήριξε ότι το υπερπολυτελές σκάφος ανήκε σε Αμερικανό επιχειρηματία για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι νεαρός εργαζόμενος που πλένει πιάτα σ' εστιατόριο στις ΗΠΑ. 


Επιπλέον, το ΣΔΟΕ διερευνά υπόθεση 80χρονης γυναίκας που....

Νέο φορολογικό σύστημα ετοιμάζεται. «έσοδα μείον έξοδα».



«έσοδα μείον έξοδα».το νέο φορολογικό σύστημα.
Αλλάζει εκ βάθρων το μοντέλο φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, με το οικονομικό επιτελείο να προετοιμάζει την εφαρμογή ενός απλού συστήματος πάνω σε αμερικανικά πρότυπα, το οποίο βασίζεται στον κανόνα «έσοδα μείον έξοδα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σύστημα προβλέπει πως από τα συνολικά εισοδήματα κάθε φορολογούμενου θα αφαιρούνται όλες οι δαπάνες, με εξαίρεση όσες αφορούν την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και την αποπληρωμή....

Γυναίκες προτιμούν το ατομικό παιχνίδι '' Αυτοϊκανοποίηση'' και όχι το sex ! Γιατί ;



Αυτοϊκανοποίηση ή Sex
Είναι εγωίστριες; Όχι. Δεν τους αρέσει το σεξ; Και πάλι όχι, τότε γιατί πολλές γυναίκες προτιμούν να ικανοποιούνται σεξουαλικά, μόνες τους από το να κάνουν σεξ με τον σύντροφο τους; 

Η απάντηση είναι απλή και σε αυτή κατέληξαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Οι γυναίκες που αυνανίζονται, που αυτοικανοποιούνται ερωτικά, έχουν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα από τις υπόλοιπες. Οι ερευνητές που δημοσίευσαν τη μελέτη τους στο περιοδικό «Archives of Sexual Behaviour», μελέτησαν την ερωτική συμπεριφορά 109 ανδρών και 91 γυναικών και.....

Το μεγάλο στήθος στη γυναίκα και τα προβλήματα του !



Έχει... αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες!
Φωτογραφίες της 21χρονης που τραβά όλα τα βλέμματα. Δεν μπορεί να βρει σύντροφο, δεν βρίσκει ρούχα που να της χωρούν και δεν μπορεί να περπατήσει στο δρόμο χωρίς να ακούσει ένα σωρό πειράγματα. Οι άνδρες δεν την κοιτούν στα μάτια, οι γυναίκες θεωρούν πως είναι πορνοστάρ κι...

"ξεσκίζει" την Ελένη Μενεγάκη η..........



Ελένη μου,"τα... θέλει ο κώ... σου" ...
Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη "ξεσκίζει" την Ελένη Μενεγάκη ,για τον τρόπο που επέλεξε να μετακινηθεί για τις διακοπές της, από την Χίο στην Αθήνα. 
Η φωτογραφία της δίπλα στο Lear jet με το οποίο ταξίδεψε κάνει τον γύρω του διαδικτύου: "Προφανώς η επιλογή της Ελένης Μενεγάκη να...

Κύριε Δένδρια Υπουργέ, έχασες μία ευκαιρία να τους.... μαζέψεις όλους μαζί


Οι αλλαλάζοντες μουτζαχεντίν και η Αθήνα
Δόθηκε η χαριστική βολή στο λεγόμενο “τουριστικό προϊόν”. Ένα κακέκτυπο που στηρίχθηκε στην παγκόσμια ακτινοβολία του Ελληνικού πολιτισμού και κακοποιήθηκε από τον κρατικοδίαιτο πασοκισμό των συνδέσμων για γέλια, στο τσιμέντωμα παραλιών από τους φίλους των Παγκάλων, στους πεθερούς καραπασόκων που έκαναν την αρπαχτή τους.....

Πυρκαγιά στην Αθήνα. Απειλείται στρατόπεδο με πυρομαχικά



Τεράστια πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Λιοσάμπι, στις Αφίδνες στη Αττική.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 4 καναντέρ, 2 ελικόπτερα, 50 οχήματα, 150 πυροσβέστες, 50 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ στην προσπάθεια συμβάλλουν 20 οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης (υδροφόρες) αλλά και 50 εθελοντές.

Διακόπηκε νωρίτερα η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα ανόδου στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης και στο....

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τι είπαν Σαμαράς Μέρκελ. Merkel Samaras



Σε θετικό κλίμα έγινε τελικά η συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ στο Βερολίνο, με την γερμανίδα καγκελάριο να δηλώνει κατηγορηματικά πως είναι υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ, και ότι εργάζεται σε αυτήν την κατεύθυνση.
 
Παράλληλα τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της και επανέλαβε ότι περιμένει την έκθεση της Τρόικα.
Μετά το τέλος της συνάντησής της με τον Αντώνη Σαμαρά στη γερμανική Καγκελαρία, που διήρκεσε περίπου....

Rodos ειδήσεις. Στη Ρόδο, οι Τούρκοι ψάχνουν Ελληνίδα κατάσκοπο !


Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι έκλεψε από τη ναυτική βάση σχέδια ελληνοτουρκικού πολέμου και ότι διέφυγε στη Ρόδο με τουριστικό πλοιάριο!

Συνεχίζεται ο σάλος στην Τουρκία μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Star» το οποίο κάνει λόγο για κλοπή σχεδίων ελληνοτουρκικού πολέμου από Ελληνίδα κατάσκοπο!
Η αποκάλυψη αυτή έγινε στο πλαίσιο των νεότερων στοιχείων που έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση....

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Του μεθυσιού τα καμώματα ! ''Μεθύσαμε και όταν ξύπνησα κατάλαβα πως με βίασε''


 Sex εν ώρα μέθυς !
«Πονοκέφαλο» προκάλεσε χθες (22-08-2012) στους επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η διαχείριση καταγγελίας μιας 19χρονης κοπέλας από τη Σουηδία, που έκανε λόγο για βιασμό από 27χρονο ομοεθνή της. 

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, την 21η Αυγούστου του 2012 καταγγέλθηκε στην ασφάλεια του νησιού από την 19χρονη, ότι τις πρωινές ώρες της ίδιας μέρας γνώρισε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην οδό Ορφανίδου, άγνωστο άτομο και αφού ....

Τέλος στις προσλήψεις συγγενών Βουλευτών με εντολή Σαμαρά


Τέλος στις προσλήψεις μετακλητών υπαλήλων , για τους Βουλευτές και κρατικούς λειτουργούς

Τέλος στις προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι και δευτέρου βαθμού, για το σύνολο των κρατικών λειτουργών που δύνανται να προσλαμβάνουν μετακλητούς δημοσίους υπαλλήλους με εντολή του κ. Σαμαρά.
 
Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαρας, έδωσε εντολή στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, ώστε να αναληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα πρωτοβουλία, η οποία θα αφορά στο....

Ο Στάθης επί...προσωπικού



Αγαπητές αναγνώστριες κι αγαπητοί αναγνώστες, τριάντα χρόνια στον δημόσιο βίο, στον δημόσιο λόγο, στην πολιτική και τη δημοσιογραφία, σπανίως λαμβάνω τον λόγο επί προσωπικού. Επιτρέψτε μου σήμερα να το κάνω.
Θέλω να εκφράσω τη βαθειά μου λύπη για το επίπεδο πολλών από τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν προχθές στη στήλη. Σχόλια απρεπή, αγενή και υβριστικά που, ορισμένα, έθιξαν την τιμή και την υπόληψή μου.
Δυστυχώς τέτοια σχόλια γράφονται συστηματικώς, όποτε τα κείμενά μου άπτονται της....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat