Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Συντροφε Αλεξη! σε συναντούσαμε κάποτε στο Σύνταγμα και λέγαμε καμιά κουβέντα.


Συντροφε Αλεξη! σε συναντούσαμε κάποτε στο Σύνταγμα και λέγαμε καμιά κουβέντα.Συντροφε Αλεξη!
σε συναντούσαμε κάποτε έξω απ'το Μουσείο, κάποτε στο Σύνταγμα και λέγαμε καμιά κουβέντα. Τώρα για να σε πλησιάσει κάποιος, θέλει διαπιστευτήρια απο 5 υπουργούς και 300 μπάτσους, Εμένα και αυτούς που σε στηρίζουμε σε τούτη τη δύσκολη στιγμή δεν μας έχεις δεδομένους, ούτε στο τσεπάκι γιατί περιμένουμε δικαιοσύνη. Γιατί περιμένουμε να δούμε να πληρώνουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν αυτοί που δεν πλήρωσαν ποτέ και τίποτα, κυρίως περιμένουμε να πληρώσουν αυτοί που κέρδισαν απ'τη φτωχοποίηση του λαού! Και ο χρόνος που σου δίνουμε δεν είιναι ο εύλογος που έδωσε το συνέδριο στο Νταβανέλο και τη ΚΟΕ, ο χρόνος ειναι περιορισμένος! Εδώ τώρα θα δείξεις τι σημαίνει Αριστερή Κυβέρνηση! Αν δεν το δείξεις δεν θα φωνάξουμε σταύρωσον, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ!!! Και πίστεψε μας μπορούμε και θα το κάνουμε...

... 


του Στάθη Κωτσάκη στο ΚΟΚΚΙΝΟΡΟΔΟ


Τι έγινε, αδέρφια; Κοιμηθήκαμε αποβραδίς στις 25 Γενάρη και ξυπνήσαμε περιμένοντας να έρθει ο σοσιαλισμός και αυτός άτιμος μας την έσκασε και δεν ήρθε; Αμ δεν έρχεται έτσι! Θέλει δουλειά, θέλει πάλη, θέλει σύγκρουση, ακόμη και νεκρούς θέλει!

Σύντροφοι υπερεπαναστάτες που νομίσατε ότι θα κοιμηθείτε με καπιταλισμό και θα ξυπνήσετε με σοσιαλισμό, καλά θα κάνετε να βγείτε από αυτή τη πλάνη γιατί ο δρόμος προς τον σοσιαλισμό έχει νίκες μικρές και μεγάλες, έχει όμως και ήττες μεγαλύτερες εφόσον αντιπαλεύεις με θηρία πιο δυνατά από μας!

Για να μπορέσεις να τον προσεγγίσεις χρειάζεσαι Κόμμα δυνατό με συνοχή και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Εχουμε σύντροφοι τέτοιο κόμμα; Αν ναί, γιατί τότε στη πρώτη δυσκολία αρχίσατε τις κατηγορίες για προδοσία και ξεπούλημα; Ποιος μωρε, πρόδωσε ποιόν; Και ποιος ξεπούλησε ποιον; Πότε μωρέ αδέλφια πρόλαβε ο Τσίπρας να προδώσει και να ξεπουλήσει τους αγώνες μας; Και αν το έκανε, γιατί τότε διαπραγματευόταν με τα θηρία έξι μήνες και δεν το έκανε απ'την αρχή;

Σύντροφοι

Απευθύνομαι και σε μας στενά στην οργάνωση μας, αλλά και στην ηγετική ομάδα του κόμματος. Θα αναγκαστώ να γίνω κακός, αλλά στην πολιτική δεν χωράει συναισθηματισμός! Φτάσαμε εδώ γιατί ούτε δημοκρατία εσωκομματική είχαμε αλλά και τα στελέχη που μας εκπροσώπησαν στη Κ.Ε. δεν ήταν και καλύτερα! Τι εννοώ; Απλά, το συνέδριο της ενσωμάτωσης των συνιστωσών μόνο ενσωμάτωση δεν έφερε. Το αντίθετο μάλιστα. Οι συνιστώσες έγιναν μαγαζάκια και οι μικρότερες έκαναν συμμαχίες-κατά το δοκούν-με κάποιες μεγαλύτερες για να διασωθούν όχι οι ίδιες, αλλά κάποιοι μαγαζάτορες μικροί η μεγάλοι που χρόνια ανεπάγγελτοι ζούσαν σε βάρος των μελών του κόμματος! Και τώρα μαζεύουν υπογραφές επί παντός επιστητού και άλλων τινών! Δε μου λέτε σύντροφοι της Κ.Ε. γιατί εδώ και επτά μήνες δεν ήρθε κανείς σας στη περιφέρεια να μας ενημερώσει; Γιατί επτά μήνες τώρα εμείς τα μέλη που σηκώνουμε το βάρος όλων των προεκλογικών εξορμήσεων πληροφορούμαστε για την πολιτική του κόμματος μόνο από την Αυγή και το Κόκκινο, αν λέγεται πληροφόρηση κι αυτή....

Απαντήστε μου σας παρακαλώ για μένα που δυσκολεύομαι να τα βγάλω πέρα και μετράω τα λεπτά για να πάρω ψωμί θα μαζέψετε καμιά υπογραφή; Για τον γείτονα μου που χθες του θυροκόλλησαν την έξωση θα μιλήσετε; Εδώ βεβαίως περί άλλων τυρβάζετε... Ακούστε σύντροφοι εσείς που νομίσατε ότι ξαφνικά περάσαμε στο σοσιαλισμό σε μια νύχτα. Ο σοσιαλισμός θέλει ενότητα στη κορυφή και στη βάση.

Θέλει ιδεολογική και πολιτιστική ΗΓΕΜΟΝΙΑ που δεν την έχουμε εξ όσων γνωρίζω μιας και στην ομάδα του ιδεολογικού τμήματος δεν ήρθατε ποτέ απαξιώνοντας την. Χρειάζεται δουλειά από σπίτι σε σπίτι, από δρόμο σε δρόμο, από χωριό σε χωριό, στο χωράφι στο εργοστάσιο στο μαγαζί της γειτονιάς και πάει λέγοντας!

Διάβασα τις προάλλες στη Αυγή ότι ένας σύντροφος της ΚΠΕ δήλωσε ότι δεν υπήρχε σχέδιο επεξεργασμένο για αποφυγή μνημονίου! Και εγώ αναρωτιεμαι: Ποιός θα επεξεργαζόταν ένα τέτοιο σχέδιο, αν όχι τα μέλη της ΚΠΕ εγώ; Ωραία πείτε οτι εγώ μπορούσα να το κάνω, θα μάζευα την ομάδα του ιδεολογικού, θα τρωγώμασταν καμιά βδομάδα και θα κάναμε ένα σχέδιο, ποιος θα μας άκουγε; Οι δέκα δώδεκα στάρς (sic) που ολημερίς και ολονυχτίς βρίσκονται από κανάλι σε κανάλ;ι Η τα παλικάρια που αυτοβαφτίζονται στελέχη με παχυλούς μισθούς που δεν ξέρουν τι γίνεται πέρα απ' η μύτη τους στην κοινωνία;


Συντρόφισσες και σύντροφοι.


Επειδή ο καθένας μας νομίζει ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια, καλά θα κάνουμε να πάμε σ' ένα έκτακτο συνέδριο για να πάει ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του και τα γκρουπούσκουλα από κει που ήρθαν και νόμισαν ότι με συμμαχίες κάτω από το τραπέζι βρήκαν το μήνα που τρέφει τους εντεκα!Δεν μπορεί ο Νταβανέλος που αν κατέβαινε στις εκλογές μόνος του θα έβρισκε μόνο την δική του ψήφο, να δίνει συνέτευξη στο Κόκκινο λέγοντας για την Αριστερά ότι πρέπει εσαεί να είναι στην Αντιπολίτευση γιατί τάχα πολτισιμικά και πολιτικά .... εκεί ανήκει... Δεν μπορεί ο παραπάνω σύντροφος, η ΚΟΕ η ΡΟΖΑ (ναζιάρα;) και δεν ξέρω όποιο άλλο γκρουπούσκουλο να ζητάνε απ'την κυβέρνηση να τηρήσει αποφάσεις του συνεδρίου , ενώ οι ίδιοι αρνήθηκαν να τηρήσουν την πιο σημαντική απόφαση του συνεδρίου να διαλύσουν τις συνιστώσες και δεν τήρησαν ούτε καν τον εύλογο χρόνο που οι ίδιοι ζήτησαν για την αυτοδιάλυση τους.

Αλήθεια σύντροφοι, εσείς που συμμαχείτε με όλα αυτά τα μορφώματα και αποκαλείτε εμάς μνημονιακούς και προδότες γιατί το άκουσα κι αυτό από μέλος που ψήφισε πρώτη φορά Αριστερά και νόμισε ότι έγινε μετάλλαξη του Ζντάνωφ πως αισθάνεστε που πριν μερικούς μήνες καίγατε τόνους λιβάνι στο 'όνομα του Τσίπρα ; τι έγινε και αλλάξατε γνώμη από την μια μέρα στην άλλη;

Πάντως εγώ δεν τα βάζω μαζί σας, τα βάζω με την ηγεσία του Σύριζα και μάλιστα με την Κ.Π.Ε. συλλήβδην! Μια Κεντρική Επιτροπή που κατά πλειοψηφία δεν είναι αποτέλεσμα δημοκρατικών διεργασιών, αλλά αποτέλεσμα συμμαχιών και συμφωνιών κάτω απ'ο τραπέζι. Γι' αυτό εφτά μήνες τώρα είναι ανύπαρκτη και έχει αφήσει εμάς τα απλά μέλη να τραβάμε όλο το φορτίο στο μικρόκοσμο μας,, ο καθένας ξεχωριστά και μάλιστα εντελώς απληροφόρητους!

Σύντροφοι της Κ.Ε. ζυγιστήκατε, μετρηθήκατε, και βρεθήκατε πολιτικά λιποβαρείς και πολλοί από σας πολιτικά ΝΑΝΟΙ! Και αυτό σας το λέω εγώ, που δεν σας φοβάμαι, που δεν χρωστάω σε κανένα τίποτε , γιατί δεν ζήτησα και δεν πήρα τίποτε ποτέ απ'την αριστερά την οποία υπηρετώ εδώ και 43 χρόνια και 7 μήνες ανιδιοτελώς. !!!

Ετσι, για την ψευδή συνείδηση που λέει ο Μαρξ την ιδεολογία! Και όχι όπως την υπηρετείτε επαγγελματικά αρκετοί από εσάς, με τον φόβο να την χάσετε για ένα μήνα και μείνετε στο κενό, στο τίποτα.
Λοιπόν εσείς που αποκαλείτε προδότες όλους εμάς που ζητάμε να γαντζωθεί αυτή η κυβέρνηση εκεί που είναι ελπίζοντας να βρεί τρόπο και θα τον βρει βοηθούμενη από ένα κόμμα πραγματικό αριστερό που θα προκύψει από ένα νέο συνέδριο χωρίς συμφωνίες και τακτικισμούς ώστε να απεγκλωβίσει το λαό από την θηλιά που του έσφιξαν οι μαφιόζοι δανειστές και θα οδηγήσει στα δικαστήρια τους εγχώριους υπεύθυνους για αυτήν την κατάντια, σύντροφοι μου καλό είναι ή να συμορφωθείτε με την πλειοψηφία ή να φύγετε ήσυχα χωρις τυμπανοκρουσίες , γιατί μία διάσπαση είναι επώδυνη και οσο πιο ήσυχα γίνει λιγότερος κι ο πόνος που θα ακολουθήσει.
Το να έρχονται κάποιοι σύντροφοι στις συνελεύσεις να λένε τα δικά τους και να φεύγουν χωρίς να καθήσουν ν'ακουσουν τι θα πούν οι άλλου , δεν είναι τιμητικό για κανένανα μας. Το να λέει ο καθένας τον πόνο του και μετά να τρέχει σε διαδηλώσεις για να προκαλεί τους μπάτσους όπως έκαναν κάποιοι από την Νεολαια τις προάλλες και μετά να βρίζουν στο διαδίκτυο δεν τιμάει κανέναν μας .
Το να εγκαλούν την κυβέρνηση γιατι δεν διέλυσε τα ΜΑΤ ακόμη επίσης δεν τιμάει κανέναν ακομη και τους αυτοπροσδιόριζομενους ιδεολογικά καθαρούς! Γι'αυτους παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα απ' το μυθιστορημα "Μασκες" του Λεοναρδο Παδουρα! "Ειναι ένα επάγγελμα, σκληρο και καταπιεστικο, που απαιτεί ορισμένες ικανότητες! Οπως, γιά παράδειγμα, να ειναι κανείς διατεθειμένος να δείρει κάποιον άνθρωπο για να υπακούσει ή να του ισοπεδώσει την προσωπικότητα μέσα απ'τ φόβο και την απειλή... Κοινωνικώς είναι απαραίτητοι, θλιβερά απαραίτητοι. Οι γαμημένοι ειναι οι 'αλλοι! Οι αστυνομικοί για πάρτυ τους οι αυτόβουλοι κομισάριοι οι αυθόρμητοι διώκτες , οι άμισθοι καταδότες οι δικαστές από χόμπυ, όλοι αυτοί πού νομίζουν πώς είναι κύριοι της ζωής της μοίρας, μέχρι και της ηθικής, πολιτιστικής έως και της ιστορικής και ιδεολογικής καθαρότητας ενός λαού και μιας χώρας..."
..........

Υ.γ. Επειδή θα βγουν πολλοί καλοθελητές και θα προσπαθήσουν να πουν οτι είμαι "δεξιος" και καίω λιβάνι στον Τσιπρα. Εχω μονο να τους πω τουτο: Αυτο βεβαιως ο Τσιπρας δεν θα το διαβασει, αλλα ελπίζω να το κάνουν οι καλοθελητές που μας αποκαλούν δεξιούς, προδότες, αναθεωρητές κ.λπ. Θα προσπαθήσουν να τον προσεγγίσουν αν εδραιωθεί στο επερχόμενο συνέδριο, γιατί οι φελλοί είναι εθνικό προ'ι'ον και δεν λείπει ούτε από την Αριστερα!

Συντροφε Αλεξη!
σε συναντούσαμε κάποτε έξω απ'το Μουσείο, κάποτε στο Σύνταγμα και λέγαμε καμιά κουβέντα. Τώρα για να σε πλησιάσει κάποιος, θέλει διαπιστευτήρια απο 5 υπουργούς και 300 μπάτσους, Εμένα και αυτούς που σε στηρίζουμε σε τούτη τη δύσκολη στιγμή δεν μας έχεις δεδομένους, ούτε στο τσεπάκι γιατί περιμένουμε δικαιοσύνη. Γιατί περιμένουμε να δούμε να πληρώνουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν, αυτοί που δεν πλήρωσαν ποτέ και τίποτα, κυρίως περιμένουμε να πληρώσουν αυτοί που κέρδισαν απ'τη φτωχοποίηση του λαού! Και ο χρόνος που σου δίνουμε δεν είιναι ο εύλογος που έδωσε το συνέδριο στο Νταβανέλο και τη ΚΟΕ, ο χρόνος ειναι περιορισμένος! Εδώ τώρα θα δείξεις τι σημαίνει Αριστερή Κυβέρνηση! Αν δεν το δείξεις δεν θα φωνάξουμε σταύρωσον, ΝΑ ΕΙΣΑΙΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ!!! Και πίστεψε μας μπορούμε και θα το κάνουμε...

Με συντροφικούς(;) χαιρετισμούς
Στάθης Κωτσάκης.

*ο Στάθης Κωτσάκης είναι μέλος στην ΟΜ Πατησίων του ΣΥΡΙΖΑ



Click here to

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε ελεύθερα να κάνετε προτάσεις και σχόλια, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Εάν στην επιλογή προφίλ βάλετε τη λέξη ανώνυμος, δεν μπορεί κανένας να μάθει την ταυτοτητά σας.

Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat